Prima service en klantgericht

Medewerker heeft mij prima geholpen, kreeg groter busje mee voor zelfde prijs! Zeer behulpzaam en vriendelijk!

Altijd snel en goed geregeld

Vriendelijk en zeer behulpzaam team.

Uitstekende service en voertuigen

Na de eenvoudige reservering en degelijke ophaalprocedure; de snelle afhandeling van het inleveren en de vlotte financiële afronding is een volgende rit al in de planning!

Doen niet moeilijk voor een leuke prijs

Zeer positief ga hier zeker weer huren

Snel en goed geregeld.

Website ondersteunde goed om te bepalen welke bestelbus ik nodig had. Reservering was snel gemaakt. Auto stond gereed om mee te nemen en administratieve afhandeling ging snel. Inleveren en afrekening gingen voortvarend.

Alltijd gewoon tevreden

Ben altijd blij met de service

Goede en snelle service

Goede service, prettige, behulpzame mensen.

Geweldige service contact is goed

Alles ging precies zoals afgesproken. Auto reed als nieuw. Alleen lastig hoe de cruiscontrole in te stellen. Wel Knopjes op het stuur.......

Snel en correct vriendelijk

Jullie maken dat ik weg (en terug) kom

Gewoon goede ervaringen. 5 maal gebruik gemaakt van een van de bussen in een tijdbestek van anderhalve week. Altijd beschikbaar en snel op weg. Geen rompslomp en makkelijk te reserveren en ook hee terugbrengen is altijd goed afgehandeld. Al met al een super tevreden indruk.

Vriendelijk en begripvol

Duidelijke uitleg, vakkundig. Bus in goede staat. Snelle afhandeling borgverrekening. Personeel is vriendelijk en begripvol.

Top ervaring

Fijn aardig en scherpenprijs

Goed duidelijk en kortingen gekregen ..super

tevreden klant

staan altijd klaar en hebben altijd een oplossing

Van reserveren tot ophalen van de bus, tot het terugbrengen, alles verliep snel, zonder teveel gedoe. Je krijgt duidelijk info met wat je kwijt bent, alles gaat via email, dua geen gedoe met papieren, de borg staat snel terug op de rekening en de bussen zijn netjes onderhouden. Kortom goede service, daarbij ook nog vriendelijk personeel, super!

Alles word correct geregeld.

Zeer zeer zeer slecht

Deze firma kan niet tegen kritiek. Als je commentaar geeft worden ze agressief. Ik had mijn borg van te voren voldaan, toen ik de auto kwam halen konden ze niet vinden of ik de borg voldaan had omdat ik zogenaamd niet via ideal betaalt had. Na een flinke discussie de auto toch mee gekregen. Vervolgens storten ze het rest bedrag op het verkeerde rekening nummer. Bel je de firma hierover op, zeggen ze dat ik het mezelf maar moet uitzoeken. Zij hebben het rekening nummer niet gecontroleerd. En vervolgens omdat ik kwaad was geworden trekken ze me de reservering die ik gedaan had ook nog in. Ik dacht dat de klant koning was. Kan ik hier echt niet zeggen je wordt hier slecht behandeld zeker door de balie medewerker die achter de balie in Heerlen staan nog nooit zoiets meegemaakt. Groet, een ex-klant.

Aardige mensen, vlotte afhandeling, prima onderhouden voertuig !

Ik kreeg een gloednieuwe bus mee. Reed als een zonnetje. Administratieve handelingen gingen vlot. Busje 's ochtends terug afleveren voordat het bedrijf openging middels sleutelkuis in de gevel ging ook zonder problemen. Restitutie borg stond snel op onze bankrekening. Ik had vooraf de huurprijzen vergeleken met andere aanbieders; die zijn meer dan marktconform.

Je krijgt wat je verwacht

Correcte en snelle afhandeling.

Prima verzorgd!

Vriendelijk en snelle afhandeling

Really easy

The vans ares really good, most of the size, workers are really friendly and trusty. Everythinf was so easy.

Excellent

Excellent service. Staff super helpful. Great value for money . Van hired out was perfect. I will definitely be back again to Ardem

Nette wagen die fijn rijdt, vriendelijk personeel

Online boeken ging makkelijk Er was een fout gemaakt waardoor verkeerde type auto gereserveerd was, maar 1 telefoontje later was dat geregeld Bij afhalen netjes te woord gestaan en de check voor vertrek verliep vlotjes Bus reed makkelijk en soepel en mijn verhuizing verliep op rolletjes

Als ik huur dan bij adrem

Ik huur vaker bij adrem

33 Heerderweg