snelle service en gemakkelijke afhandeling
Dankjewel voor de 9, Marc!
Wederom perfect het beste verhuurbedrijf in de regio!!
Ontzettend bedankt voor de 10, Ron!
Borg terugbetalen mag we wat sneller
Dankjewel voor de 8!
Snelle service en prima voertuigen. Daarnaast flexible instelling van het personeel dat snel schakelt.
Enorm bedankt voor de 10, Mark!
Ik moest voor een kennis 2 elektrische fietsen ophalen en 12 Action dozen. Prima Renauld busje meegekregen. Kleine kanttekening ritje op zondag op en neer met omleiding A2 heeft 300,€ gekost. Voorts prima betrouwbaar en prof. bedrijf. Gr Michel
Dankjewel voor de 8 Michel!
De bus was praktisch nieuw en voldeed perfect. Aangezien ik de sleutels eerder dan afgesproken wilde ophalen werd me aangeboden dat ik voor dit uurtje alleen de administratiekosten hoefde betalen ipv een dagdeel. Vriendelijk personeel, (eindelijk!) ruime parkeergelegenheid en makkelijk inleveren van sleutel. Borg is de dag erna verrekend en teruggestort Heel soepel allemaal
Dankjewel voor de 8, Mick!
Zeer snel auto kunnen reserveren. Ik was wat later met ophalen, tegen sluitingstijd, maar na overleg bleef iemand wachten op me. Super fijn! Auto kon snel mee en zag er spik en span uit. Volgende keer weer hier!
Reuze bedankt voor de 10, Asmir!
Auto nodig voor een middag. Gehaald betaald. Samen check gedaan en rijden. Goede service en nette auto's
Een 9, dankjewel Jeroen!
Alles goed geregeld. Ook flexibel en denkt met je mee.
Ontzettend bedankt voor de 10, Sabine!
Voor een klant een huur auto geregeld op afstand. goed geholpen. en zeker een aanrader voor een volgende keer.
Dankjewel voor de 9, Harold!
Voor de verhuizing van mijn dochter hadden we een busje 's avonds en een gedeelte van de volgende dag nodig. Dus ingaande om 16:30uur tot de volgende dag zelfde tijd. Dit was geen probleem. Het contract werd opgemaakt en afgerekend (borg e.d.) waarna ik enkele uren later het busje heb opgehaald. Ik maakte dat ik wegkwam en 's anderdaags na de verhuizing het busje weer vol getankt en terug gebracht. Na aftrek van het bedrag voor de verreden kilometers stond het restant van de borg weer op mijn rekening. Alles perfect gegaan, geen centje pijn.
Een 8, dankjewel Wim! Leuke review!
Meestal altijd een bestelauto beschikbaar,en meedenken met de klant is prima, dagdeel is zeer fijn om een ding op te halen.
Dankjewel voor de 9, Peter!
Probleemloos
Super bedankt voor de 10, Remy!
Reserveren via de site ging makkelijk. Snel bevestiging van reservering per mail. Uitleveren en inname van de bestelbus ging vlotjes. Terugbetalen van de borg ook. Klein verbeterpunt is duidelijker aangeven bij reserveren hoe hoog de borg is. Maar verder helemaal prima!
Een 10, hartstikke bedankt Ingrid!
Het reserveren ging soepel, het ophalen en terugbrengen ging soepel en vriendelijk werd ik te woord gestaan. De afhandeling van de eindfactuur vond eveneens snel en correct plaats.
Ontzettend bedankt voor de 10, Paul!
Prima service, goede wagen en terugbetaling restant borg na 2 dagen (incl een zondag).
Een 8, dankjewel Franck!
Super service en altijd correcte afhandeling
Dankjewel voor de 9, Bert!
Ik ben op een klantvriendelijke wijze geholpen. Medewerker met humor en niet alleen maar een commerciële wijze van benaderen.
Een 9, dankjewel Roger!
the administration and explanation about the hiring process was clear and efficient. the staff was friendly and welcoming
Great thanks for the 10, Faizal Mohamed!
Klantvriendelijk en meedenkend
Een 10, enorm bedankt Regina!
Voldoende keuzes in aanbod, snelle, duidelijke en goede uitleg. Snel geholpen en afgehandeld ( terugbetaling)
Dankjewel voor de 8, Nicole!
Alles verliep soepel, snel en waarborg nog de zelfde teruggestort.
Super bedankt voor de 10, Dries!
Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer goed. Konden de bus probleemloos nog een extra dag verlengen. Ook de afhandeling is prima verlopen.
Een 9, dankjewel Koos!
Bij aankomst stond de gehuurde bus al klaar, gepoetst en slecht 6000 km gereden. Fijn dat je snel aan de slag kunt. Top service met vriendelijke en correcte medewerkers. Aanrader!
Hartstikke bedankt voor de 10, Hans!
Eenvoudig via de website het juiste vervoer uitgezocht. Via de mail de dag erna een prima offerte ontvangen, en ook het akkoord werd snel bevestigd met een reservering. Zowel bij het ophalen en inleveren snel en correct geholpen.
Een 9, dankjewel Tim!