Prima service, zowel telefonisch als aan de balie.

Grote bestelbus gehuurd voor verhuizing van oudste zoon die op kamers gaat. Zeer vriendelijk en buitengewoon professioneel.

Hele nette auto

Gereserveerde auto was op-en-top verzorgd gereed, korte maar duidelijke uitleg was alles om een geslaagd weekend in te gaan. Afhandeling met kort oponthoud alsnog goed geregeld. Op naar de volgende keer!

zeer goed

alles ging naar verwachting goed tegen een aannemelijke prijs

Last minute huur van transportbus perfect geregeld

Op vrijdag middag contact gezocht voor de huur van transportbus op zaterdag ochtend. Initiele huurvraag was niet mogelijk, maar in samenspraak een goed alternatief gevonden. Kosten waren vooraf duidelijk en geen addertjes onder het gras gehad. Borg was redelijk en na afrekening weer teruggestort. Chapeau voor het snel schakelen en meedenken in mogelijkheden. Was onze eerste keer huren, zal niet de laatste keer zijn.

Perfecte service voor redelijke prijs

Geen gedoe. Recht door zee. En ook nog voor een schappelijke prijs.

Alles super geregeld

Goede prijs kwaliteit geleverd

Goed maar geen 10

De service was prima. Maar jullie [en dat doen alle anderen ook] met een bepaald bedrag per dag[deel] dat je de auto kan huren. Bijv busje huren voor slechts 48 euro per dag. Maar dan blijkt er nog 21 euro verzekering bij te komen en 17,50 als je je eigen risixo wil verlagen. En nog zoveel per gereden km .. uiteindelijk moesten wij 91 euro betalen. Bijna het dubbele. En ja iedereen doet dat maar iedereen is dus valse reclame aan het maken. Jammer

Gewoon super!

Goede kwaliteit verhuiswagen, had pas 1000KM op de teller. Huurproces verliep soepel en zonder problemen.

Alles goed geregeld.

Goede communicatie, goed materiaal, vriendelijke medewerkers scherpe prijzen.

Last minute auto gehuurd ivm auto pech

Op vakantie naar België: Bij Limburg autopech! Onze auto kunnen brengen naar een garage vlakbij en gelukkig had Adrem een auto staan die we voor een week konden huren! Een vrij nieuwe Renault Clio! Wat reed deze heerlijk en onze vakantie was gered! Erg fijn hoe Adrem ons geholpen heeft en weer vakantie hebben kunnen vieren! Bedankt!

Altijd vriendelijk en kundig. Daarnaast ook erg flexibel je komt bijna altijd wel tot een oplossing bij ze. Heel tevreden altijd.

erg positief

goede uitleg, goede begeleiding.

Goed materiaal, snelle afhandeling, klantvriendelijk contact

Te beginnen bij de site , die is overzichtelijk, duidelijk en makkelijk bedienen baar. Kiezen is n fluitje van n cent. Ophalen idem. Direct, duidelijk, zorgvuldig en vriendelijk . Adrem is n aanrader als je even -betaalbaar- vervoer nodig hebt.

Snelle sevice

Ik had direct een bus nodig, snel geregeld en netjes afgeleverd

Gewoon top en zeer professioneel

Een verademing vergeleken met andere verhuurbedrijven.

prijs technisch heel interessant

Alles naar wens vlot en goed geregeld zelfs het verlengen was zo geregeld top

Het ging prima

Makkelijk reserveren, prettig persoonlijk contact, keurige bus

Het reserveren verliep makkelijk doordat ik keurig werd gebeld naar aanleiding van mijn online reservering. Vervolgens was alles goed georganiseerd. Ook de afhandeling bij het inleveren verliep goed. Is voor herhaling vatbaar.

Snel makkelijk en goed

Snel en goed geholpen

Sehr gut

Excellent,alles perfect

Prima bus gehuurd!

Een schone en nieuwe bus gehuurd, keurig klaargezet en prima geholpen door de medewerker.

Urinegeur en een slecht gevoel

Ik heb een bus gehuurd bij AdRem in Sittard. Hiervoor heb ik een aanbod gekregen van de verhuurder waarin stond dat de huurprijs inclusief kilometers en btw was. Na het ophalen van de bus kregen we het contract toegestuurd waarin separaat kilometers in rekening werden gebracht. Na een tijdje rijden met de bus kwam er uit de bestuurdersstoel een nare urine geur. Dit heeft de rit niet erg prettig gemaakt. Na het inleveren van de bus heb ik de stank gemeld en aangegeven dat het contract afweek van het aanbod dat ik had gekregen. De persoon die de bus innam was een invaller en kon er weinig over zeggen. Later mailcontract met de vestiging gezocht om terugbetaling van de teveel afgerekende kilometers te verzoeken, echter dit werd pertinent geweigerd. Wat me het meest hierin heeft gestoord is dat 1. er niet wordt erkend dat er een fout aan hun kant is gemaakt bij het aanbod en hiervoor geen excuses worden gemaakt. Daarnaast wordt compleet voorbij gegaan aan mijn klacht dat de bus naar urine stonk. Een commerciele geste was hier meer dan terecht geweest. Ik ben dus zeer ontstemd en kom ook niet meer terug

Alles top geregeld!

Al meerdere malen een bus gehuurd bij Adrem. Altijd naar volle tevredenheid.

Alles super geregeld

Het ophalen van de bus ging leker snel en soepel, en het terug brengen ook

Indien men 20 minuten te vroeg is

Indien bij jullie een busje huurt bus 9 personen en er wordt afgesproken dat deze om 09.00 wordt opgehaald en jij bent 15 min te vroeg terwijl medewerkers wel aanwezig zijn wordt de deur op slot gehouden met als argument dat deze om 09.00 open gaat dit getuigt van weinig klant vriendelijk heid tov de klant mevr Hub Hoenjet

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA