Ik voel me bedonderd!

Zeer slecht! Ze beduvelen de mensen, waar ze bij staan. NOOIT MEER!

Super tevreden zowel service als klantvriendelijkheid

Ik huur altijd bij adrem zou geen ander verhuurbedrijf meer willen kan iedereen adrem aanraden

Top kwaliteit en service

Eenvoudig reserveren, in zeer nette staat opgehaald (en ingeleverd), vlotte afhandeling en borg in 2 dagen op de rekening. Op naar de volgende keer!

Klantvriendelijk

Nette auto, vriendelijk personeel, administratie snel en correct afgehandeld.

Goed en betrouwbasr

Reserveren gast eenvoudig online of direct via telefoon. Condities voor verhuur zijn helder, geen verrassingen.

Goed geregeld!

Mijn verhuizing is snel en goed verlopen, dankzij grote bus met laadklep. Vandaag met een Berlingo de laatste spullen op z'n plek gebracht.

Top service, altijd behulpzaam. Goede prijs.

Goed en snel geholpen!

Vriendelijke medewerkers die alles snel regelen. Al eerder een auto bij Adrem gehuurd zonder problemen. Zeer tevreden!

Tof

Alles liep gesmeerd van reservering tot aflevering

Snel en gemakkelijk

Reserveren via de site ging gemakkelijk en snel, duidelijke uitleg zodat ik snel wist welke bus ik nodig zou hebben. Eenmaal aangekomen hoefde ik enkel de sleutel maar aan te nemen en te tekenen en weg was ik. Bij terugkeer sleutel inleveren en klaar. Alles heel vlot en simpel en vriendelijke medewerker. Vervolgens nette afhandeling via email (factuur etc). Top service!

Tevreden gehuurd verhuiswagen met lift

Goed geregeld, goede communicatie

Vlotte bediening. Technisch prima auto.

Beschadigingen werden goed inzichtelijk gemaakt en werden duidelijk per mail gecommuniceerd.

Alles volgens afspraak

Online gereserveerd, bevestiging gekregen, opgehaald, ingeleverd, afgerekend. Soepel en netjes. Voertuig netjes en schoon. Super geregeld.

Duidelijk afspraken

De afgesproken beloftes zijn goed nagekomen Goede en duidelijke uitleg

Super! Klantvriendelijk en flexibel

Ik heb 2 maanden een short leas auto gehad Toyota igo x, de eerste had een klein defect in de ruitenwisser sproeier en ik mocht meteen de auto komen ruilen voor een andere. Verder heel fijne auto’s netjes schoon en alles in orde. Vriendelijk personeel en heel flexibel!! Na 2 maanden moest ik nog 3 dagen even overbruggen omdat ik mijn eigen auto niet terug had en ook dat was totaal geen probleem! Ik zou iedereen Adrem aanraden.

Vriendelijk, meedenkend, een groot dierenhart.

Wij hadden voor onze inzamelactie spullen gevraagd aan de mensen voor de dieren die getroffen zijn door de natuurramp DANA in Valencia, daarvoor hadden wij een grote bestelbus nodig om deze door heel Nederland op te halen. Dankzij een megakorting door Frits Pieper van Adrem-autoverhuur hebben wij dit kunnen doen. Dankjewel Frits namens alle getroffen dieren in Valencia. Stichting Paard in nood Spanje Laura Hoitsema

Zeer vriendelijk personeel, busjes verkeren in goede staat.

Prima service, geen trammelant.

Hele goede service, snelle afhandeling.

Vriendelijk snel en goed verzorgd

Perfect geholpen, goeie bus!

Snel geregeld en afgehandeld

Alles was snel geregeld en ook afgehandeld. Vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg. Ik had een autootje snel nodig omdat mijn eigen autootje langer bij de garage moest blijven voor reparatie. En de Hyundai i10 was een fijn autootje. Ook het verlengen was snel geregeld. En de borg had ik binnen een dag weer terug op m’n rekening. Bedankt voor de fijne medewerking.

Goeie service ! Zaterdag open voor een dag huren op Zondag ! Geen gehannes achteraf !

We hadden een wagen nodig alleen voor zondag en dit is echt werkelijk de enige bedrijf waar dit kan! Heren zijn professioneel en zijn ditjes of datjes achteraf ! Geen zorgen ! Alles wordt goed verzorgd!

Zorgeloos op weg!

Al jaren huur ik huurbusjes bij Adrem. Als ondernemer (kunstenaar) wil ik geen gedoe rondom busjes. En ik moet dan weer eens een heel groot schilderij vervoeren en dan weer een klein, of heel veel. Dus afhankelijk van wat ik nodig heb, huur ik de passende huurbus er bij. Elke keer weer zonder gedoe. Vriendelijk. En zeer behulpzaam een meedenkend. Zo dat ik zorgeloos op weg kan! Dank voor de ontzettend fijne samenwerking al die jaren, hoop met jullie nieuwe prachtige locatie aan de rand van Maastricht met eigen parkeergelegenheid nu dat we nog vele km's gaan maken.

Geweldig!

Een bus die in orde is, goed uit ziet en perfect loopt. Daarbij vriendelijke bediening.

Prettig snel geen poespas

Hele fijne en snelle afhandeling. Tot een volgende keer!

Mooi verzorgde bus zodat we zorgeloos konden verhuizen.

Duidelijke communicatie via de mail, maar ook vriendelijk aan de balie. Bus was goed verzorgd en schoon, waardoor wij zorgeloos konden verhuizen.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!