Een bus die in orde is, goed uit ziet en perfect loopt. Daarbij vriendelijke bediening.
Ontzettend bedankt voor de 10, Willy!
Hele fijne en snelle afhandeling. Tot een volgende keer!
Geweldig, Tot de volgende keer. Enorm bedankt voor de 10, Gonnie!
Duidelijke communicatie via de mail, maar ook vriendelijk aan de balie. Bus was goed verzorgd en schoon, waardoor wij zorgeloos konden verhuizen.
Veel geluk toegewenst in jullie nieuwe huisje! Hartstikke bedankt voor de 10, Bertine!
Snel betrouwbaar praktisch echt een fijn bedrijf
Enorm fijn om te lezen! Reuze bedankt voor de 10, Frank!
Keurig bedrijf alles soepel verlopen
Ontzettend bedankt voor de 10, Chris!
Een auto gehuurd, die na paar dagen mankementen had, terwijl die in orde was.... gebeld naar Adrem Heerlen ... uitgelegd, fotos gestuurd van die auto en dag erna een andere vervangwagen gekregen... :-)
Enorm bedankt voor de 10, Born! Fijn om te horen dat het zo snel voor u is opgelost!
Huur regelmatig bij Adrem een auto. Goede auto’s, prima personeels goede service.
Ontzettend bedankt voor de 10, Frouke!
Super! Enorm bedankt voor de 10, Jos!
Top service !
Geweldig! Enorm bedankt voor de 10, Lucas!
"Gewoon" perfect.
Reuze bedankt voor de 10, Louis!
In een woord: uitstekend
Hartstikke bedankt voor de 10, Else-Miek!
Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop het huurproces verloopt en ook met het optreden van de medewerkers.
Ontzettend bedankt voor de 10, Jack!
avond van tevoren online auto aangevraagd. De ochtend daarna 9 uur stond Henriette klaar. Prima auto goede uitleg. Auto voor 1 wk gehuurd. 1 dag voor einde telefonisch aangevraagd of ik hem toch nog 2 dagen langer kon houden. Dat was geen probleem en zo geregeld. Als ik nog eens tijdelijk vervoer nodig heb ga ik zeker terug. Vriendelijk, betaalbaar en goede service!
Enorm bedankt voor de 10, Nicole! Fijn om te horen dat het zo goed is bevallen!
Kwalitatief goede bestelbussen tegen een scherpe huurprijs. Ik had niet gereserveerd maar toch dezelfde dag een bus kunnen reserveren. Financieel een snelle afhandeling.
Bedankt voor de 9, Leo!
Mooie sa,menwerking tussen verschillende vestigingen in Limburg. Warm welkom in Heerlen.
Reuze bedankt voor de 10, Peter!
Goed geholpen en geadviseerd
Bedankt voor de 9, Paul!
De bus was ruim genoeg voor het vervoer van spullen van een 1-persoonshuishouden. De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam.
Bedankt voor de 8, Ad!
Makkelijk, prettig en snel!
Ontzettend bedankt voor de 10, Martijn!
Uitstekend geholpen zonder gedoe. Communicatie en afhandeling gaan vlotjes & soepel.
Hartstikke bedankt voor de 10, Frederique!
Mooie schone zgan auto. Vriendelijke personeel. Goeie uitleg Prima afhandeling.
Geweldig bedankt voor de 10, Peter!
Original review
Mooie schone zgan auto. Vriendelijke personeel. Goeie uitleg Prima afhandeling.
Geweldig bedankt voor de 10, Peter!
Adrem heeft de beste en snelste offerte gelewerd, de hele process was makkelijk en stresvrij, en het was in het algemeen een heel positieve ervaring.
Een 10, hartstikke bedankt Sunette!
Adrem verhuurde mij vlot, praktisch en betaalbaar een busje voor 4 dagen.
Super bedankt voor de 10, Rob!
Busjes van verschillende grootte zodat er altijd wel een past bij jouw vervoer project. Vriendelijke mensen die je goed op weg helpen.
Ontzettend bedankt voor de 10, Sjef!
De afhandeling was goed
Dankjewel voor de 8, Roel!
Prima uitleg en autobus reeds klaar
Geweldig bedankt voor de 10, Ger!