Wij kwamen met het vliegtuig aan op zaterdagmiddag in Maastricht en dan is er geen verhuur van auto's mogelijk op de luchthaven, terwijl we wel een auto nodig hadden. Gelukkig vonden we Adrem. Dit bedrijf heeft heel goed met ons meegedacht en een goede auto aan ons verhuurd. Ook de afwikkeling na afloop met de terugstorting van de borg verliep soepel.

Jaa was goed! Vriendelijk, en goed geregeld!

top service

goede service, vriendelijk personeel. prijs kwaliteit is ook goed.

Prima service en snelle reacties

Top top top

Makkelijk en snel geregeld

Reservering en alles was makkelijk en snel geregeld. Busje was vrij nieuw en makkelijk in gebruik.

Ok

Goed geholpen..

Toppie

Had vrydag middag met spoed een auto nodig voor meerdere weken er werd meegedacht en goed opgelost vriendelijk en goed personeel super

Hele goede service

Hele goede service en vriendelijk personeel.

Eenvoudig, snel en correct

Prima service en prima bussen

Prettig, klantvriendelijk en goede service.

Goed materiaal, redelijke prijzen, professioneel, gen rompslomp

Afspraken maken makkelijk; in de zaak prettig en voorkomend behandeld, snelle en heldere antwoorden als je vragen hebt wat je het beste kunt, duidelijke; duidelijke en snelle bevestigingen via e-mails met contract, factuur;. Ik zou niet weten hoe het beter kan.

Zeer efficiënt en vriendelijk

snel goed en eerlijk

Als al aangegeven Moest snel een auto Alles dik in orde en geen gezeik bij het afleveren en ophalen Snel en doeltreffende afhandeling top groet

Top service, super snel en eerlijk

Top geholpen.

Goede snelle service. Ben snel geholpen. Ben tevreden. Bedankt hè!

Tot volgende keer top!!

Ik vind persoonlijk een prima bedrijf.personeel behulpzaam en vriendelijk tot volgende keer top!!

Tweede keer hier een busje gehuurd

Tweede keer mijn busje gehuurd en dat was weer een prima ervaring. Tot de volgende keer.

Altijd goede en nieuwe auto s

Geweldige service

Snel geregeld maar bus met veel gebreken.

Snel geregeld maar bus met veel gebreken. Deuren waren defect, openen en sluiten niet goed. Dit was wel netjes vermeld maar het bleek wel vervelend om een vreemde bus bij de hebben en er dan vanalles vaag of niet werkt. In de regen staan kloten om de schuifdeur dicht te krijgen. Verder prima nette prijs en service zoals altijd. Parkeren voor de deur blijft vervelend.

Alles prima geregeld. Geen opmerkingen.!

Always pleasant experience

Always pleasant experience

super

ophalen en terugbrengen ging er snel, geen gedoe, erg vriendelijk. zo hoort dat. Top.

Alles top en goed geregeld

Alles top en goed geregeld ,veel gekregen voor een goede prijs!

Goede mensen, goed geholpen.

Alles snel geregeld en goede service.

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA