prima container en betaalbaar, en vriendelijke chauffeur

snelle levering en snelle afhaaservice, en bovendien een scherpe prijs

Werd netjes gebeld foor chauffeur hoek laat hij de container zou afleveren

Erg tevreden.

Zoals ik gewend ben van Cubri altijd perfect voor mekaar

In het begin was ik sceptisch om alles via internet te bestellen en te betalen! Maar dit bedrijf is in staat om zijn afspraken duidelijk en goed te formuleren en niet onbelangrijk na te komen. Ik bestel vaker op deze manier en heb een 100% tevredenheid

Snelle levering en snelle afhandeling. Zeer professioneel

Zeer tevreden, de volgende keer bestel ik zeker weer een container bij jullie, als ik een nodig heb

Perfecte service, op tijd gearriveerd.

Prima,

Ik wilde de volle containerinruilen voor een lege. Dat was wel een gedoe voordat ik er achter was hoe dit moest. Tip is om dit als duidelijke optie te noemen op de site. Bovendien verwacht ik dan eigenlijk een korting op de tweede container omdat het een keer heen en weer rijden scheelt.

Slecht in afspraken nakomen

Container zou smiddags geleverd worden, werd om 10 uur geleverd. Ik heb tijdens het bestellen EN in een aparte email een verzoek ingediend voor een aanpassing in factuur, nooit meer wat van gehoord. Slecht in nakomen van afspraken.

Gewoon zupper

Goede en snelle levering van container.

Container werd vlot geleverd en ging ook heel makkelijk om hem op te laten halen. Als we nog een container nodig hebben, zullen we hem zeker bij jullie bestellen.

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd conform afspraak

Prima geregeld

Container werd op afgesproken plaats, datum en gewenste tijd geleverd en weer opgehaald Prima ben zeer tevreden

Tevreden

Container op afgesproken dag en tijd geleverd. Vriendelijke chauffeur. Container op juiste plek geplaatst.

Op tijd geleverd

Super geen problemen

Keurig afgeleverd volgens afspraak.

Weet niet zoveel zinnigs te schrijven over een afvalbak voor puin.

Volgens afspraak en flexibel

Alles precies volgens afspraak erg flexibel in de uitvoer. Communicatie verloopt prettig.

Snel geleverd en snel opgehaald, volledig volgens verwachting!

snelle levering en goede afhandeling

Een chauffeur met geweldige stuurmanskunst, het is tamelijk krap om bij ons binnen te komen, er werd snel geleverd en direct na ons telefoontje de andere dag alweer opgehaald.

Goedkope container. Goede seevice

Is op tijd geleverd en opgehaald en zeker niet te duur!

In 1 woord uitstekend

Container juist geleverd en op afgesproken moment. Na telefoontje dat de container opgehaald kon worden. Werd deze binnen 24 uur weer opgehaald. Uiterst vriendelijke chauffeur en zeer correct.

Makkelijk te bestellen en optijd geleverd helemaal top.

Top gergeld, netjes in overleg neergezet

Enige punt wat ik kan bendenken is dat ik had aangegeven dat hij vanaf 1200 - 1700 kon leveren en hij belde al om 10 uur op dat hij er al bijna was. Maar dat was omdat hij toevallig in de buurt was. Volgens mij de goedkoopste voor grof vuil. Dus ik zeg DOEN!

top

super service

Punctueel en erg correct en nette firma

Ik kan deze firma aanbevelen . Afspraak is afspraak bij deze firma. Ze werken erg netjes en vriendelijk . De prijs klopt zeker en in combinatie met de service is het zeker een aanrader.

Snel, op tijd, goed geregeld!

Gewoon goed

Ik hoorde de wagen aankomen, ze reden direct naar de juiste plek, mijn verzoek om de bak andersom te plaatsen was totaal geen moeite. Super bedankt!!!

Kanaalweg 14

7761PH Schoonebeek

Over Containerbestel

Containerbestel.nl is de webshop van Cubri Recycling en zorgt voor de inzameling, bewerking en verwerking van verschillende, niet chemische of gevaarlijke afvalstromen, die vrijkomen bij zowel bedrijven als particulieren in Nederland. Onze dienstverlening is dusdanig ingericht dat we een totaalpakket kunnen bieden, van advies tot transport, het bieden van diverse containers en het inzamelen van afval.Met onze kennis en ervaring kunnen wij onze klanten maximaal van dienst zijn en adviseren. We denken graag mee en proberen de lijnen zo kort mogelijk te houden. Klanten kennen onze medewerkers die graag de beste oplossing voor elk afvalprobleem vinden.