Goeie service

Snel geregeld via website!

We moesten een bestelbus huren voor een paar uren. We hebben alles geregeld via het formulier op de website. Alles ging prima. De medewerker was behulpzaam toen we de bestelbus ging ophalen.

zeer goed

zeer goed en wordt snel geholpen en een snelle afwerking.

Snelle servie en heel netjes

Snelle service goed geholpen door medewerkers goede uitleg en snel uitbetaald

Duidelijke afspraken, goede service en erg vriendelijke medewerkers!

Busje gehuurd. Zowel de meneer aan de balie als de meneer die de auto met mij controleerde waren heel vriendelijk! Alles duidelijk uitgelegd. Busje zag er zeer netjes uit en reed goed. Met plezier het busje gebruikt! Zeker voor herhaling vatbaar.

Fast delivery and clear information

I have been renting vans and cars with Adrem for a long time and they are always approachable, friendly and they have a very clear invoice system. Thank you

Alleen dat degene die betaald er mee mag ryden is n nadeel

Geen poespas, wel zorgvuldig

Geen poespas, wel zorgvuldig

Fijn bedrijf perfecte auto en vriendelijke bediening. Dus kom terug. Alleen de borg laat op zich wachten

Bvriendelijk, behulpzaam en flexibel

Ze denken mee en zijn oplossingsgericht. Flexibel zodanig dat er veel mogelijkheden zijn. Super.

priem en vriendelijke service

zie hierboven

Simpel : goed

Nette service en communicatie. Enig puntje het duurt 3 dagen om de borg retour te krijgen. Dat zou beter kunnen.

Heel fijn om er een auto te huren.alles is Oke zoals foto’s van schade die de auto heeft opgelopen van eerdere huurders

ik denk met plezier aan de klantvriendelijke behandeling

Zeer positief

Sympathieke, down to earth afhandeling & behulzaamheid

Email ervaring was niet goed, want ik kreeg het gevoel dat ik een “phishing email” ontvangen had op jullie naam… Ik vroeg om een prijs offerte, en kreeg een meteen een mail waar ik kon klikken op een link om een betaling (borg) uit te voeren. In 2023, lijkt me dit niet de juiste benadering voor een nieuwe klant aangezien we langs alle kanten “aangevallen” worden door phishingaanvallen…

Schone bus en goede service.

Prima bedrijf, prettig en snel geholpen.

Mooi busje gehuurd, alles was snel geregeld. Geen moeilijk gedoe met inleveren.

Alles prima geregeld

Niks te mekkeren!

Vriendelijk, functioneel en efficiënt.

Snel en makkelijk reserveren online.

Gewoon uitmuntend

Altijd goede service ,

Prima, snel online geregeld

Prima, snel online geregeld en een hele goede auto (Mercedes caddy)

Prettig en snelle afhandeling

Gewoon goed

Altijd goede ervaringen met Adrem

Alles vooraf te regelen via internet. Snelle afhandeling ter plaatse. Aandachtspunt: controle van de laadbak. Bleek dat daarin nog de nodige rotzooi lag van de vorige huurder. Volgens de verhuurder wordt door hun daar eigenlijk niet op gecontroleerd. Lijkt mij echter wel wenselijk om dit ook als huurder vooraf te doen.

Perfect.

Doordat je formulieren al vooraf invult, scheelt het tijd bij het afhalen. Bestelbus wordt vooraf goed gecontroleerd op alle beschadigingen. Borg wordt weer op tijd geretourneerd.

Heel positief

Na online boeking volgende dag auto opgehaald Enige kink was dat de electra van het kantoor het niet deed.Echter het is vakantie dus kreeg auto gewoon mee Volgende dag weer teruggebracht en electra deed het.Financieel gedeelte geregeld en medewerker was zo vriendelijk mij naar Nissan dealer te brengen waar mij auto was voor onderhoud. Kortom positief

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA