Prima ervaring. Nette bus

Over voertuig zeer tevreden. Kosten zijn onduidelijk opgebouwd. Pas na opmaken offerte/factuur helder. En dan bijna dubbel zo hoog als geadverteerd. Kan beter!

Goede, luxe bus, fijne omgang

We hebben een geweldig familie uitje gehad in de luxe Mercedes bus. Medewerkerscontact via de e-mail en ook ter plaatse zeer positief. Ik zou een volgende keer zeker weer hier huren want de prijs is was ook gewoon voordelig! Het is geen vijf sterren omdat de bus zelf wel behoorlijk wat schade had en van binnen niet echt schoon was.

Uitstekend.

Wordt wel saai hè,weer een 10. Ha, ha. Altijd super, tot de volgende keer.

Prima service en een goed autopark

Alles goed geregeld zowel administratief of hulp met keuze.

Fijne communicatie, goede auto mogen rijden

De communicatie was fijn en makkelijk vanaf het begin. Het was even afstemmen op onze wensen en eisen, en dat is uiteindelijk gelukt. Transparant over wat wel en niet gedekt is, en waar we rekening mee moeten houden. Ook erg vriendelijk en netjes behandeld in de vestiging Roermond. Onze dank aan Jordy!

Makkelijk geregeld

Goed georganiseerd verhuurbedrijf

Exellent

Friendly staff, and great vehicles underline the professional service that I have received from Adrem Maastricht. I can recommend their company to anyone.

Professionaliteit is prettig.

Professionele doch vriendelijke afwikkeling door het aanwezige personeel. Dat is ook de reden dat wij vaker van Adrem gebruik maken.

perfect

Excellent service, kind and comfortable. The car is in excellent condition at a fair price.

Snel, eenvoudig, vriendelijk

Reserveren is eenvoudig. Prijs marktconform. Afhandeling ter plekke snel en vriendelijk.

Snel, efficiënt en voldoen aan mijn verwachting, top!

Bus gehuurd bij Adrem voor een kleine verhuizing. Het ophalen en afhandelen was zeer snel en efficiënt, restant borg kreeg ik netjes terug gestort op mijn rekening.

Alles verliep prima

Vlug geholpen en snel terug betaald

Fijne behandeling en goede auto

Goede service en goed materiaal

Prima snel en eenvoudig geregeld

Snelle service, vriendelijke medewerking, snelle terugboeking borg. Als je veel kilometers moet maken zoals ik ca 480. Loopt het wel op. Maar voor die enkele keer maakt dat niet uit. Schone bussen. Dus de volgende keer kom ik weer.

Super geregeld

Zoals altijd heel erg goed

Snel en goed geregeld.

We hadden een busje nodig om te verhuizen, Adrem had alles geregeld en we waren zo klaar.

Adrem is een verhuurbedrijf wat ik iedereen zal aanbevelen. Ze zijn klant vriendelijk en ze hebben ook een goede prijs. De auto was echt super schoon en er was niks aan kapot.

Goede service. Schone auto.

Slecht

Voor iets te laat inleveren op het einde van de dag is mij een dagdeel in rekening gebracht

Zo zou het overal moeten gaan, super service

Zeer plezierig!

Zeer positieve ervaring met het huren van een 4m3 voor een halve dag.

Geen bijzonderheden!

Voortreffelijk

Prima service , alles op tijd klaar en vriendelijk personeel

Goed verzorgd

Stond op tijd klaar,goede uitleg

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA