Gewoon perfecht

Ik kon snel een auto huren

Goede ervaring.

Snel,vriendelijk,geen gezeik.

Hebben altijd snel een auto beschikbaar, top service

Vriendelijk personeel en snelle service. Ben altijd goed geholpen bij Adrem

Very good service and products

Super geregeld en vriendelijk personeel.

Een aanrader voor elke verhuizing.

uitstekend, hier huur ik opnieuw

alles verliep vlot en adequaat, zoals ik het altijd graag zou zien, maar vaak niet het geval is.

Auto goed afhandeling klacht kan beter

Ik ben zeer te vrede over Adrem de auto, ophalen etc Echter werd er 125km te veel in rekening gebracht.. Helaas werd er niks met mijn klacht gedaan. Ondanks dat ik kan aantonen dat hun berekening niet correct is.

Gemakkelijk en snel

Boeken en ophalen ging heel snel

Prima geregeld.

Prima verhuisbus en prima geholpen door medewerkers

De verhuisbus was prima en makkelijk te rijden en de medewerkers waren vriendelijk

Lief mensen en snel geregeld

Super service

Fijne huurautos, communicatie en service!

Prima geregeld allemaal,

Tweede keer dat we een personenauto bij jullie hebben gehuurd, alles was dik in orde,

Ik ben zeer tevreden , vriendelijk personeel, mooie bus , rijd zeer fijn, verder correcte afhandeling. volgende keer weer bij u bedrijf.

Snel een huurauto geregeld!

Het huren van een auto ging (wederom) snel en soepel.

Goede service, nette auto

Auto stond op tijd klaar. Cabine was goed schoongemaakt. Laadruimte door vorige huurder iets minder aangeveegd dan verwacht maar niet storend. Goede snelle en correcte communicatie vooraf.

Snel en eenvoudig huren

Via site auto gereserveerd. Snelle afhandeling en afspraken nagekomen.

Vrachtwagen met laadklep zuipt diesel

Alles prima geregeld. Maar ik moest een volle tank met diesel inleveren. Geen probleem. Maar als deze auto een verbruik heeft van 1:5 wordt het toch een duur grapje. En dat in een tijd dat we zuinig moeten omgaan met alles. En ook milieu vriendelijk. Dit was het dus echt niet.

Strak georganiseerd.

De auto was niet schoon, nog van binnen nog van buiten en flink beschadigd maar deed waar we het voor nodig hadden.

Goede service, prettig personeel

Alles ging gewoon goed

Het liep allemaal gesmeerd, van bestellen tot ophalen en weer inleveren.

Ik had een bestelbus nodig om een paar spullen te verhuizen. Dag ervoor gebeld , het was geregeld ,op de dag dat ik de bus terug moest brengen belde ik eventjes of ik hem nog voor 1 extra dag mocht huren en het was helemaal geen probleem, Super ervaring, de auto was schoon en rook heel fris.

Redelijk

Had bus gehuurd om 8 uur maar kon pas om 8.38 u rijden inverb met administratie. Heb dan toch een half uur voor niets betaald Mvg con evers

Geweldige service, klantvriendelijk.

Goed en vriendelijk te woord gestaan

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA