werkt altijd prima

het werkt altijd en dat is het belangrijkste, daarnaast is Nandu ook goed geprijst.

Goedkoper alternatief voor Microsoft

Een verlengingscode van Microsoft of via Nandu? Kwalitatief is er geen verschil, alleen is Nandu veel voordeliger. Doen dus. 5 sterren als de handleiding eenvoudiger wordt om de verlenging uit te voeren, want het kan eenvoudiger dan gesschetst.

Alles is overzichtelijk

Met hulp van derden is het samen gelukt

Prima prijs-kwaliteit verhouding

Prettig om tijdig het contract te verlengen

super zoals altijd

direct geleverd en nooit problemen met de code SUPER

Verlening vlot verlopen

Duidelijke procedure, update snel geïnstalleerd

Prima deal

Goede prijs met dezelfde voordelen als de veel duurdere aanbiedingen.

TOP website met zeeeer scherpe prijzen

ALLES TOP

Prima product

Voordelig en goed

Snelle reactie en duidelijk antwoord op vraag via mail, Prijs ok, kan altijd goedkoper maar service en betrouwbaarheid is veel waard

Betrouwbaar en betaalbaar

Originele software voor de beste prijs.

Perfect. Nette prijs met duidelijke uitleg over installatie

Perfect. Nette prijs met duidelijke uitleg over installatie. Verlengen het jaar erna maar iets korter op de einddatum zitten. Ontvang je wel vaak mail..

Supervriendelijk geholpen nadat code even op zich liet wachten.

Het automatisch afleveren van de digitale code duurde iets langer dan dat ik geduld had. Telefoon gepakt en de medewerker was heel vriendelijk en zorgde dat ik 10 seconden later de code in mijn mailbox had.

Snel en alles prima in orde

Alles in orde en snel.

Precies wat ik wilde

Goede software,snel geleverd.

Helder, overzichtelijk en daardoor gebruikersvriendelijk

Ik vond mijn weg zeer snel in het aanbod van Nandu Software. Bestellen Office 365 ging vlekkeloos, evenals download na betaling -simpel met iDeal. Even wat probleempjes met Microsoft -maar na wat gezoek toch eindelijk goed geinstalleerd.

perfect

De link is zeer eenvoudig te installeren op mijn beide computers

Goedkoper vernieuwen Office 365 licentie

Nandu heeft dezelfde licentie voor minder geld, dus snel terugverdiend. Heel fijn die tijdige email reminder dat mijn office licentie afloopt en helpen te voorkomen dat hij automatisch vernieuwd wordt door Microsoft tegen een hogere prijs. Hoewel duidelijke instructies op de website van Nandu staan zou het nog makkelijker zijn als de link voor invoeren nieuwe licentie in de email met de code gelijk staat.

top service en altijd goedkoop

top service en altijd goedkoop wij bestellen hier altijd onze software

Prima product gekocht, uitmuntende prijs en afhandeling

Mijn verlenging van Microsoft 365 verliep soepel, de code besteld tegen een goede prijs, en de meegestuurde link gevolg, code invullen en alles was geregeld.

Geweldige goede service!

Anti-virusprogramma werd snel geleverd en voor een uitstekende prijs.

Het werkte feilloos.

Aanbieding graag einde volgend jaar.

Zeer goed en voordelig

Ik koop nu al een aantal jaar mijn MS office pakket bij Nandu. Het is een stuk voordeliger dan aanschaf via MS. De aankoop gaat soepel en snel. Ze hebben een duidelijke instructie hoe te installeren of te verlengen. Echt een aanrader.

Prettig

Goede omschrijving van de stappen, die men moet doen om te verlengen. Daarbij ook goed omschreven waar men op moet letten Stand schuifbalkje. En natuurlijk de lage prijs.

Laan van Soestbergen 3B

3582SP Utrecht