Snelle, vriendelijke service, prima auto’s

Wij hebben voor ons (onregelmatige) werk vaker verschillende soorten auto’s gehuurd bij Adrem. Van grote bestelbussen tot kleine personenauto’s, voor afstanden tussen de 20 en de 500 kilometer. Wij hebben nooit hoeven wachten, de wagens waren altijd goed in orde. Als er toch een klein probleempje was dan werd dat onmiddellijk opgelost. Als je voor vertrek nog uitleg nodig hebt dan wordt je die rustig gegeven. Heel aardige en behulpzame bediening.

Top service!

Service is voor mij de dienstverlening en de prijs i.c.m. het geleverde/gehuurde en dat is allemaal top. Je krijgt de emails ter bevestiging, paar minuten aan een balie en een rondje om het gehuurde en voila..je kunt je ding doen. Netjes poetsen en aftanken, inleveren en na een paar dagen staat de borg weer op je rekening.

Great experience - professional approach

Great experience - professional approach. They have new vans that makes your life easier. They respond quickly & professionally.

Snel, makkelijk, voordelig

Mooie splinternieuwe bus, volgende keer zeker weer!

Ontzettend vriendelijke medewerkers , snelle service en afhandeling. Zeer tevreden echt een aanrader (zeer betrouwbaar en snelle terugstorting borg)

Uitstekende service. Ik zou er zo weer een busje huren.

Zeer vriendelijk personeel.

Goede service en advies!

Alles goed en netjes geregeld

Zij maken dat je heel snel wegkomt!

Super georganiseerd, alles voorbereid, binnen een paar minuten weg. Veel keuze, busje prima in orde.

Klant vriendelijk

Ik huurde een bestelbus om te verhuizen en platen te vervoeren. Aangekomen bij de bouwmarkt kom ik erachter dat de bus te klein was. Gebeld en kon de bus zonder probleem omruilen voor een grotere bus. Top

Prima service, mooie busjes

Op service, klantvriendelijkheid en gehuurde bus helemaal niets aan te merken. Alles wordt prima en snel geregeld, zowel online als telefonisch. Paar kritische noten: Prijsopbouw online is niet helemaal transparant. Daarnaast is er net zoals bij alle verhuurbedrijven ter wereld weer die kwestie rondom aanvullende verzekeringen. Dit is gewoon een verdienmodel en leidt altijd weer tot vervelende discussies die je als klant toch weer een onzeker gevoel geven en je gevoelsmatig bijna dwingen om alsnog akkoord te gaan met het afkopen van eigen risico. Zo'n bus is echt 1000x oververzekerd. Stop daar gewoon mee en verdisconteer een redelijk bedrag voor een normale verzekering in de prijs. En wat ik me überhaupt afvraag: elk geregistreerd voertuig in Nederland is toch gewoon al verplicht verzekerd? De premie daarvoor wordt met de verplichte verzekeringskosten die alle huurders samen per dag betalen, toch sowieso al meer dan ruim betaald? Dit is echt gewoon een verdienmodel waarvan ik de business case wel eens zou willen inzien.

Jarenlange prima ervaring

Altijd een prima ervaring bij Adrem, persoonlijk contact, ook na een aantal jaren niet te hebben gehuurd. Daarnaast natuurlijk ook gewoon een goede bus/ auto.

Zowel telefonisch als aan de balie van het bedrijf is er duidelijk hoe de wetten en regels zijn, altijd vriendelijk personeel, heel correct en betrouwbaar, zeker aan te bevelen!

Vriendelijk, goede service en niet te duur

Van te voren gegevens al ingevuld, waardoor enkel nog kopie van rijbewijs nodig was. Wagen werd netjes klaar gezet, snelle gezamenlijke check. Inleveren ging net zo snel en netjes zonder problemen. Volgende keer weer bij Adrem

Super service

Ben al van begin trouwe klant

Vriendelijke service en een prima prijs

Vriendelijk geholpen bij het huren van een kleine bestelbus en dat alles tegen een vriendelijke prijs. Buy / rent local!!

Goede service/afhandeling. Ruim aanbod wagenpark

Personeel altijd vriendelijk, goede service. Afhandeling is perfect oa het terugstorten vd borgsom. Ruim aanbod ivm het wagenpark

Eenvoudig, snel en precies de juiste bestelbus

Snel en adequaat geholpen, keurige bus en eenvoudige pick-up en drop-off

Snelle en duidelijke communicatie, alles liep vanzelf.

Ik heb last minute een busje gehuurd. Communicatie verliep snel en duidelijk. De bus die ik wilde hebben was niet meer beschikbaar, omdat ik zo last minute ermee kwam. Maar er werden meteen een paar alternatieven aangeboden. Super fijn. Op de zaak zelf was ook alles zo geregeld.

Goed en snel geregeld.

Fijn rijdende en nette bus gehuurd. Vriendelijke en snelle afhandeling

Allemaal goed geregeld

Zal hier in het vervolg nog wel vaker huren.

Top geregeld

Dag van tw voren gebeld. Goed gesprek over wat ik precies nodig had. Bevestiging via de mail met voorwaarden. Bus stond klaar, prettig personeel in Heerlen. Enige wat ik achteraf een beetje miste was dat in de dagprijs geen standaard aantal kilometers zat. Maar goed verder was alles top geregeld dus daar neem ik wel genoegen mee.

Goedkoop, goed en snel

Paar keer al busje gehuurd. werkt heel gemakkelijk, zijn goedkoop

Snel en makkelijk te boeken - goede service

Goede en snelle communicatie. Duidelijk en helder. Ophalen busje was zo geregeld, samen een rondje om de bus gelopen. Alles correct voorbereid. Prijs-kwaliteit mag competetiever natuurlijk, door toeslag verzekering en verlaging eigen risico toch verrast door totaalprijs. Ook een stukje kilometer vrij zou leuk zijn.

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA