Top geregeld

Auto stond netjes klaar, papierwerk snel geregeld. Bij terugkomst ook alles snel en netjes afgehandeld. Kortom, heel tevreden. Zal vaker hier een voertuig huren.

Fijn en flexibel

Perfect geregeld en 2x verlengd zonder problemen.

Moest lang wachten tot ik busje kreeg 30min

Reservering ging snel via de site. Daarop volgde een bevestigingsmail, waarna ik de borg kon betalen. Dit heb ik met mijn creditcard betaald enkel de terug betaling ging via mijn iban? Waarom? Busje was in orde en goed schoon. Helaas kon ik geen km van te voren aangegeven en deze waren dan ook niet inclusief. Ik had het busje van 9-15u gehuurd en bracht hem al terug rond 1230u. Er geen niks van de prijs af, dat vond ik alleen jammer, meer niet.

Had online een kleiner busje besteld, kon eenvoudig omgeruild worden naar grotere bus. Ook mogelijk om hem na sluitingstijd terug te brengen was geen probleem.

Alles snel en goed geregeld. Goede auto gekregen. En goed prijs.

Top geregeld

Fijne bussen, vriendelijk personeel Prijs kwaliteit verhouding goed

Toch wel fijn

Ik had snel een tweede auto nodig. U was in de omgeving de 1sde welke nog kon helpen. Daar was ik zeker blij om. Ook de service toen ik iets eerder daar was voor het belofde autootje was goed,het werd meteen een andere ready gemaakt. Top. Toch was dit auto niet tadeloos. Mij ging het niet om het innerlijk van de auto of hoe deze eruit zag. Maar om de inhoud. Het sturen was niet fijn. Het voelde alsof ik regelmatig best wel duidelijk moes mee kracht moest zetten erdoor. Ook was de tank niet voll getankt gewesen waardoor ik meer moest tanken om het voll af te leveren.

probleemloos met vertrouwen in de klant

Vriendelijk, snel , geen poespas.

Hele goede serviceg

Goede service elke keer weer

Vriendelijke medewerkers, alles netjes afgehandeld en een nette auto.

Zoals gewoonlijk. Super!

Nette vriendelijke medewerkers. Geweldige service. Zoals het hoort.

snel en vakkundig

Snelle levering van de bestelauto. Professioneel begeleid. Nette prijs.

Flexibel, vriendelijk, kwaliteit

Erg vriendelijke service, belde nog even na over wat onduidelijkheid ipv het aan het lot over te laten. Erg flexibel met inleveren; ze hebben een sleutelkluis dus na sluitingstijd inleveren is geen probleem. De bus functioneerde prima!

Makkelijke bestellingen en snelle afhandeling

Een tevreden klant

Makkelijker een busje huren bestaat niet

Via de website kies je de juiste bus, kies een dag (of dagdeel), betaal je borg vooruit en op de geplande dag ben je supersnel op weg. Busje inleveren werkt net zo makkelijk; diezelfde dag krijg je de factuur in de mailbox en binnen twee werkdagen staat je borg (min de gemaakte kosten) weer op je rekening. Makkelijker kan niet!

Super service en fijne verhuiswagen met lift

Een verhuiswagen met grote laadbak gehuurd voor één dag plus wat later inleveren. Erg goede service en deze flexibiliteit heeft mij erg geholpen. Verhuiswagen voldeed aan alle wensen en was goed onderhouden. Daarnaast goede prijs. Aanrader!

Snel

TOP verhuurder: Auto binnen/buiten schoon, afgetankt, vriendelijke medewerkster.

Auto stond schoon klaar. Werd samen met medewerkster gecontroleerd. Duidelijke instructies voor aftanken, inleveren sleutels en mijn aftankbon op bijrijdersstoel.

Very good and uncomplicated.

I got a rental on very short notice. The car was clean and in good condition. The entire process was very easy; I can recommend this company.

Geweldige service

Snel geregeld, betaalbaar en vriendelijk personeel

Zeer positief

Vriendelijke medewerkers, goede service en meedenkend met de klant.

Alles volgens afspraak

Bus stond netjes op tijd klaar en alles verliep zoals afgesproken. Dus ik ben zeer tevreden

zeer goed

heel veel opties zeer goed

goede prijs, concreet, snel alles te regelen

snelle offerte goede prijs transparant geen verborgen kosten

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!