Alweer op korte termijn een bus gekregen topprestatie
Super bedankt voor de 10!
Ik had per direct vervangend vervoer nodig en Ad Rem kon leveren
Dankjewel voor de 9, Karin!
Snel geholpen en prijs is schappelijk. Een hatchback auto gehuurd.
Een 10, ontzettend bedankt Faiz!
vriendelijke service en voortreffelijke, zuinige bus
Een 10, enorm bedankt Mick!
Last minute gebeld voor een bus met laadklep, en het was zo geregeld.
Een 10, super bedankt Ron!
Huur altijd bij Adrem en wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen goede prijs kwaliteit verhouding.
Hartstikke bedankt voor de 10, Anita!
Grote bus gehuurd. Was snel geregeld en prima verzorgd Jammer dat er geen adrem is in Noord holland
Geweldig bedankt voor de 10, Lucinda! Haha, goed idee: een vestiging in Noord-Holland!
Ondanks dat ik buiten de afspraak de auto langer heb gehouden door omstandigheden ben ik vriendelijk en behulpzaam geholpen
Ontzettend bedankt voor de 10, René!
Ze hebben niet enkel gouden handjes wbt hun werkzaamheden maar ook een gouden hart!!
Super bedankt voor de 10, Evie!
Ik zocht een grote bus , en vond deze dan bij adrem, alles was heel snel afgehandeld, ik had liever niet dat de bus bij mij op de oprit zou staan dus kon ik m ook meteen nadat we ermee klaar waren , terug plaatsen op het terrein en de sleutel makkelijk in een beveiligde kastje stoppen. De borg kreeg ik ook netjes teruggestort op mijn rekening
Dankjewel voor de 9!
Super aardige geholpen
Hartstikke bedankt voor de 10, Sander!
Duidelijke uitleg betreffende het gehuurde ,correcte ontvangst en afhandeling van zaken. Als extra service werd ik nog naar het station gebracht,
Dankjewel voor de 9, Koos!
Een 10, ontzettend bedankt Milou!
Bestelbusje gehuurd in Venlo. Net busje. Goede prijs en borg snel terug op mijn rekening.
Geweldig bedankt voor de 10, Bert!
goede en betrouwbare voertuigen
Dankjewel voor de 9, John!
Op zeer korte termijn een busje kunnen huren.
Enorm bedankt voor de 10, Zef!
Auto moet beter gecontroleerd worden voor uitlevering. En niet alleen alle krasjes en deuken. Ophalen duurde erg lang , ondanks dat ik alle gegevens van te voren online had ingevuld. Medewerkster had moeite met systeem. Cabine was " vies" niet gepoetst. Ik kan niets met een opmerking dat de bus door studenten was gebruikt. Rode lampje van accu brand constant. Geen veilig gevoel om mee te rijden Achterdeur bleef niet open staan, viel steeds dicht. Dit is niet fijn om te verhuizen Prijs is ok
Dankjewel voor de voldoende, Guido. Ik snap dat je geen hoger cijfer geeft, jouw bus had inderdaad beter nagekeken moeten worden. Sorry!
Goede uitleg van de bus, goede en vriendelijke service van de medewerker. Echt een aanrader. Dit verhuurbedrijf is niet de goedkoopste, maar wel een bedrijf met goede busjes die schoon en goed onderhouden zijn.
Super bedankt voor de 10, Ruud!
Een 10, geweldig bedankt Norhan!
Ik denk dat ik hier niets meer hoef toe tevoegen. We zijn tevreden met jullie service
Super bedankt voor de 10, Amador!
Busje gehuurd via website zo geregeld. Voorwaarden en prijs duidelijk omschreven. Een aanrader.
Een 10, hartstikke bedankt Raymond!
Bakwagen gehuurd voor een dagdeel maar moest voor een dag betalen. Ook moest de bus af getankt worden bij aflevering terwijl ik al brandstof heb betaald via factuur moet dus dubbel diesel betalen. Na klacht melding, is alles meteen terug gestort en opgelost. Fijn dat ze zo snel reageren en met een oplossing komen.
Bedankt voor je beoordeling Martin. Ik zie dat je netjes de teveel betaalde bedragen terug hebt gekregen.
Original review
Snelle service en vriendelijk personeel
Dankjewel voor de 7, Brian!
We hebben de bus gehuurd, ermee gereden en teruggebracht. Binnen 2 werkdagen borg retour op rekening. Perfect geregeld allemaal!
Ontzettend bedankt voor de 10, Ruby!
Zeer goed geholpen geworden door het personeel. Daarbij een perfect voertuig in zeer goede staat.
Dankjewel voor de 9, Mirjam!