Na melding storing snelle reactie en oplossing. Wij zijn zeer tevreden.
Betrouwbare partij die afspraken nakomt. Goede service tegen betaalbare prijzen. Aanbevolen!
Perfecte service,advies en snelle levering
Snelle levering.
Snel en goed ook het bezorgen
Beste Jan, Wederom bedankt voor de geleverde artikelen. Alles op tijd geleverd conform afspraak. Goede prijs,vlotte service en een goed assortiment.
Goede en snelle ouwerwetse service!
Wat mijn ervaring betreft valt weinig te omschrijven. Ik ben zeer tevreden. En ik ken de heer van de Heuvel al meer dan 25 jaar via mijn oude werk.
Uitstekend geholpen.
Ik was op zoek naar bepaalde schaaltjes. Waren bij genoeg webshops te vinden, maar deze shops waren vooral gericht op ondernemers. Dit zorgde ervoor dat ik een offerte moest aanvragen. Bij heuve horeca kon ik gelukkig een kleine hoeveelheid afnemen zonder offerte. Product was netjes verpakt en kwam snel aan
Account aangemaakt en besteld. Levering volgende werkdag al in huis.
Het was moeilijk om een filter te vinden maar heb gelukkig en goede gevonden en de prijs en levering is helemaal perfect
Goede en vriendelijke communicatie met duidelijke afspraken en een stukje nazorg gaven mij een goed gevoel bij de firma Heuvel Horeca. Ook het betalen op rekening wat bij vele bedrijven tegenwoordig niet meer mogelijk is was voor onze firma een reden om in zee te gaan me tHeuvel Horeca.
Mooi groot assortiment. Zeer goede kwaliteit spullen. Vaak ook budgetline, goede prijs, maar nog steeds goede kwaliteit. Een paar kleine verbeterpunten: de site is traag, dat is lastig met zoeken, want weinig selectiemogelijkheden op zo'n groot assortiment. En er wordt niet automatisch een status verstuurd, zoals verzenden. Dat is lastig met onbetrouwbare bezorging van PostNL.
Beste Edo, Bedankt voor uw beoordeling en uw bestelling. Helaas voor een verhuizing van een leverancier en de feestdagen duurde deze levering iets langer dan u van ons gewend bent. We hebben hier inmiddels ook contact over gehad. Een fijne dag toegewenst.
Originele beoordeling
De site is traag, dat is lastig met zoeken. De levertijden zijn onduidelijk, ik meende 3 dagen te zien, maar kan dat niet terugvinden. 21/12 artikelen besteld, die worden blijkbaar voor 31/12 niet meer geleverd vanwege de feestdagen, maar na de bevestiging van 21/12 verder geen bericht over de status ontvangen. Dat is niet meer van deze tijd. Een week later wel een mail met een vraag om een review te schrijven over de artikelen en de service. Zelfs als die mail automatisch wordt verstuurd, dan nog is het goed om te controleren of de artikelen überhaupt verstuurd zijn. Al met al een slechte ervaring.
Er zijn vele leveranciers, maar sommige zijn gewoon net iets beter. Jan gaat net wat verder om de klant volledig te helpen. Jan kent geen nee. Altijd klaar om te helpen of te leveren. Super service.
Beste Daniel, Bedankt voor uw beoordeling en uw bestelling. De klant staat bij ons uiteraard voorop. Wij hopen u vaker van dienst te kunnen zijn in de toekomst. Een fijne dag toegewenst
Ik plaatste op zondag een bestelling met tevens een vraag. Ik kreeg per omgaande antwoord met een goed advies. Dat voelde heel goed!
Beste Victor, Bedankt voor uw beoordeling en uw bestelling. Wij hopen u vaker van dienst te kunnen zijn in de toekomst. Een fijne dag toegewenst
Vriendelijke en nette beantwoording op mijn vraag daarna besteld en volgende dag in een huis kortom een bedrijf die het begrijpt.
Beste Hans, Bedankt voor uw beoordeling en uw bestelling. Wij hopen u vaker van dienst te kunnen zijn in de toekomst. Een fijne dag toegewenst
Iedere keer als je wat nodig hebt een giede snelle levering
Beste Perry, Bedankt voor uw beoordeling en de mooie opdracht. Wij hopen u vaker van dienst te kunnen zijn in de toekomst. Een fijne dag toegewenst
Als je iets zoekt heb je een verwachting. Toch? HeuvelHoreca maakt elke keer weer mijn verwachtingen waar! Bedankt Jan!
Beste Michel, Bedankt voor uw beoordeling en de mooie opdracht. Wij hopen u vaker van dienst te kunnen zijn in de toekomst. Een fijne dag toegewenst
Ik had een bestelling geplaatst die ik via iDeal wilde betalen. Nou stuurde de website mij telkens niet door naar de iDeal van mijn bank. Na 1 belletje geregeld.
Beste Rogier, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hopen u vaker van dienst te kunnen zijn in de toekomst. Een fijne dag toegewenst
Wat een fijn bedrijf om zaken mee te doen! We hebben voor ons nieuwe pand twee koffieautomaten gekocht. De begeleiding tijdens de aankoop was zorgvuldig, vriendelijk en persoonlijk. En maakte uiteindelijk dat we de juiste automaten kregen. Tijdens de installatie hebben wij een uitvoerige uitleg gehad aangaande het onderhoud en het gebruik. Kortom zoals benoemd, top service.
Beste Marcel, Bedankt voor uw beoordeling en de mooie opdracht. Wij hopen u vaker van dienst te kunnen zijn in de toekomst. Een fijne dag toegewenst
We hebben een koffie filter houder gekocht en wisten niet zeker of de houder zou passen, die past perfect en wat een super snelle levering, geweldig! Nu weer lekker koffie drinken!
Beste Caroline, Bedankt voor uw beoordeling Wij hopen u vaker van dienst te kunnen zijn in de toekomst. Een fijne dag toegewenst
Alles is naar wens gegaan.
Beste Slenk, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hopen u vaker van dienst te kunnen zijn in de toekomst. Een fijne dag toegewenst.
HAVI was nog geen klant. Toen ik online een account wilde aanmaken en dit lukte niet, heeft men mij telefonisch direct verder geholpen. De bestelling was snel geplaatst en geleverd.
Beste Els, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hopen u vaker van dienst te kunnen zijn in de toekomst. Een fijne dag toegewenst
Altijd een juiste prijs en een zeer snelle levering
Beste Laurens, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hopen u vaker van dienst te kunnen zijn in de toekomst. Een fijne dag toegewenst