Eenvoudig bestelling Goede service en snelle reactie

Snel en top geplaatst en gehaald

Super snelle en duidelijke service, telefoontje vooraf gehad om te bespreken waar die moest komen. Hoefden er niet voor thuis te zijn.

Makkelijk besteld. Kwam op tijd. Werd op tijd gehaald. Vriendelijke mensen.

De container was makkelijk te bestellen en betalen. Levering was vlot en de container kon op een plekje gezet worden met 10cm aan beide kanten! Top chauffeurs. Vriendelijke service en ook snel weer opgehaald.

Top bedrijf

In een woord gewoon supper bellen bestellen en halen een dikke duim.

Keurig

Alles verliep netjes keurig neergezet en opgehaald

Goed geregeld!

Goede service, nette chauffeur.

6 uur later geleverd dan afgesproken

Al 2x eerder een container later wegzetten en afvoeren, prima geregeld. Bij de 3rde ging het mis. Expliciet gevraagd en afgesproken om op een bepaalde tijdstip te leveren, 6 uur later pas bezorgd na veel heen en weer gebel.

Netjes naar verwachting geleverd!

5 jaar geleden altijd netjes en volgens afspraak geleverd. Ook nu weer tijdens de nieuwe verbouwing dezelfde service. Op tijd snel en naar onze wens geplaatst!

Netjes afgehandeld

Even telefonisch contact wanneer hij gebracht en gehaald wordt

Goed geregeld

Snel geleverd en ook snel weer opgehaald. Top.

Ene dag gebracht, andere dag weer gehaald. Perfect!

Makkelijk online bestellen en volgens afspraak geleverd

Makkelijk online bestellen en volgens afspraak geleverd. Ga zo door !

Snel, makkelijk te bestellen, houden zich stipt aan afspraken.

Snel, makkelijk te bestellen, houden zich stipt aan afspraken.

Doen wat ze beloven.

slechte ervaring.

niet te geloven dat ik bij zo;n bedrijf met vergis 160 euro heb overgemaakt mij toe is gezegd het terug te storten maar nog steeds op dat geld zit te wachten. Mvrg. Theo Cattier Roldersweg 2 Zieuwent. Tel.0659323086.

Snelle service, goede chauffeurs

De chauffeurs weten de containers nauwkeurig te plaatsen waar weinig ruimte is om te manoeuvreren. Snelle service.

Mooi op tijd geleverd

zeer aanbevolen, goede prijs verhouding

heb afgelopen maand 3 containers van 10 kuub besteld. Wilde de eerste twee op een voor mij zo makkelijk mogelijke plek hebben. Tot mijn verbazing was dat geen enkel probleem voor de chauffeuse.... wat een dijk van een vakvrouw!! Betekende dat bij weghalen zelfde kunstje door collega gedaan moest worden... nou die overtrof. daarom de laatste container gewoon lekker makkelijk recht achteruit het erf op en bij ophalen waren we al verhuisd, hek netjes weer na ophalen dicht gedaan. Kijk deze zaken bepalen of je dit bedrijf aan iedereen aanbeveelt of niet. Nou wij doen dat zeer zeker!

Professioneel & Deskundig

Goede ervaring. Twee keer een container nodig gehad voor het uitruimen van de woning van mijn ouders. Online makkelijk aan te vragen en je wordt gebeld als ze gaan plaatsen. Online kan je aangeven wanneer container moet worden opgehaald.

Alles volgens afspraak

Container werd op tijd bezorgd en weer opgehaald Geen verborgen kosten. Erg tevreden

Ging meer in dan ik had verwacht.

Prima container en op tijd gebracht en opgehaald. Alleen had meneer hem zo geplaatst dat we er erg moeilijk in konden; de lage kant zat aan de achterkant in de struiken.

Snel en conform afspraken

Niets op aan te merken

Teleurstellend

Op 16maart werd de container volgens afspraak geleverd. Keurig! Op dezelfde 16e maart gelijk aangegeven dat de container vol was en de 17e weer kon worden opgehaald. Bevestiging daarvan ontvangen. 17 maart werd er geen container opgehaald. Uiteraard gebeld. Contact gehad met afdeling planning en het werd nu de vrijdag. De vrijdag werd er wederom geen container opgehaald. En dan komt het weekend eraan waarbij diverse buurtbewoners de container wél weten te vinden-> dumpen van eigen afval. De maandag uiteraard gelijk weer gebeld. ' Ik bel u zo terug meneer'. Dat telefoontje moet nog steeds komen, de container werd uiteindelijk gelukkig wel opgehaald. Afspraak= afspraak!

Kanaalweg 14

7761PH Schoonebeek

Over Containerbestel

Containerbestel.nl is de webshop van Cubri Recycling en zorgt voor de inzameling, bewerking en verwerking van verschillende, niet chemische of gevaarlijke afvalstromen, die vrijkomen bij zowel bedrijven als particulieren in Nederland. Onze dienstverlening is dusdanig ingericht dat we een totaalpakket kunnen bieden, van advies tot transport, het bieden van diverse containers en het inzamelen van afval.Met onze kennis en ervaring kunnen wij onze klanten maximaal van dienst zijn en adviseren. We denken graag mee en proberen de lijnen zo kort mogelijk te houden. Klanten kennen onze medewerkers die graag de beste oplossing voor elk afvalprobleem vinden.