Vlotte levering

Vlotte levering

Kan niet installeren

Jammer genoeg blijkt het aangekochte pakket niet compatibel met onze MAC en kan ik het niet gebruiken

Goede herinner service en prima prijs

Zeer goed ervaringen met Nandu! Ik krijg elk jaar netjes een herinnering om via Nandu mijn O365 family abbo te verlengen, dat scheelt me 35 euro per keer. Ik heb inmiddels mijn ouder, schoonouders en zwager aan een abbo geholpen via Nandu.

Dezelfde producten voor heel voordeliger

Wij hebben al meerdere keren microdoft office en antivirus producten aangeschaft voor ons kantoor. Tot nu toe zijn wij zeer tevreden.

Gemak dient de mens

Prima service en makkelijk om 365 aan te kopen. Maak al jaren gebruik van

Ingewikkeld om te aktiveren.

top service

goedkoop en makkelijk instaleren

duidelijk

Duidelijke instructies hoe te handelen.

Installatie vlot verlopen.

Simpel, snel en afdoende

duidelijke website, snelle verwerking, goede prijs.

Eenvoudig en duidelijk goedkoper dan Microsoft

Makkelijk gemaakt door melding dat Microsoft 365 verloopt. Daarna met korting betalen en eenvoudig de verkregen code invoeren.

Handig om vlug een verlenging van je abonnement uit te voerenn.

Betaling wat onduidelijk voor particulier

Fijne digitale service.

Ik vind het fijn om dit soort producten digitaal te kunnen kopen.

Werkt snel en goed

Snelle en goede service. Wel erg vroeg, bijna drie maanden voordat de licentie afloopt.

snelle en goede afhandeling

ok

Makkelijke site, leesbare instructies die ook leiden tot werkende programma's

Niet duur tov andere sites en je snapt wat je moet doen om de software werkend te krijgen

Eenvoudige, goed ondersteunde aanschafprocedure en installatie

O365 Family nu al enkele jaren opnieuw via Nandu gekocht. Voordeliger en eenvoudig: in Microsoft account de knop 'terugkerende facturering inschakelen' juist uitschakelen. Als je dat niet doet verlengd Microsoft elk jaar automatisch tegen hogere prijs. Als de knop uitstaat ontvang je op tijd van Nandu een reminder en kan je (als je wilt) voordelig aanschaffen en weer een jaar van dit uitgebreide pakket genieten.

5 klikken en klaar

Mijn product stond bovenaan in de pagina, klikken, inloggen en bestellen en klaar. Ideaal, direct in je mailbox en gebruiken/activeren.

Heel goed en goedkoop

Goede service, eenvoudig en duidelijk.

snel en duidelijk

Eenvoudige en goedkope manie om je programma up to date te houden.

zonder gedoe, gewoon goed

altij een goede prijs en vertrouwd.

Ieder jaar wordt ik netjes op tijd gewaarschuwd dat ik het tijd is om mijn abonnement te vernieuwen. De prijs is in orde en het systeem werkt perfect.

het werkt perfect met de downloads van office 365

ik ben nu al voor het vierde jaar blij met de office 365

Werkt uitstekend en betaalbaar .

Goede service, makkelijk te verlengen en betaalbaar.

Laan van Soestbergen 3B

3582SP Utrecht