Vriendelijk efficient

Huren hier vaker, nooit problemen altijd even vriendelijk en vlot bediend.

Fijne firma

Fijne firma, nette prijzen, mooie voertuigen. Mijn vaste firma voor als ik een busje nodig heb.. ;-)

Zeer prettig

Fijn en vriendelijk personeel Behulpzaam Correcte prijzen En zeer goede busjes

Fijne bus ging gemakkelijk alles in voor te verhuizen (jumper)

Super geweldig en eerlijk bedrijf

Ik had een hele dag betaald heb het busje maar 3 uurtjes gebruikt en ik kreeg het geld nog terug dus ik heb maar voor een dag deel betaalt

Top geregeld !

Alles liep soepeltjes!

Goede service, klantvriendelijk en kijkt altijd met je mee naar de opties.

Puike auto en fijne service

Heb afgelopen week een bestelbusje gehuurd voor een kleine verhuizing. Kreeg mooie, goed onderhouden en schone bus mee van een vriendelijke medewerker . Top!

Perfect en meedenken

Meedenkend met de wensen en mooie prijs kwaliteit !

top

Easy. Goedkoop. Vriendelijk.

Super service

Echt enorm tevreden. Mevrouw was erg netjes, duidelijkheid en relaxed. Heel prettig in de omgang.

Correct maar prijzig.

€102,- voor n halve dag en 93km is behoorlijk duur voor een kleine (S) bus. Borent en boels zijn voordeliger.

Klantvriendelijkheid top!

Als vaste klant kan ik enkel zeer positieve reactie geven. Als ondernemer is het bijzonder leuk te zien hoe dit bedrijf in al die jaren gegroeid is, maar de klantvriendelijkheid nog steeds een dikke 10 is!

Geweldig snel geregeld, en afgehandeld

Was voor de eerste keer, gelijk 2 busjes. Verbaasd was ik over hoe snel en eenvoudig alles verliep. Van het reserveren oneline, het op halen en terug brengen tot het afhandelen van de rekening.

gewoon top

vertrouwt, plezierig, ruim meedenkend!

Snel, netjes en goed

Snelle afhandeling, ook na het verhuur snel afgehandeld

Reservering ophalen terugbrengen alles super geregeld, ondanks dat ik een aanrijding heb veroorzaakt. Geweldige hulp en zeer vriendelijk personeel. De eigenaren Elly en Frits hebben mij enorm goed geholpen bij de aanrijding. Deze was na de openingstijden, maar de eigenaren hebben contact met mij gehouden. Nogmaals geweldige klantenservice

Snel geregeld en goed materieel

Wagen gehuurd en deze stond de volgende dag klaar, instappen, klus klaren en terug. Prima gelopen allemaal.

duidelijke uitleg

Goed begin, waardeloos einde

Bua gereseeveerd om 9.30, dinsdag 28 februari. Voor 13 uur cf afspraak teruggebracht zonder schade en met slechts 19 km gereden. Op de vraag of ik had getankt eb ik " nee" geantwoord. De tank was nog immers vol, hetgeen door de medewerker werd bevestigd. Wat schets mijn verbazing dat ik na een kwartier wordt gebeld.met de mededeling dat ik bij 33n tankstation was weggereden ZONDER te betalen. Ik heb gezegd dat ik niet had getankt maar de dame bleef vokharden dat het toch de bus was die ik had gehuurd Op mijn vraag dat ik de videobeelden wilde zien. Ik word als dief neergezet, werd ik toen ik bijna gearriveerd was gebeld. Niet met verontschuldigingen, maar dat het iemand andrrs was op een ander tijdstip. Geen enkele verontschuldigind van jullie kant op laakbaar nonchelance vaan een mederwerker die blijft volhardrn jn haar mening. Hierin ook gesteund wordt door haar een senior medewerker. Beticht worden als dief is een zwaar feit, althans in mijn optiek. In jullie optiek is het bekijken van videobeelden met een nummerbord blijkbaar voldoende genoeg om iemand (valselijk) te beschuldigen en geen excuus zelf te maken.

Super service in Venlo. Altijd meedenkend en heel vriendelijk

Snel antwoord op reservering en zeer behulpzaam

Snelle vriendelijke service, in één woord Top!

Snelle vriendelijke service, in één woord Top!

Een excellente, zéér vriendelijke service

Adrem heeft altijd een bus paraat, ook als ik er een op korte termijn nodig heb. Zeer behulpzaam, kundig en vriendelijk personeel, heel goede prijs-kwaliteit verhouding, geen creditcard nodig. Kortom: een zéér betrouwbaar bedrijf met een excellente service!

Gemakkelijk en snel en niet te duur

We moesten op korte termijn een busje huren en we zijn binnen gelopen en na 10 minuten was het geregeld Nog even samen de bus na kijken op te kort komingen en schade, alles goed gedocumenteerd wat je ook nog krijgt toegestuurd. Keurig na afloop kun je de bus op hun termijn achter laten, de sleutels in een buiten kluis en klaar Gewoon fijn en goed

Voor herhaling vatbaar.

Alle administratieve vragen omtrent de verhuur worden bij het opmaken van de huurcontract duidelijk verteld of gecommuniceerd via mail. Vragen en uitdagingen worden klein of groot serieus genomen. Een snelle afhandeling voor en na het huren. Kortom een professioneel bedrijf wat mij betreft 5 sterren waard is.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!