Moest snel een bestelbus hebben, bellen en meteen geregeld. Borg dag later op rekening terug gestort. Goede instructie. Aftakken en klaar.
Onwijs bedankt voor de 10, Sjef!
Rijden op een automatische piloot... natuurlijk niet, maar wel bijna.
Mega bedankt voor de 10, Ben!
Super aardige medewerker die met je meedenkt en oplossingsgericht handelt
Reuze bedankt voor de 10, Detlef!
Vriendelijke en goede service
Bedankt voor de 9, MG!
I could not expect more of service. I strongly recommend ADREM rental.
Thank you very much for the 10, Ahmet!
Na online een auto gereserveerd te hebben, snel en keurig de bevestiging ontvangen. Op locatie stond een zo goed als nieuwe bestelbus klaar. Na duidelijke uitleg en een rondje om de auto, wad alles geregeld. Wanneer nodig, wordt de volgende bus hier weeg gehuurt!
Bedankt voor de 9, Ruud!
Goed geregeld, mooie bus, snelle service
Hartstikke bedankt voor de 10!
Snel geregeld en fatsoenlijke prijs
Super bedankt voor de 10, Iris!
Kalmte vriendelijk en goede en snelle service
Dankjewel voor de 9, Roger!
Heel vriendelijk personeel. En een fijne bus vantevoren ook goed ingelicht welke bus wij het beste konden huren
Geweldig bedankt voor de 10, Annemie!
Alles super verlopen. Goede service
Een 10, ontzettend bedankt Rob!
Alles top geregeld. Goede service.
Dankjewel voor de 9, Huub!
Gemakkelijk, eerlijk, klant vriendelijk en rëeel.
Reuze bedankt voor de 10, Marjo!
Alles vlot geregeld online en vlotte afhandeling achter af.
Onwijs bedankt voor de 10, Gregor!
Auto bestellen, ophalen en terugleveren is perfect verlopen
Enorm bedankt voor de 10, Ted!
I was happy to discover Adrem Autoverhuur Limburg. They kindly let me leave my bicycle at their Venlo location. The staff is very friendly and professional, and they made sure I understood everything I needed to know about the car and rental. The car was comfortable and easy to drive. The only reason I didn't give 5 stars was because the car smelled a bit like cigarettes, to which I have an allergy. They have a no smoking policy, but unfortunately it seems that someone didn't follow the rules. I will be renting from them again often!
Thanks a lot for the 8, Amy! Sorry for the cigarette smell, that is not supposed te be normal in our rental cars. Thanks for informing us.
Bij ophalen van het busje geconstateerd dat in de betreffende bus een behoorlijke deuk in de velg zat, hierna is direct een andere bus geregeld. Ik vind wel dat de verhuurder dit had moeten zien. Verder prima geholpen, contact verloopt prima, vriendelijk personeel.
Bedankt voor de 8, Willem!
Best ever
Hartstikke bedankt voor de 10, Will!
Goede website, prima klantencontact en snelle afhandeling.
Bedankt voor de 9, Sjm!
Op tijd, snel en alles is mogelijk, prima verhuurder, top.
Reuze bedankt voor de 10, Rob!
Niet transparante voorwaarden bij het ophalen van de auto. Contract komt pas erna. Opeens moet ik alle kilometers betalen terwijl men mij de indruk gaf dat 400 km vrij was. Ook opeens de WA verzekering er extra bij. Etc. Etc.
Bedankt voor je beoordeling Barend. Jammer dat je ons maar een 2 geeft. Ik kan mij niet voorstellen dat je een auto huurt zonder eerst te vragen wat dat kost. Wij proberen juist zo transparant mogelijk te zijn over het totaaltarief. Sorry als dat niet duidelijk was bij jou!
personeel zeer behulpzaam bij het ophalen en terugbrengen van de gehuurde verhuiswagen. mankementen waren zeer goed gedocumenteerd. Juiste uitleg over het gebruik van de wagen en tips om te voorkomen dat er nieuwe mankementen aan de auto zouden kunnen komen.
Fijn om te lezen dat u de huur zo goed ervaren heeft! Enorm bedankt voor de 9, Ben!
Prima bedrijf
Enorm bedankt voor de 10, Raoul!
We hebben een personenbusje gehuurd, om 0900 uur gaat de zaak open maar waren om 0840u al aanwezig om als tweede in de rij te kunnen staan om zodoende asap te kunnen vertrekken. Voor medewerkster was bus ook nog nieuw dus het duurde even voordat ze de km stand en tankinhoud had kunnen verifiëren. De bus was niet volgetankt en niet schoongemaakt van binnen, dat laatste irriteerde mij het meest. Uiteindelijk pas om 0915u vertrokken met halflege tank en vieze bus.
Geachte, Onze excuses voor het ongemak. Wij hebben een aantal nieuwe collega´s die nog niet alle bussen beheren. Voor de tank en de niet al te schone bus bieden wij onze excuses aan. Het kan soms erg druk zijn waardoor wel eens een bus over het hoofd gezien kan worden. Verder hoop ik dat u wel nog een fijne reis heeft gehad!
Moest uit het niks een dag extra betalen zonder dat ik hier duidelijk over werd geinformeerd. Heb zelf achter de borg aan moeten bellen en ik krijg ook nog minder terug zonder dat ik hier een overzicht in de mail of telefoontje van krijg. Klantenservice was aanvankelijk niet goed maar ben vervolgens door een leidinggevende teruggebeld en die heeft het samen met mij helemaal uitgezocht. Een foutje in de communicatie kan gebeuren maar afgewimpeld worden door een medewerker van de klantenservice is niet netjes. Toch fijn dat het is geregeld
Bedankt voor je beoordeling Noah. Er is een fout gemaakt, de extra dag wordt aan jou terugbetaald. Sorry voor deze fout!
Originele beoordeling
Moest uit het niks een dag extra betalen zonder dat ik hier duidelijk over werd geinformeerd. Heb zelf achter de borg aan moeten bellen en ik krijg ook nog minder terug zonder dat ik hier een overzicht in de mail of telefoontje van krijg. Overigens is de klantenservice ook triest. Ik bel met ene Jip, en zodra meneer vindt dat het gesprek klaar is drukt hij af terwijl ik midden in mijn verhaal zit. Voor mij nooit meer
Heerderweg 33
6224LA Maastricht
Wij maken dat je wegkomt!