Snelle en vriendelijke service met volledige info

Er werd snel telefonisch contact met mij opgenomen door kantoormedewerker en chauffeur. Container werd netjes op de aangegeven geplaatst en opgehaald zonder dat er een persoon aanwezig was. Niets dan lof.

Wel iets vroeger dan gepland, maar op de juiste plek

Weliswaar vroeger dan gevraagd, maar was geen probleem. Stond op de juiste plek.

Prima gegaan op tijd geleverd en opgehaald

Het is prima gegaan bestelling eenvoudig via internet daarna 1 telefoontje en de volgende dag weer opgehaald.

Super service!

Online boeken gaat soepel evenals het afspreken vwb ophalen. Uitstekende chauffeurs komen de container brengen en halen.

perfect

alles volgens afspraak en zonder kleine lettertjes

Super service

Snel en betrouwbaar

Geweldige snelle service!

Ik heb de container online gereserveerd. Daarop kon ik zien dat hij enkele dagen later al geleverd kon worden. Toen de container vol was, heb ik online gemeld dat hij kon worden opgehaald. Dit ging vervolgens weer super snel. Hele aardige chauffeurs die de container kwamen brengen. Goede ervaring met dit bedrijf!

Snel en zeer correct van a-z

Ondanks dat container een maand te vroeg was afgeleverd (!) is na vlot en plezierig overleg deze blijven staan (kosteloos). Ophalen ging snel en zonder enige wanklank door twee zeer vriendelijke chauffeurs.

Container precies geplaatst zoals we willen

In goed overleg een dag na bestelling geplaatst. Uit eerdere ervaring weten we dat de container op afspraak ook weer netjes wordt opgehaald

Superservice

prima, tot nu toe

op tijd en op juiste manier geplaatst.

Komen afspraken na en prima service

Komen afspraken na en prima service.

Een mail volgende dag een container echt super

heel snel en keurig verzorgd

goede en snelle service

Container huren bij Cubri

Super vriendelijke en snelle levering

Goede service snel

Prima service, alles zoals beloofd !!!

Container is geleverd op de dag die we besteld hadden. Ook het ophalen is probleemloos op het gewenste tijdstip geschied. De prijs was zeer aantrekkelijk, E 80,-- goedkoper dan de plaatselijke leverancier van containers.

Uitstekende service

Perfect advies, makkelijk te bestellen, erg snel geleverd!

Een bedrijf waar je van op aan kunt.

Alles perfect geregeld qua planning en plaatsing. Site overzichtelijk.

Op mijn vraag om de volle container zsm op te halen werd na mijn mail direct op gereageerd. Echt geweldig!!

Goede comms snelle service

Snel, efficient en goede service

Er was wat mis gegaan met de bestelling van een 10m2 container. Er werd een 6m2 container geleverd. Maar binnen 5 minuten telefonisch overleg en het werd opgelost met de levering van een tweede 6m2 container. Top service.

Keurige snelle levering en ook weer snel ophalen. Vriendelijke bezorger!

Kanaalweg 14

7761PH Schoonebeek

Over Containerbestel

Containerbestel.nl is de webshop van Cubri Recycling en zorgt voor de inzameling, bewerking en verwerking van verschillende, niet chemische of gevaarlijke afvalstromen, die vrijkomen bij zowel bedrijven als particulieren in Nederland. Onze dienstverlening is dusdanig ingericht dat we een totaalpakket kunnen bieden, van advies tot transport, het bieden van diverse containers en het inzamelen van afval.Met onze kennis en ervaring kunnen wij onze klanten maximaal van dienst zijn en adviseren. We denken graag mee en proberen de lijnen zo kort mogelijk te houden. Klanten kennen onze medewerkers die graag de beste oplossing voor elk afvalprobleem vinden.