verzending onduidelijk

GLS track& trace is niet duidelijk wat status aangaat, en ook vrij traag woensdag besteld maandag afgeleverd

Zeer goed geholpen

Na het uitvallen van de oude apparatuur zeer vakkundig geadviseerd in de noodoplossing. Nieuwe apparaat zeer snel geleverd en aangesloten. Waarvoor onze dank.

prima service

snel en goed geholpen

Correct en snel .

Ik had de bestelling amper geplaatst toen werd het al bezorgd . Keurig verpakt en de juiste kwaliteit . Zo doorgaan !!!.

Producten besteld vanuit België. Woensdag besteld en betaald, vrijdag al geleverd. Netjes verpakt, totaal onbeschadigd. Product zoals op site beschreven.

mooi bedrijf met een drive om de klant goed te helpen

laatste tijd verschillende producten van Jan gekocht, goede service ervaren. wij zijn blij met Heuvel Horeca.

top

Ben zeer tevreden

Ik ken Heuvel Horeca al vrij al lang en heb zeer goede ervaringen met deze firma. Zeker aan te bevelen. Ook voor kleine leveringen zoals in mijn geval.

Voel mij misleid

Rond tafelkleed besteld met diameter van 220 cm Bij levering bleek het tafelkleed te bestaan uit 2 helften die in het midden aan mekaar genaaid waren Nergens op de site was dit vermeld Ook op de bijhorende foto was niet te zien dat het tafelkleed bestond uit 2 halve delen https://heuvelhoreca.nl/meubilair-and-textiel/tafelkleden-619/tafelkleed-president-rond-o-220-cm-van-dena?search=tafelkleed+rond+220 Bovendien nog 9,95 euro moeten betalen voor de verzending van dit "misleidend" tafelkleed Foei, foei,...... Triestig als je op die manier zaken doet

Goede produkten en uitstekende service

Prettig en snel mailcontact, goede prijzen en snel geleverd.

Geweldig geholpen en zeer snel

Via mail een gaskraan besteld en na verzoek om foto's zeer snel de juiste thuis bezorgd gekregen waardoor de heater het weer prima doet. Goed meegedacht en goede informatie gegeven dus perfect.

Goede service, vakkennis, denkt mee, vakbekwaam

Ze staan altijd klaar voor hun klanten en komen afspraken na

Prettig

Eerste keer bij jullie besteld, levering was netjes binnen 1 dag binnen. Goede service!

Barbecue besteld. Helemaal top en een snelle levering!!

Pluspunten

Altijd binnen een dag mijn bestelling in huis, goed verpakt. Nog nooit breuk van mijn glazen gehad!!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Top en snel geleverd... geen gedoe!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Al meerdere producten besteld en we blijven terug komen, goeie kwaliteit en service!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle communicatie per email en snelle levering. Netjes verpakt. Bedankt!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Geweldige service!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

In de eerste plaats heeft Heuvel Horeca zoals het hoort de prijzen op de site geplaatst waardoor een keuze vooraf gemaakt kam worden. Dit is bijna nergens het geval. Hiernaast zijn de vriendelijke medewerkers zeer behulpzaam in het advies. Ook de snelle levering en plaatsing verdienen een pluim. Voor ons zeer belangrijk vanwege een defect aan de oude machine. Uiteraard gaat het ook om de koffie. Heerlijk !! Dat is ook toe te schrijven aan de afstellingen door de installateur.

geen

Turbinestraat 8