Vriendelijk personeel, vlotte afhandeling

Prima ervaring bij het huren van een busje

Goede en snelle service

Op zeer korte termijn had ik een busje nodig. Snelle reactie van Adrem op mijn aanvraag en op een zeer prettige en snelle wijze op het kantoor geholpen. Volgende keer kies ik weer voor weer Adrem hoor!

Wederom prima ervaring. Tot de volgende keer maar weer.

Aardige mensen, goede kwalitatieve busjes en redelijke prijzen. Zeker aanrader!

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Bij reservering van de auto werd ik vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Kreeg advies over de te huren auto, zonder dwingend te worden (om bijv toch de grotere te huren). Ophalen van de auto verliep soepel. Later nog telefonisch contact gehad ivm instrumenten in auto, ook toen weer vriendelijk te woord gestaan. Kortom prima service

Geweldige service

Kregen een goede wagen mee, en werden goed geïnformeerd over alles

Eerste keer gehuurd maar goed geregeld

Super goef ontvangen en fijne auto

Heel fijne auto ontvangen

Duur en niet klantvriendelijk

Afhandeling ter plaatste van schade aan mijn privé geparkeerde auto laat zeer te wensen over.

Adrem Venlo

Adrem Venlo mijn ervaring was gewoon perfect

al jaren klant en altijd goede service

Topservice!

Medewerkers waren enorm vriendelijk en dachten mee met mij. Zal altijd AdRem aanraden!!

Adrem Maastricht veiendelijk personeel goede service! Tip winterbanden onder busje zou bij onze leendag toch wenselijk zijn geweest

Goede auto, goede service, mogelijkheden om te verlengen van de huurtermijn

Vriendelijk personeel, Goed bereikbaar Verlenging per week mogelijk mbt huur Winterbanden op de auto Goede huurauto, in goede straat, Echt tevreden en een Adrem is aanrader indien je een huurauto nodig hebt.

Prima, nieuwere, bus voor verhuisklus

Onlangs busje gehuurd bij Adrem. Niet de goedkoopste, maar omdat ik er in een dag bijna 450 km mee moest rijden, toch voor Adrem gekozen. Boeking gaat makkelijk en ook het ophalen. Afhandeling bij inleveren idem en de factuur en borg zijn binnen een dag verrekend. Busje zelf voelde z.g.a.n. aan en reed lekker door zonder enige gebreken. Al met al; geen klachten!

Goed en snel geregeld voor een prima prijs!

Al meerdere keren een busje gehuurd en heel tevreden. Via internet snel geregeld en ter plaatse ook steeds snel en vriendelijk geholpen. En voor een prima prijs!

Goede service voor een redelijke prijs

Goede en snelle servive

Prima en vriendelijke behandeling

Reservering soepel en gemakkelijk. Bij het afhalen: vriendelijke medewerkers die heel geduldig alle vragen beantwoorden en echt professioneel bezig zijn.

Zeer goede service, flexibel, vriendelijk, klantgericht en prima prijs/kwaliteit verhouding Reserveren via het reserveringsformulier, niet telefonisch of via de chat.

Snel en goed afgehandeld

Vriendelijk ontvangen en alles snel en goed geregeld

Prima service en goede prijs-kwaliteitsverhouding

Het huren van de auto verliep snel en voorspoedig. De auto stond klaar toen we kwamen. De medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam. De huurprijs was goed. We komen zeker terug!

Effectief

Het was gemakkelijk online te reserveren, we kregen duidelijke mails en bij het afhalen & brengen werden wij duidelijk en klantvriendelijk te woord te staan. Naderhand krijg je ook een nette en overzichtelijke factuur via mail toegestuurd.

De hartelijkheid van de medewerker

Als je, zoals ik, op een dag vol sneeuw en ijs eerst 4 uur moet reizen om.bij je autoverhuur te komen is er niets zo fijn als een aardige, hartelijke medewerker die je met een ontwapenende glimlach rustig en professioneel door het papierwerk leidt - en je bovendien een prima bus meegeeft. Die medewerker zat in Sittard en maakte mijn dag. Heel erg bedankt!!

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA