Snel, Makkelijk en ontzorgt

Binnen een halve dag een nette bus kunnen huren tegen een prima tarief en ook nog eens per dagdeel te huur. Prima service.

goed geregeld, snel de bus meegekregen

snel een busje kunnen huren

Soepele afhandeling en scherp geprijsd

Makkelijk online te boeken, had beschikbaarheid waar anderen al volgeboekt waren, scherp geprijsd en vlotte afhandeling ter plekke

Je krijgt waar voor je geld, en online zijn ze erg vriendelijk. De balie medewerkers in Heerlen zijn daarentegen elke keer weer onvriendelijk, zelfs tegen een limburger, daar ligt her dus niet aan. Het is alsof je met twee verschillende bedrijven praat, eentje online met Jip en meneer Pieper die vriendelijk zijn en hun best doen, en de keerzijde zijn de mannen "on te ground".

Hartstikke goed

Probleemloos, professioneel

Perfect/Prima/Heel goed

Verlengde bestelbus in Maastricht online gereserveerd. Nieuwe bus met maar 3200km op de teller :). Personeel heel klantvriendelijk en correcte uitgifte en inname van de bus o.a. mbt controle zodat achteraf geen discussie ontstaat. Ga zo door!

Zeer goede service

Vriendelijke behandeling en goede service gehad bij Adrem Sittard. Ben heel tevreden over de firma.

Perfect geregeld

Vriendelijk personeel Correcte uitleg

Mooi materiaal en snel geregeld

Online bestellen en betalen en dan alleen nog maar ophalen

Perfect!

Fijne auto, makkelijk op te halen en terug te brengen. Vriendelijke service!

Super service

Snel gereserveerd,zonder veel gedoe. Prima prijs.

Ik kon eeg kort dag nog een auto voor de vakantie huren omdat de mijne kapot was gegaan. Prachtige nieuwe auto tot onze beschikking. Het ophalen en terug brengen ging zonder problemen. Mocht ik ooit nog eens een auto nodig hebben ga ik zeker terug naar Adrem Sittard.

Prettig

Prettige service.

Zoals altijd top!

Alweer op gevraagde dag een prachtige bus beschikbaar. Prettig ontvangst door personeel en goede instructies. Snelle terugbetaling van de borg en factuur zoals van tevoren afgesproken.

Ben heel tevreden

Goed geregeld

Prettige medewerkers

Goed advies voor het huren van een auto of een personenbus.

Makkelijk en overzichtelijk

Heel makkelijk geregeld en fijn overzicht van wat je hebt gehuurd.

Prima afhandeling

De reservering ging vlot. Fijn dat je per dagdeel kunt reserveren . Ophalen van de auto verliep ook goed. Duidelijke uitleg ook bij het inleveren van de auto.

Eigenlijk een 8,5

Hele dag open op zaterdag en in dagdeel huren. Fijner dan wat autop doet op zaterdag.

Snel en netjes

Het reserveren was eenvoudig, de afhandeling bij het halen en brengen ging vlot. Het terugstorten van de borg ging ook vlot. Prima ervaring!

Prima geregeld

Klantvriendelijk en goede auto's

Wagen zijn courant, schoon en afgedankt. Personeel klantvriendelijk.

Mijn ervaring was prima,alles goed verlopen.

Topservice

Goede uitleg bij huren en antwoord op al je vragen.

Goed geregeld en geen gedoe

De bus ruim van tevoren gereserveerd. Stond klaar en kon zo wegrijden na de administratie te hebben afgehandeld. Ik zal zeker weer een bus of auto hier huren.

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA