Ik kon snel een auto huren
Een 10, hartstikke bedankt Erik!
Snel,vriendelijk,geen gezeik.
Super bedankt voor de 10, Peter!
Vriendelijk personeel en snelle service. Ben altijd goed geholpen bij Adrem
Een 10, ontzettend bedankt Joey!
Super bedankt voor de 10, Jose!
Een aanrader voor elke verhuizing.
Een 10, hartstikke bedankt Mat!
alles verliep vlot en adequaat, zoals ik het altijd graag zou zien, maar vaak niet het geval is.
Geweldig bedankt voor de 10, Cornelius!
Ik ben zeer te vrede over Adrem de auto, ophalen etc Echter werd er 125km te veel in rekening gebracht.. Helaas werd er niks met mijn klacht gedaan. Ondanks dat ik kan aantonen dat hun berekening niet correct is.
Sorry dat er niets met je klacht werd gedaan Chantal. Ik zal dit direct uitzoeken!
Boeken en ophalen ging heel snel
Ontzettend bedankt voor de 10, Leon!
Prima geregeld.
Een 10, enorm bedankt Tim!
De verhuisbus was prima en makkelijk te rijden en de medewerkers waren vriendelijk
Dankjewel voor de 8!
Lief mensen en snel geregeld
Super bedankt voor de 10, Tesfit!
Fijne huurautos, communicatie en service!
Hartstikke bedankt voor de 10, Femke!
Tweede keer dat we een personenauto bij jullie hebben gehuurd, alles was dik in orde,
Super bedankt voor de 10, Frank!
Ik ben zeer tevreden , vriendelijk personeel, mooie bus , rijd zeer fijn, verder correcte afhandeling. volgende keer weer bij u bedrijf.
Een 10, geweldig bedankt Peter!
Het huren van een auto ging (wederom) snel en soepel.
Ontzettend bedankt voor de 10, Brigitte!
Auto stond op tijd klaar. Cabine was goed schoongemaakt. Laadruimte door vorige huurder iets minder aangeveegd dan verwacht maar niet storend. Goede snelle en correcte communicatie vooraf.
Dankjewel voor de 9, Ellyan!
Via site auto gereserveerd. Snelle afhandeling en afspraken nagekomen.
Hartstikke bedankt voor de 10, Bart!
Alles prima geregeld. Maar ik moest een volle tank met diesel inleveren. Geen probleem. Maar als deze auto een verbruik heeft van 1:5 wordt het toch een duur grapje. En dat in een tijd dat we zuinig moeten omgaan met alles. En ook milieu vriendelijk. Dit was het dus echt niet.
Bedankt voor je beoordeling Carla. Jammer dat je ons geen voldoende geeft. De bus die jij huurde heeft inderdaad een verbruik van 1 op 5. Dat kun je ons niet verwijten, de grootste verhuisbus verbruikt het meest. Sorry dat het verbruik tegenviel!
Original review
De auto was niet schoon, nog van binnen nog van buiten en flink beschadigd maar deed waar we het voor nodig hadden.
Dankjewel dat je ons nog een 8 geeft John! Sorry dat de auto niet schoon was!
Goede service, prettig personeel
Hartstikke bedankt voor de 10, Raymond!
Het liep allemaal gesmeerd, van bestellen tot ophalen en weer inleveren.
Een 9, dankjewel Ria!
Ik had een bestelbus nodig om een paar spullen te verhuizen. Dag ervoor gebeld , het was geregeld ,op de dag dat ik de bus terug moest brengen belde ik eventjes of ik hem nog voor 1 extra dag mocht huren en het was helemaal geen probleem, Super ervaring, de auto was schoon en rook heel fris.
Super bedankt voor de 10, Vojta!
Had bus gehuurd om 8 uur maar kon pas om 8.38 u rijden inverb met administratie. Heb dan toch een half uur voor niets betaald Mvg con evers
Dankjewel voor de 8, Con!
Geweldige service, klantvriendelijk.
Ontzettend bedankt voor de 10, Jo!
Goed en vriendelijk te woord gestaan
Een 9, dankjewel Natasja!