Alles snel en correct. Fijn om mee samen te werken.

Zeer goed en flexibel, erg fijn.

Snelle en vriendelijke service, een prima busje en een vlotte administratieve afhandeling - absoluu

Ik had onlangs de gelegenheid om een busje te huren bij Adrem Autoverhuur en ik ben zeer tevreden over de ervaring. De service was snel en vriendelijk, wat het hele proces heel makkelijk maakte. Het gehuurde busje was in prima staat en voldeed perfect aan mijn verwachtingen. Ook de administratieve afhandeling verliep soepel en zonder problemen. Kortom, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare autoverhuur!

Ik was iets te laat terug waar geen punt van werd gemaakt (eenmalig) jullie zien mij vaker

Duidelijk, vriendelijk en behulpzaam

Heldere informatie vooraf, vriendelijke afhandeling en prima huurauto.

Na afspraak een goede auto gekregen voor de klus.

De rekening na afloop bleek niet juist (zoals was overeengekomen). Na mijn bezwaar werd dit direct gecorrigeerd. Prima afhandeling.

Fijne verhuisbus

Fijne bus met laadklep om mee te verhuizen, paste veel in. Steekwagen en zgn “ hondjes” waren ook te huur , voor een kleine prijs. Een aanrader!

Perfecte service

Snelle service, duidelijke afspraken, flexibele communicatie, en voordelige prijs. Super bedrijf!

Het busje was OK, in tegenstelling tot administratie en duidelijkheid communicatie

De offerte was prima en duidelijk. Busje was er op tijd, schoon en van prima kwaliteit. En dat allemaal op zeer korte termijn geregeld. Er waren uiteindelijk wat onduidelijkheden in de administratieve/financiele afwikkeling, maar Adrem heeft zich hier van zijn beste servicekant laten zien en alle onduidelijkheden in een persoonlijke aanpak (meer dan) opgelost. Dank je Dennis!

Zeer flexibel, vriendelijk en goede prijs/kwaliteit

Vanwege problemen met verhuizing de reservering enkele keren moeten uitstellen. Dat is bij Adrem geen enkel probleem. Communicatie is heel snel en vriendelijk. Wij hebben een verhuiswagen (bestelbus met laadlift) gehuurd, qua prijs/kwaliteit helemaal in orde. Absoluut een aanrader!!

Je krijgt er nooit nee

Keurige auto's Fijne medewerkers

Snel en gemakkelijk!

Auto dezelfde ochtend gehuurd en meteen kunnen ophalen. Schone nette auto en goede service.

Goede telefonische service.

Goed bereikbaar . Als er per ongeluk iets verkeerd staat ingevuld wordt dat snel aangepast Goede prijs -kwaliteit verhouding

professioneel en zakelijk

Weliswaar vijf sterren, maar toch een stevige opmerking. 's Ochtends geef ik aan dat ik de auto wellicht later dan half vijf moet gebruiken. Mijn wordt gevraagd dan "op tijd te bellen". Als ik om vier uur bel om de verlate terugkomst door te geven, wordt me verteld dat de auto op tijd terug MOET zijn, omdat deze daarna (op zaterdagavond dus) weer "op kenteken" is verhuurd en "als ik hem niet terugbreng er belangrijke kosten volgen". Ik geef aan dat dat de voor Adrem eventueel zakelijke claimkosten van andere klanten in dit geval niet op mij verhaald kunnen. Ik snap dat ik met een uitvoerende operator sprak en dat deze niet bevoegd was daarover te praten, maar het geeft wel aan dat jullie bedrijf héél professioneel georganiseerd is, maar dat de communicatieve en procedurele instructies aan de laagste echelons nog iets verbeterd kunnen worden. Ik weet dat dit in ieder bedrijf een uitdaging is, maar het alternatief was u niet op de hoogte te stellen van dit "incident" en daar schiet u helemaal niets mee op.

Prima ervaring

Makkelijk, prima auto, vriendelijk

Ik ben zeer tevreden. De auto was in perfecte staat, gepoetst, volgetankt. Medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. De kleine krasjes werden door iemand netjes met de tablet gefotografeerd. In een woord TOP !

Super service

Fijn klantvriendelijk contact en altijd bereid tot hulp.

Altijd goed!

Altijd een positieve ervaring om bij adrem een auto of bestelbus te huren.

.....

.....

Goed en betrouwbaar

In Sittard laatste jaren prettig, vlot en correct geholpen. De voorlaatste keer dat we een busje huurden, bleek dat de vorige huurder de auto onafgetankt had ingeleverd. Dit merkten we pas toen we zelf de wagen gingen aftanken voordat we die moesten inleveren. Heb meteen een melding hiervan bij Adrem gedaan, en bij de afrekening twee dagen later was het keurig verrekend: Adrem had de kosten van de brandstof van de vorige huurder ruimschoots voor eigen rekening genomen. Dat noem ik nette service.

Meermaals in de familie een busje gehuurd en alles wordt perfect afgehandeld.

Goede service en meedenken met klant. Jammer van de km heffing.

Goede service en bejegening

Fijne afhandeling, correcte benadering. Kwaliteit en prijs prima.

Alles goed geregeld

Vlotte communicatie via mail, zelfs in het weekend. Altijd vriendelijk personeel die gewoon goede service verlenen. Busjes zijn altijd zeer netjes en in topstaat.

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA