goede ervaring. schone auto flexible mogelijkheid wat betreft retournering. Mijn ervaringen met autohuur beperkt zich tot vakanties. Steekt Adrem er met kop en schouders bovenuit (ook helaas qua prijs)

Top geregeld

Fijne bus en vriendelijk personeel, correct geregeld

Top verhuur

Altijd vriendelijk, En fijne auto's

Het huren van een busje was snel geregeld. We hebben een fijne, nog vrij nieuwe, bus meegekregen. We zijn dik tevreden.

Alles was OK. Prima auro, snelle, zakelijke en vriendelijke afhandeling

Goede service, super snelle afhandeling van de factuur. Ik beveel dit bedrijf zeker aan. Goed wagenpark.

De bus was prima!

De bus reed heel erg fijn! De service vond ik niet goed. De eerste dag werd mee gedacht, omdat de reservering fout was gedaan. Bij het inleveren vam de bus werd op een botte manier duidelijk gemaakt dat ik te laat was. Ik was er om 11.00 uur en had tot 13.00 uur de tijd om de bus in te leveren. Er werden geen excuses aangeboden voor de fout.

Gewoon uitstekende service

Zeer prettige autoverhuur, vriendelijke medewerkers, snelle afhandeling en alles exact als afgesproken. Voor mij geen ander verhuurbedrijf meer.

Ik moest een busje hebben voor transport en het was bij Adrem zo geregeld

Ze zijn heel behulpzaam, en zoeken altijd mee naar een oplossing ! Echt, heel fijn bedrijf en fijne medewerkers! Groetjes Chels

Alles volgens afspraak

Heel gemakkelijk een verhuiswagen gereserveerd. Werking van de lift netjes uitgelegd. Verhuiswagen was jong en alle beschadigingen netjes samen doorgenomen voor vertrek. Duidelijke samenvatting op de mail.

Huur bus of personen auto altijd beste keus adrem

Ik huur altijd bij adrem of het is een bus of personen auto altijd is alles goed geregeld bij adrem

Vriendelijk en duidelijk

Vriendelijk en duidelijk

Zeer snelle bedingen en redelijk prijs. Reageren heel snel is wel fijn . Als je iets snel moet regelen top

Naar tevredenheid

Iedere keer weer prima geregeld alles en vriendelijke mensen

Perfect geregeld

Alles werd snel en goed geregeld. Vriendelijk personeel en helemaal nieuwe bus.

Mooie auto goeie service vriendelijjk personeel

Het personeel is zeer vriendelijk. Alles is duidelijk en overzichtelijk en goed geregeld. Mooie nieuwe auto. Deze zat wel helemaal onder het stof. Ik verwacht als ik een auto huur dat deze wel schoon is. Dus dat kan beter.

Alles volgens afspraak, schaden vooraf goed genoteerd.

Makkelijk en snel

Makkelijk geregeld en service prima

Geweldig autoverhuurbedrijf

Dit is de tweede keer dat we bij Adrem huren en we waren allebei de keren bijzonder tevreden. Snelle service, geweldig vriendelijke en behulpzame medewerkers en goede auto’s. We komen zeker weer terug!

Snel vervoer geregeld.

Ik had op korte termijn vervoer nodig en ben bij Adrem binnen gelopen en binnen 10 niuen was het vervoer geregeld.

Allereerst, welke zakelijke website is zo perfect beschreven!? Ten tweede, op en top service door medewerkers van Adrem. Zowel de balie als de chef vervoer. Check in en check out soepel verlopen, als boter in de pan. De verhuiswagen was ook meer dan ideaal, ruime laadruimte en voorzien van laadklep. Ram chill zitten achter t stuur, overzicht en makkelijk te besturen. Ons zien jullie zeker nog eens terug! Topservice voor scherpe prijs.

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA