Mooie kleine transporter

De 3 kubieke meter transporter was perfect, schoon en comfortabel. Ook de vlotte afhandeling bij ophalen/terugbrengen auto is top.

Goede service zoals altijd, alleen jammer dat de bus wat meer schade had dan verwacht. Verder alles netjes verzorgd

Alles snel en goed geregeld

goede service, vriendelijke baliemedewerkers. wat beter zou kunnen, controleer het gehuurde voertuig bij terug brengen met de huurder samen. mvg.

Prima en snel geregeld!

Flexibel en goed materiaal

Prima geregeld alles.

Positief. Huurbus nodig gehad voor terugverhuizing Zwitserland - Nederland. Bus halve dag langer nodig gehad dan gepland, daarover contact gehad en geregeld. TOP!

Snelle correcte en deskundige uitleg en afhandeling

Correct en behulpzaam

snel een huurauto gekregen

morgens om 08.00 u een bus nodig en wij haalden hem om 09.00 u op in Heerlen beter gaat niet

uitstekende service en hulp

Afgelopen zaterdag zou ik een bus ophalen bij bo-rent om 8:15, deze werd om 7:55 geannuleerd omdat deze niet beschikbaar was(heel erg vervelend omdat ik had gereserveerd). Op dat moment naar Adrem gereden zonder reservering. Hier had ik uitgelegd waarom ik geen reservering had en ik werd meteen geholpen. Ze hadden nog een bus beschikbaar en deze kon ik meteen meenemen. Een groot compliment dat ze dit meteen konden regelen en mij uit de brand konden helpen.

Van te voren fijn en duidelijk mail contact gehad. Vriendelijk personeel. Snelle en goede afhandeling met betaling en borg. En natuurlijk fijne auto.

Perfect, goed en snel geregeld

Ik had een bestelbus gereserveerd voor een hele dag. 's Middags rond 13:00 uur weer ingeleverd. Op de afrekening toch maar een halve dag gefactureerd. Dat noem ik service.

Top auto en goede service.

Makkelijk, snel, vriendelijk, duidelijk

Als ik een busje nodig heb, ga ik altijd weer hier terug.

Klant is koning bij Adrem autoverhuur

Zeer vriendelijke telefoniste aan de lijn en kon gelijk een bestelbus huren voor de volgende dag. Ook de locatie medewerker in het filiaal venlo was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Goede bedrijf

Beste bedrijf dat ik kon vinden om busje te huren om te verhuizen van Hoensbroek naar Den Haag top en Groot Dank was misverstand comunicatie en krijg korting voor Heel erg bedankt,filiale Heerlen,Bedankt gr Marko

super alles goed geregeld

Adrem denk met je mee.

Prettige samenwerking

Snel online afspraak kunnen maken, in ochtend vlot geholpen, duidelijke uitleg. Fijn dat je de ochtend erna het voertuig pas hoeft terug te brengen.

Alles correct afgewerkt.

Professioneel en snel

Snel geregeld. Goede communicatie. Fijne bussen. Als vrouw zijnde word je gewoon serieus genomen en net zo behandeld als de mannen, hoe groot de bus ook is die je huurt.

Great!

Great service, friendly staff.

Goede snelle service en betrouwbaar.

Klantvriendelijk

Een woord uitstekend

Snel en goed

Een busje huren, dan moet je bij Adrem zijn snel, doeltreffend, goed. En bovendien vriendelijk personeel.

Eenvoudig en goed

Simpel online te reserveren. Snelle afhandeling.

Easy and efficient

My move was made easy by Adrem, it went smoothly from start to finish. Really efficient, amazing customer service too!

Snelle, vriendelijke service, prima auto’s

Wij hebben voor ons (onregelmatige) werk vaker verschillende soorten auto’s gehuurd bij Adrem. Van grote bestelbussen tot kleine personenauto’s, voor afstanden tussen de 20 en de 500 kilometer. Wij hebben nooit hoeven wachten, de wagens waren altijd goed in orde. Als er toch een klein probleempje was dan werd dat onmiddellijk opgelost. Als je voor vertrek nog uitleg nodig hebt dan wordt je die rustig gegeven. Heel aardige en behulpzame bediening.

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA