geweldig

Zeer goede service en inzet van medewerker die ons geholpen heeft en zich alle moeite deed om ons te helpen, toen we erachter kwamen dat we een te kleine bus besteld hadden. Bujes zijn proper en zien er top uit. Zeker dat we weer terugkomen mochten we weer een busje nodig hebben.

Goede service, heldere uitleg

Telefonisch goed begeleidt. Heldere uitleg bij ophalen. Goede service en snelle afronding, super

Accuraat , netjes en volgens plan

Afspraak is afspraak, alleen jammer dat als de bus zaterdag middag 14:00 opgehaald wordt voor alleen de zaterdag dat hij maandag pas retour komen ik dus daar de additionele kosten voor moest dragen. Mooi busje, vriendelijk personeel, goede ligging.

Busje schoon, in orde, vooraf heel specifiek foto’s en documenten van lichte schade, alles in puntjes geregeld! Nemen tevens even extra de tijd, mijn zoontje vond het geweldig om in een aantal voertuigen te zitten en wilde er niet meer uit haha!

niet voor herhaling vatbaar

bij het ophalen van de auto minstens 1 uur moeten wachten omdat niemand aanwezig was op locatie. binnen de openingstijden

Goede service schone bus echt een aanrader

Vlotte hulp, altijd betrouwbaar

Perfecte service

Vriendelijke en goed ontvangst en uitleg. Mooie auto's en in verschillende grotes.

Vriendelijk.

Goede service. Snelle reactie.

Bestelbus gehuurd, zeer goed prijs kwaliteit en parkeer mogelijkheid voor je eigen wagen in dezelfde straat.

Topbedrijf!

In alle opzichten een topbedrijf. Goede prijs-kwaliteit verhouding, vriendelijk, goede service en snelle afhandeling van retour borg.

Is een fijn bedrijf

Fijn bedrijf en zeer makkelijk om alles te regelen

Prima bedrijf

Professionele en prettige medewerker die mij geholpen heeft.

Vanaf het eerste contact tot het inleveren van het busje was het perfect geregeld..

Vooral het personeel was kundig had een antwoord op mijn vragen en het busje was netjes in orde. Kortom een aanrader.

Goed geregeld , alles naar wens

Prijs, kwaliteit in orde, alles naar wens en bij een volgende keer zal ik zeker terugkomen

Goeie bus

Goeie bus

Perfect service.

Easy renting procedure, fair price and really friendly employees. Can only recommend.

Wederom super service

Warm welkom Goede service En niet duur

Super geregeld

Op laatste moment busje gehuurd , geen probleem , stond klaar , snelle afhandeling gewoon zeer goed

Goed geholpen met het adhoc huren van een bestelbusje

Hele vriendelijke medewerker in het filiaal Roermond die mij meteen zonder vooraf te reserveren snel en vakkundig een busje heeft verhuurd tegen een heel aantrekkelijk tarief.

Auto’s altijd netjes en personeel Altijd vriendelijk

Super geholpen..goede service

Goede service...