Altijd top geregeld

Snel en zeer vakkundig geregeld en goed materieel

Meerdere keren gehuurd alhier en steeds tevreden

Prima bus, schade die ik niet heb gezien

Ik heb prima gebruik kunnen maken van de bus. Helaas was er bij het inleveren een schade ontdekt die ik niet heb gezien. Helaas heb ik zelf geen foto's gemaakt om het tegendeel te kunnen bewijzen, les voor de volgende keer.

Prima auto’s! Goede prijs

Al jaren met veel plezier auto’s gehuurd! Het zou wel handig zijn als er een mileuzonesticker voor Duitsland op de auto’s zit ivm de locatie in de euregio. Ook is een parkeerschijf en schadeformulier wel handig. Volgende keer huur ik zeker bij bij adrem!

Zeer goede en duidelijke afspraken

Alles was goed geregeld, geen klachten over dit bedrijf.

Fijne benadering busje correct afgeleverd en ook weer ingenomen betaling en het retour bedrag stond de zelfde dag al weer op de rekening.

Netjes en snel geregeld

Mooie bus, zo goed als nieuw. Snel geregeld, vriendelijke mensen. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Super!!

Snel, duidelijk en goed.

zer goed

het waar zeer goed en het is echt wel goed koop

Heel tevreden

Heel tevreden.

heel tevreden

Vriendelijk service. Fijne voertuigen in goede conditie.

Goede service, klantgericht komen afspraken na

Nieuw en goed verzorgd materiaal.

Elke keer weer als ik een busje wil reserveren is de service uitstekend. Klantgericht, Flexibel en uitstekende bussen.

schändlich!

Dit bedrijf is een oplichter op 18 augustus. Ik heb het rekeningnummer gestuurd om mijn geld terug te krijgen € 204, vanaf vandaag hebben ze het nog steeds niet terugbetaald en erger nog, er is geen verontschuldiging en ze sturen me een e-mail voor mij om mijn beoordeling te wijzigen. Mijn volgende stap is het indienen van een consumentenklacht wegens fraude.

Klantvriendelijk

Adrem probeert de wensen van klant te begrijpen.

smooth, professional, caring

would highly recommend them - they have been very helpful and smooth in the process .

Uitmuntend

Probleemloos, effectief en snel geleverd.

Fijne auto's voor een goede prijs

Prima service en goede bus

Alle vragen die ik had zijn beantwoord. Bus was in prima staat. Personeel duidelijk en vriendelijk. Offerte helder.

Helemaal top

Er wordt met je meegedacht voor de beste en goedkoopste oplossing bij het huren van een auto of bus

Snel en zorgenloos

Vooraf alles goed online geregeld, op locatie binnen een aantal minuten klaar om te vertrekken. Busje is netjes gecontroleerd en nog even uitgeveegd omdat deze niet volledig schoon was ingeleverd. De wagens zijn praktisch gloednieuw en rijden prima.

Geweldige kwaliteit en service

Het product wordt tegen de hoogste kwaliteit met de laagste prijs geleverd. Het bedrijf is voortreffelijk georganiseerd. Zeer snelle service en uiterst betrouwbare medewerkers. Ik zal hier voortaan altijd gaan huren. Het heeft echt geen zin om verder te kijken.

Zeer tevreden, Vriendelijk personeel Snel geregeld Jonge auto's Goede prijs, niet te duur

Goede vriendelijke service

Goede service, klantvriendelijk en goede auto’s die je kan huren.

Geweldige service en snelheid

Ik had adhoc een grote bus nodig en deze kon direct zelf via de site gereserveerd worden. Per mailkoppeling kon de huurovereenkomst opgemaakt worden. En ook het retourneren ging super - ik had een deel na 17:00 uur gereserveerd en kon via een sleutelkluis de bus retourneren, top!

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA