Pluspunten
Ik heb een erg leuke week gehad in Esposende en ik heb veel nieuwe mensen ontmoet. Iedereen was erg behulpzaam en ik heb de basis van het kitesurfen onder de knie gekregen. Deze lente heb ik een nieuwe vakantie via Kiteholland geboekt en heb er nu al zin in!
Pluspunten
Topvakantie!
Pluspunten
Eerste keer met de Waddentrip mee geweest: FANTASTISCH. Na deze ervaring een trip geboekt naar Esposende. Erg vette spot en leuke mensen ontmoet. Ik ga hier vaker boeken.
Pluspunten
Informele sfeer, prijs kwaliteit.
VerbeterpuntenAan de waddentrip niet zo veel aan doen, alleen meer wind!
Pluspunten
Geweldige gedreven mensen met maar een doel: fun op, in en langs het water.
Pluspunten
Relaxte begeleiding en snel reactie op vragen.
Pluspunten
Ik ben uitermate tevreden. We hebben een fantastische week gehad met een mooie combinatie van kiten, feesten en relax momenten. Kan het iedereen aanbevelen
VerbeterpuntenAls ik al iets moet aangeven, het vervoer op het strand. Soms moesten we een eind lopen met spullen. Maar dat is ook de charme van kitesurfen ;-)
Pluspunten
- Staan ten alle tijden klaar om het zo goed mogelijk te regelen. - Vriendelijk - Relaxed
VerbeterpuntenCommunicatie Meerdere tel nummers wegzetten en adres waar je naartoe kan gaan indien er iets mis gaat (verblijfadres) Misschien nog naast de factuur een klein woordje erbij hoe het geregeld is iets meer duidelijkheid. De enquête is zeer algemeen opgezet deze zou meer verdieping kunnen hebben
Pluspunten
- Goede sfeer - persoonlijke aandacht - goed geregeld
Pluspunten
gepassioneerde mensen met heel veel kennis en ervaring vwb bestemmingen, sport, materiaal, things to do! Toppers!
Verbeterpuntenniet.. ga zo door :)
Pluspunten
Fantastische reizen met een goede organisatie. De waddentrip is een echte aanrader.
VerbeterpuntenWellicht een 8 daagse trip organiseren
Pluspunten
Alles is compleet geregeld!
Pluspunten
Gewoon een geweldige organisatie met ontzettend leuke mensen!!!!!!
Pluspunten
Mooie en goed geregelde vakanties! Een aanrader voor vrienden!
VerbeterpuntenMeer bekendheid maken, bijv vaker adventiren op Facebook.
88 De Keeringen
Joure 8501 NX