uitstekend

Er ging iets mis bij de installatie van microsoft 365, (verkeerd account) en heb daarna 2x telefonisch contact gehad met Nandu en ben 2x prettig geholpen met veel geduld van jullie medewerker.

Al 3 jaar op een rij gewoon goed!

Al 3 jaar op een rij aangeschaft - werkt perfect hoewel wel ietsje duurder geworden dit jaar en goedkopere opties zijn te vinden dus volgend jaar maar eens even rondkijken... tot dan echter: top!

Super snel en goed geregeld

Super snel en goed geregeld.

Snel een nieuwe jaarlicentie voor O365 geregeld

De service en timing is perfect

Voor verlenging van Microsoft 365 is één moment in het jaar van belang. De timing en service van Nandu Software voor de verlenging is stipt. De uitleg is zeer goed te begrijpen. Keep up the good work!

Simpele procedures, goede service en uitstekende prijzen

Zie boven.

Betalen en code per email

Simpel en snel. Betalen. Email met code.

Helemaal goed.

Informatie op de site is duidelijk en werkt.

werkt super

ik ben heel tevreden , snel besteld en nog sneller geleverd , TOP doe zo verder !

Aankoop snel gedaan - goede service

Office365 Personal gekocht. 2 mails ontvangen. Aan de slag en zo zelf geregeld. Vragen per mail? Daar wordt snel op gereageerd met heldere antwoorden. Heel prettig contact.

Prima verlengd met het aanbod

Online met nog extra korting besteld, meteen de code in de mail en weer een jaar vooruit

Ben al jaren klant, voordelige antivirus en Microsoft producten. Ook altijd super snelle (digitale) levering!

Snel en makkelijk!

Ben al jaren klant, heel makkelijke bestelprocedure. Voordelige keuze. Heel tevreden.

Goede, snelle service

Dankzij Nandu hoef je niet het dure Microsoft abonnement te betalen. Nandu meldt je wanneer je weer moet verlengen en kost een stuk minder geld. Ik ben blij!

Super tevreden

Totaal office om mee te werken! Zo kan ik mooie documenten opstellen. En omdat we een familie paket hebben kunnen anderen ook mee genieten.

Zeer gemakkelijk

Gemakkelijk te bestellen via internet en heel vlot om te installeren.

Perfect en goed bereikbaar voor vragen

Makkelijk te bestellen. De code invoeren lukte niet. Vraag naar Nandu gemaild en volgende dag antwoord. Daarna gelukt.

Zoals je het verwacht ...

Voldoet geheel aan de verwachtingen.

Snel geregeld.

Marcel Scheurkogel

Top en goede prijs

Priam voor elkaar

Ik heb Norton antivirus besteld. Levering verloopt prima, maar ik word nog niet zo enthousiast over de installatieinstructies. Ik mis twee aandachtspunten: 1. Je moet dit pakket niet voor de verloopdatum van je huidige contract installeren. 2. Je kunt niet eenvoudig verlengen, maar je moet steeds kiezen voor een nieuwe installatie en het oude pakket verwijderen. Dit heeft te maken met pesterijtjes van Norton maar ene betere uitleg zou wel fijn zijn.

Duidelijk

Snelle afwikkeling

Super handig en voordelig!

Via Nandu Software kon ik goedkoop mijn jaarabonnement van MS Office 365 kopen en er is niks moeilijk aan. Zeer tevreden van de dienstverlening. Eenmaal betaald ontvang je onmiddellijk daarna een mailtje met de licentie code.

Mijn ervaring is Top

Duidelijke site en goedkoop. De service is goed en product werkt ook goed.

Goede dienstverlening

Laan van Soestbergen 3B