Snel, accuraat, vriendelijk

Vriendelijke staff, fantastische bestelbus, korte termijn afhandeling.

Topbedrijf!

Meermaals auto’s en bussen gehuurd bij de verhuizingen, of toen mijn eigen auto naar de garage moest. Iedere keer ontzettend klantvriendelijk, servicegericht en flexibel. Fijn dat jullie er zijn!

Afspraak is afspraak

Meerdere keren hier een busje gehuurd zonder problemen en alles zoals het hoort. Ook de financiële afhandeling is correct en binnen de afgesproken tijd wordt het resterende bedrag gerestitueerd. Binnen 2 dagen namelijk. Verder vriendelijk personeel.

tja opruimen en vervoer

duidelijke communicatie en mail van alle afspraken, prima geregeld !

Super!!!

Mooi gezegde, goeie service en perfecte bussen Ook alles snel geregeld

Voor openingstijden open, spaart weer 15 minuten.

Goed geregeld

Personeel toppers

Als ik persoonlijk naar Adrem ga om te huren,zijn de aanwezige heren van het personeel zeer bekwaam en behulpzaam.Toppers. Echter om te reserveren via de telefoon mijn persoonlijke ervaring is dan minder,het gaat dan om de vrouwelijke telefoniste,er worden dan toch fouten gemaakt. Al met al is Adrem een goed bedrijf

Autoverhuur perfect, service financiële administratie slecht

Procedure auto huren niets op aan te merken. Kwaliteit auto goed en snelle vriendelijke bediening aan de balie. Helaas ben ik al een week aan het wachten op de vrijgave van mijn borgstelling die ik via mijn creditcard gesteld heb. Tot 3 keer toe hierover gebeld met de toezegging teruggebeld te worden. Helaas is dat niet gebeurd en staat het geld nog steeds in de ijskast.

Snel en makkelijk reserveren en supervriendelijke verkoper.

Plezierig en goed geregeld

Via een collega verwezen naar Adrem voor de huur van een bus. Telefonisch contact gehad en alles verder online geregeld. Op de huurdag leuk en professioneel ontvangen. Duidelijke uitleg en alles op tijd. Aanrader!

keurig net bedrijf

zeer goede service gemotiveerde krachten en alles is keurig en snel verlopen een absolute aanrader voor een ieder die een auto of bestelbus zoekt om te huren

perfect!! zoals altijd

Alles top geregeld!! No nonsense

THE BEST IN THE TOWN

AMAZING SERVICE, PERFECT CAR,AFFORDABLE PRICE. The guys at the reception are really friendly and helpfull. Thanks, i will rent again, see you soon! Regards Francesco Barone

Goede service huur altijd een auto hier bij adrem

Niet schoon en verkeerde rekening

Kleine bus gehuurd. Leek prima, maar binnenin totaal niet schoon (gebruikte wattenstaafjes, stukken plafondplaat). Bij terugbrengen tevoren volledig afgetankt (gelukkig met getuige en bewijs), maar toch worden er aftankkosten en brandstof in rekening gebracht. Deze na protest weliswaar terug gekregen, maar toch....

Matig

Opel Corsa gereserveerd, vervolgens was deze niet beschikbaar omdat hij niet gewassen zou zijn. Vervolgens krijg ik een Renault die van binnen ruikte als een asbak.

Reliable and fast

Best place in Maastricht to rent a van!

Goed geregeld en een nette wagen gehuurd

Goede service en nette wagen

Fijn busje gehuurd, ik mis hem nog steeds

Een dagdeel begint om 9 uur, ik denk dat je dan ook kunt huren vanaf 9 uur. Maar nee hoor. Om negen uur is afrem pas open en dan staan er nog 10 wachtende voor me terwijl ik er al vóór 9 uur was. Dat was jammer

Fijne auto, even wachten met goede koffie, fijne en gemakkelijke communicatie. Duidelijke afhandeling. Tot snel.

a

bc