Levering goed, het ophalen slecht

Container, prijs en snelle levering was goed. Het ophalen is anders. Deze week maandag gebeld en dinsdag zouden ze komen halen. Tot dinsdag eind van de middag zitten wachten, je kunt niet weg anders kunnen ze er niet bij, toen gebeld waarna ze zouden informeren waar de chauffeur bleef om mij weer terug te bellen. Niet gebeld dus. Woensdagmorgen weer gebeld en zemelen deze morgen nog komen. Ben benieuwd. Het is nu 10.00 uur

Zeer keurige behandelt

Voor het eerst met dit bedrijf gewerkt. Na mijn bestelling is er netjes gereageerd over wat vragen qua de plaatsing van de container. De chauffeur belde ook netjes op toen ik per ongeluk het verkeerde huisnummer van mijn klant had opgegeven. Daarna heeft hij hem netjes op de gevraagde plek geplaatst.

Prima container, maar aflevering uren te laat

Container zou op maandag tussen 8 en 12 worden geplaatst. Kwam uiteindelijk, na twee keer bellen, rond 16 uur. Verder alles uitstekend, ophalen prima in orde.

correct en keurig

Keurige zaak , inmiddels meerdere containers gedaan . Altijd netjes op de aangegeven plek geplaatst en als het niet kan komen ze met een goed alternatief. Correcte chauffeurs .

Juiste levering op juiste plek

Heel fijn

Mooi op tijd gebracht en na telefoontje weer keurig opgehaald

Goedkoop en op tijd geleverd

Goede service. Niet duur en de container stond er binnen 12u. Firma van de container is ook bekend en goed dus blij met de prijs.

Heel fijn.

Heel goed verlopen bij het brengen en halen mijn complimenten.

Keurig op tijd

Kwam keurig op tijd

Super service

S'morgens gebeld s' middags geleverd en 2 dagen later al weer opgehaald. Top.

Tot op heden op tijd geleverd en geen klachten.

Ik ervaar het als goed.

Dik voor elkaar

Snel en netjes geleverd en gehaald

Helemaal prima

Keurig geleverd zoals afgesproken. Aardige, meedenkende chauffeur. Alles ook weer netjes volgens afspraak opgehaald. Echt heel tevreden!

Snelle duidelijke service

Er werd mij 2x gebeld voor tijdstip overleg en plek. Ook via de mail bevestiging was kort en duidelijk.

Bouw ondernemer

Allers verliep vlot en op tijd

Goed maar ik heb een opmerking

in de container staat 20 cm water, het water kan er niet uit, oplossing: gaatje in de container boren of aan de zijkant vlak boven de bodem een 1/2” sok lassen waar je een 1/2” plug in kan draaien. Zo kan je als je wil het water er uit laten lopen.

Gemakkelijk en vlot!

Een container is prima online te bestellen en wordt op de gewenste dag - en, zo nodig, op het gewenste tijdstip - geleverd. Ook kun je eenvoudig online regelen dat ie weer opgehaald wordt. En daar hof je niet eens voor thuis te zijn! Prima service!

Netjes geregeld

Alles eenvoudig en netjes online geregeld geen klachten

Snelle bezorging

Snelle bezorging en de container is netjes geplaatst.

Alles goed geregeld!

Super geregeld allemaal

Snel bezorgd en na bellen ook snel weer opgehaald zeker voor herhaling vatbaar de volgende keer

Meerdere malen besteld, superservice!!!

Komen afspraken super na. De chauffeur denkt supermee. Kortom een superservice.

Supersnel geregeld

Supersnelle service. Vriendelijke e aardige mannen die de containers brachten en weer ophaalden.

Netjes op tijd en goed geleverd.

Uitstekend qua ophalen/ brengen en goed contact via klantenservice.

Kanaalweg 14

7761PH Schoonebeek

Over Containerbestel

Containerbestel.nl is de webshop van Cubri Recycling en zorgt voor de inzameling, bewerking en verwerking van verschillende, niet chemische of gevaarlijke afvalstromen, die vrijkomen bij zowel bedrijven als particulieren in Nederland. Onze dienstverlening is dusdanig ingericht dat we een totaalpakket kunnen bieden, van advies tot transport, het bieden van diverse containers en het inzamelen van afval.Met onze kennis en ervaring kunnen wij onze klanten maximaal van dienst zijn en adviseren. We denken graag mee en proberen de lijnen zo kort mogelijk te houden. Klanten kennen onze medewerkers die graag de beste oplossing voor elk afvalprobleem vinden.