Fijne ervaring gehad bij Adrem in Venlo ,zeker voor herhaling vatbaar.

Goed geholpen en fijne bus

De medewerker was vriendelijk en heeft me goed geholpen. Bus wat ruim en ideaal voor het verhuizen van een aantal grote spullen.

Prima bus en nette bejegening

Na m'n eerste reservering wilde ik nog twee keer een aanpassing daarvan. Dat werd meteen doorgevoerd. Nette en vlotte service bij uitgifte en inname van de bus. Prima en keurige bus.

Goede service, fijne busjes

Snel en goed geholpen. Zowel bij ophalen busje als terugbrengen busje. Vriendelijk personeel

Goeie service en erg vriendelijk

Hier een bus gehuurd online, ging erg gemakkelijk. Ook het ophalen ging soepel. Mensen waren erg vriendelijk en correct. Raad het zeker iedereen aan. Groetjes Nina Poidomani.

Deskundig en professioneel

Reserveren van de bus via internet is heel eenvoudig. De reservering is snel bevestigd met alle benodigde informatie. Afhalen is een soepel proces en er is helder uitleg gegeven over de verhuur en het retourneren. Keurige eindafrekening ontvangen. Top!

Top verhuur, alles voor de jlant

Denken echt met je mee!

Makkelijk geregeld en goede auto

Makkelijk online een auto geboekt en binnen 5 minuten stond ik buiten met de sleutel van de auto

Vriendelijke snelle service. Alles prima geregeld. Houden aan de afspraak. Borg had ik de volgende dag al op de rekening staan.

Zeer klantvriendelijk en attent!!!

Hele fijne groep mensen. Hier is de klant echt nog koning. Top!

Prima zaak!

Snel en goed geregeld, goede uitleg. Snel restant borg teruggestort. Volgende keer weer Adrem!

Top service in Heerlen mede dankzij Patrick

Goede kwaliteit en prijs! Patrick is een grote aanwinst in Heerlen dankzij hem ben ik een trouwe klant.

Service & product ontvangen Zoals afgesproken

Simpele & accurate overdracht van de bus bij in ontvangstname, en snelle & efficiënte overdracht bij terug levering. Bus had 26.000 km op de teller, en reed nog alsof ie nieuw was. Prima ding! Ook de betaling ging soepel en zonder enige vertraging of “misvattingen”… Ik kom hier zeker terug!

Klantvriendelijk

Mooie en schone busjes. Kwaliteit en prijs zijn goed. En het belangrijkste voor mij is altijd weer de klantvriendelijkheid.

Prima verhuurbedrijf

Goed lopend proces vanaf reserveren tot retour brengen.

Gewoon goed

Fijn bedrijf om een busje te huren!

Zonder zorgen

Auto lenen zonder zorgen. Zolang je maar voorzichtig bent. Heel vriendelijk personeel. Makkelijk bij te reserveren.

Ttevreden

Ben zeer goed geholpen ben zeer te vreden

Top !

Het beste verhuurbedrijf in mijn ogen, geen oponthoud, snelle financiële afhandeling. Eigenlijk zo als het hoort, maar wat bij anderen niet zo vanzelf sprekend is. Ik ga nergens anders heen.

Snel

Prima afhandeling borg is netjes teruggestort

Goed respect gehad

Goede auto en als was op tijd. Ik ben tevreden over de service van Adrem Autoverhuur

Top geregeld en goede prijsstelling!

Ontzettend makkelijke site om een voertuig te reserveren. Goede opvolging van de reservering en heel vriendelijk personeel.

Vriendelijk efficient

Huren hier vaker, nooit problemen altijd even vriendelijk en vlot bediend.

Fijne firma

Fijne firma, nette prijzen, mooie voertuigen. Mijn vaste firma voor als ik een busje nodig heb.. ;-)

Zeer prettig

Fijn en vriendelijk personeel Behulpzaam Correcte prijzen En zeer goede busjes

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!