hele snelle levering

Ja we hebben hem pas, maar erg fijn. De levering was heel snel,

Goed geregeld, snelle service.

was top geregeld

was top geregeld

Nette en vlotte afhandeling

Ik geef nooit een 10 maar alles was perfect volgens afspraak.

Helemaal TOP!!!

Vlot maar communicatie kan beter

Container werd op geplande dag geleverd maar om 9 uur ipv tussen 12.30 en 17 uur. Zondagavond mail gestuurd voor ophalen. Werd zonder terugmail maandagavond opeens al opgehaald. Chauffeurs wel heel vriendelijk en fijn dat ophalen snel is gegaan.

Eenvoudig via website te bestellen, chauffeur belde ruim van te voren om te melden dat die onderweg was en dacht mee over de plek waar de container kon staan.

Dik tevreden

Gewoon duidelijk en afspraak gewoon nagekomen en scherpe prijzen dik tevreden mee

Prettig, zeer vlot, correct, aardige chauffeurs!

Aanvankelijk verkeerde - te kleine - container afgeleverd. De zelfde dag nog vervangen door de juiste.

Prima volgens afspraak gebracht en gehaald

Volgende keer weer

Netjes geleverd

Zeer tevreden netjes bezorgd zelfs een dag eerder Zeker een aanrader

Snel besteld, keurig geleverd. Vriendelijke chauffeur.

Zie boven. Netjes geregeld. Als het afhalen net zo geölied gaat dik tevreden!

Prima geregeld

Prima geregeld , geen extra werk aangehad.

Top voor elkaar. Afspraak is afspraak

Komen afspraken direct na.

Prima volgens afspraak

Prima geregeld

Chauffeur heeft de container keurig geplaatst waar ik deze wilde hebben. Alleen werd hij eerder opgehaald dan was afgesproken! Gelukkig hadden we de container volledig kunnen vullen.

Container keurig op tijd geleverd en op de aangegeven plek gezet.

Zie hierboven

Mooi op tijd bezorgd

Nadat de container gevuld was gebeld dat hij weer opgehaald kon worden. Maar dat kon waarschijnlijk pas de volgende dag. Waarop zij het risico namen dat er extra of verkeerde materialen in belande. Dat noem ik pas tof.

Prima bakkie en goed geregeld

Prima bakkie en mooi snel geregeld

Super goed en correct!

Gemail voor een container, deze werd direct gefactureerd maar ook direct op afspraak keurig geleverd op de plek waar ik het wilde hebben. Toen deze eenmaal vol was gemail voor het ophalen, werd bij direct terug gebeld of het mogelijk was om de container direct op te halen omdat de chauffeur in de buurt was! Dus container vol direct weg. Perfect!!

Precies op tijd en keurig op de plaats waar ik wilde

Zoals de vorige keer perfect.

Goed geregeld.

Bezorgen en halen is prima verlopen.

We kregen de container mooi op tijd. Personeel heel vriendelijk. Dus een aanraden.

mooi bestel systeem maar geen factuur

jammer dat bij bestelling geen factuur via de mail komt

Keurig op tijd geleverd en geplaatst waar ik wilde.

Goede prijs en ook advies op welke container ik het beste kon nemen waardoor de prijs gedrukt werd (n combinatie met zelf een deel afvoeren met aanhangwagen, scheelde 200 euro.

Kanaalweg 14

7761PH Schoonebeek

Over Containerbestel

Containerbestel.nl is de webshop van Cubri Recycling en zorgt voor de inzameling, bewerking en verwerking van verschillende, niet chemische of gevaarlijke afvalstromen, die vrijkomen bij zowel bedrijven als particulieren in Nederland. Onze dienstverlening is dusdanig ingericht dat we een totaalpakket kunnen bieden, van advies tot transport, het bieden van diverse containers en het inzamelen van afval.Met onze kennis en ervaring kunnen wij onze klanten maximaal van dienst zijn en adviseren. We denken graag mee en proberen de lijnen zo kort mogelijk te houden. Klanten kennen onze medewerkers die graag de beste oplossing voor elk afvalprobleem vinden.