Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk

Keurige afspraken

Eenvoudig afhandeling en goeie afspraken

Klantgericht!

Wij hadden een container besteld á 10 kuub i.v.m. overlijden en ontruimen van het huis van mijn moeder, doch er werd een 6 kuubs container geleverd. Echter na een telefoontje werd, zonder extra kosten nogmaals in overleg een 2e container geleverd. Klasse! Ik kan iedereen deze dienstverlening aanbevelen!

Goede en snelle service

Het plaatsen van de container op zich was in orde, de chauffeur heeft zijn werk goed gedaan. Helaas was er wel een probleem. De container werd niet op de dag aangeleverd zoals afgesproken maar 1 dag te vroeg. Omdat op deze dag de container niet verwacht werd, was ik zelf niet aanwezig. De chauffeur moest dus in z'n eentje alles doen, hij kreeg niet de informatie om NIET over het grasveld te rijden. Daardoor werd het grasveld kapot gereden, tevens een tegel. De chauffeur kan ik dat niet kwalijk nemen, als hij volgens de planning op vrijdag ipv. op donderdag was gekomen, dan was ik er geweest en had ik dit kunnen voorkomen. Dat het voorkeur tijdstip kan afwijken, had ik gelezen. Maar dat ook de datum verandert wordt en dit niet mede gedeeld wordt aan de klant, dat is jammer.

Ik vond het top

Mooi op tijd en op de goede plek neergezet wat ik.had aangegeven.

Prima en snel geregeld!

Prima en snel geregeld conform afspraak

Simpel en goed

Makkelijk te bestellen, netjes neergezet en prima opgehaald.

Snel en netjes gelerverd

Zeer prettig en netjes geholpen.

Gewoon goed geregeld!

Hele proces is gewoon goed geregeld! Simpel de container bestellen via de website, en ook het ophalen gemakkelijk in te plannen via de website. Personeel ook gewoon netjes en meedenken! Gewoon zeker aan te raden, en bij ons komt er binnenkort ook wel weer een container te staan!

Netjes en volgens afspraak

Zeer te vreden over het plaatsen en ophalen van de container. Voor een nette prijs zijn wij van onze afval af.

Goed geregeld

Dag ervoor besteld en de volgende dag bezorgt. Goede service

Snel geleverd snel opgehaald.

Gemakkelijk online kleine container van 6m3 besteld. Kwam precies uit met wat ik kwijt moest. Werd snel geleverd en ook weer snel opgehaald. Chauffeur was nog zo vriendelijk om een pion neer te zetten. Bestel wanneer nodig zo weer een

Opdracht precies volgens verwachting uitgevoerd.

Precies naar verwachting.

Goed bedrijf..

Zeer goed bedrijf ,snelle levering en goede service, helemaal top!!

Niet op tijd geleverd

Vroeger was altijd precies op tijd.

Geen gedoe,snelle service,beste prijs !

10m3 sloophout container bestelt,keurig geleverd & gehaald op de data zoals aangegeven. Chauffeur belde bij aflevering voor plaatsing op de juiste plek. Al meerdere keren hier containers gehuurd,geen gezeur of verrassingen achteraf en voor de beste prijs.

Makkelijk te bestellen en op de plek geplaatst waar ik de container wou hebben.

Minpuntje:had de container besteld tussen 8 en half 1 smiddags. Kwam rond half 4. Als ik dan niet thuis was geweest kon ik de chauffeur niet wijzen waar ik de container graag wou hebben.... Zou fijn zijn als je een berichtje krijgt dat de container later komt.

zeer goed geleverd

Ik kreeg alle precies in de container

Goed bedrijf met goed bereikbare klantenservice

Container besteld, werd alleen een dag later geleverd dan gedacht maar verder uitstekend verwerkt.

Top geregeld, snelle service

's morgens de container besteld, 's middags naast het huis. Top geregeld.

Komt de afgesproken levertijd na

Tot dusver tevreden

Super service

Meerdere malen al een container besteld. Altijd prima volgens afspraken

Heel erg tevreden. Vorige keer ook 3 containers geleverd, Super snelle levering, goede service en heel vriendelijke chauffeur.

Keurige dienstverlening. Op tijd, zoals beloofd.

Op tijd, zoals beloofd.

Kanaalweg 14

7761PH Schoonebeek

Over Containerbestel

Containerbestel.nl is de webshop van Cubri Recycling en zorgt voor de inzameling, bewerking en verwerking van verschillende, niet chemische of gevaarlijke afvalstromen, die vrijkomen bij zowel bedrijven als particulieren in Nederland. Onze dienstverlening is dusdanig ingericht dat we een totaalpakket kunnen bieden, van advies tot transport, het bieden van diverse containers en het inzamelen van afval.Met onze kennis en ervaring kunnen wij onze klanten maximaal van dienst zijn en adviseren. We denken graag mee en proberen de lijnen zo kort mogelijk te houden. Klanten kennen onze medewerkers die graag de beste oplossing voor elk afvalprobleem vinden.