Goed bereikbaar. Vriendelijke medewerkers. Snelle service. Afspraak = afspraak.

Snel en correct

Container dag eerder geleverd dan gezegd was en snel weer opgehaald top bedrijf

houden zich voor zover het kan goed aan de afspraken

Hoe simpel is het om iets in één keer goed te doen. Dankjewel.

Goed gewerkt.

Tijd als afgesproken,keurig geplaatst ,zeer tevreden

Prettig en duidelijk

Snelle service zowel brengen als halen. Prettig en duidelijk. uitstekend dus!

goed bedrijf

Zeer netjes en snelle levering

Netjes op tijd gebracht en weer opgehaald

Makkelijk, snel en houden zich aan de afspraken

Makkelijk te bestellen. Duidelijk en snelle reacties. Makkelijk om contact te maken. Vriendelijke mensen. Prijs is goed. Dus echt helemaal tevreden

Snelle adequate service

Adequate service, alles prima geregeld. Aanrader!

Wij zijn super tevreden snelle levering dus een acht

Wij zijn super tevreden

Supersnel geregeld !!

Supersnel geregeld !!

Snel geregeld, snel geplaatst en opgehaald

1 mailtje was genoeg voor ophalen.

Top, alles volgens afspraak!

Ik heb 2x een container laten plaatsen. Beide keren keurig uitgevoerd volgens afspraak. Zeker aan te raden.

Snelle en correcte levering

Container keurig netjes afgeleverd op de gewenste plek

Super goed geregeld

Top service!! Snel, gemakkelijk.

voldoet ben tevreden

geen aanmerkingen/ op tijd gebracht

Goed bedrijf

Goede levering! En op tijd..

Enig puntje was levering tussen 8:00 -12:00 en toen ik nog in bed lag kwam de container om 7:10 ; best vroeg !

Perfect.

Prima contact. Makkelijk en snel geregeld. Containers stonden er al in alle vroegte op de afgesproken dag. De volle containers werden ook al in alle vroegte opgehaald op de afgesproken dag. Vriendelijk en behulpzame chauffeur. Uitstekend.

Supermakkelijk

Werkt perfect,

Goed service

Had een bak besteld. Moest later geleverd worden was geen enkel probleem. Toen ik de bak wilde hebben gebeld en de bak werd netjes bezorgd. Bak ophalen verliep ook netjes en soepel. Top bedrijf fijn om zaken mee te doen.

Allin compleet

Goede service ,persoonlijkheid ,klantgericht en afspraak gerichte afhandeling Een woord perfect.

Kanaalweg 14

7761PH Schoonebeek

Over Containerbestel

Containerbestel.nl is de webshop van Cubri Recycling en zorgt voor de inzameling, bewerking en verwerking van verschillende, niet chemische of gevaarlijke afvalstromen, die vrijkomen bij zowel bedrijven als particulieren in Nederland. Onze dienstverlening is dusdanig ingericht dat we een totaalpakket kunnen bieden, van advies tot transport, het bieden van diverse containers en het inzamelen van afval.Met onze kennis en ervaring kunnen wij onze klanten maximaal van dienst zijn en adviseren. We denken graag mee en proberen de lijnen zo kort mogelijk te houden. Klanten kennen onze medewerkers die graag de beste oplossing voor elk afvalprobleem vinden.