Helder, overzichtelijk en daardoor gebruikersvriendelijk

Ik vond mijn weg zeer snel in het aanbod van Nandu Software. Bestellen Office 365 ging vlekkeloos, evenals download na betaling -simpel met iDeal. Even wat probleempjes met Microsoft -maar na wat gezoek toch eindelijk goed geinstalleerd.

perfect

De link is zeer eenvoudig te installeren op mijn beide computers

Goedkoper vernieuwen Office 365 licentie

Nandu heeft dezelfde licentie voor minder geld, dus snel terugverdiend. Heel fijn die tijdige email reminder dat mijn office licentie afloopt en helpen te voorkomen dat hij automatisch vernieuwd wordt door Microsoft tegen een hogere prijs. Hoewel duidelijke instructies op de website van Nandu staan zou het nog makkelijker zijn als de link voor invoeren nieuwe licentie in de email met de code gelijk staat.

top service en altijd goedkoop

top service en altijd goedkoop wij bestellen hier altijd onze software

Prima product gekocht, uitmuntende prijs en afhandeling

Mijn verlenging van Microsoft 365 verliep soepel, de code besteld tegen een goede prijs, en de meegestuurde link gevolg, code invullen en alles was geregeld.

Geweldige goede service!

Anti-virusprogramma werd snel geleverd en voor een uitstekende prijs.

Het werkte feilloos.

Aanbieding graag einde volgend jaar.

Zeer goed en voordelig

Ik koop nu al een aantal jaar mijn MS office pakket bij Nandu. Het is een stuk voordeliger dan aanschaf via MS. De aankoop gaat soepel en snel. Ze hebben een duidelijke instructie hoe te installeren of te verlengen. Echt een aanrader.

Prettig

Goede omschrijving van de stappen, die men moet doen om te verlengen. Daarbij ook goed omschreven waar men op moet letten Stand schuifbalkje. En natuurlijk de lage prijs.

Snel en makkelijk en goedkoop

Ik kan niet anders zeggen dan dat het product hier aanzienlijk goedkoper is dan bij de concurrenten

Soepel en snel

Weer MS365 besteld. Binnen vijf minuten geregeld. Prima webshop, heldere uitleg (heb ik niet meer nodig, maar is wel handig voor mensen die dit niet vaker gedaan hebben).

Duidelijke eerlijke informatie. Supersnelle levering

Zie boven

Simpel aangevraagd en verlengd

Office 365 family is via Nandu eenvoudig aan te vragen en de licentie te verlengen. Het is goedkoper dan via Microsoft zelf. Wat mij betreft een prima service!

Simpel, efficient en goede prijs

Vorig jaar office 365 gekocht via Nandu. Reminder toen mijn vorige abonnement afliep en in 5 minuten verlengd met goede prijs.

Goede ervaringen met Nandu Software

Alle keren dat ik iets online gekocht heb bij Nandu Software, is dit goed gegaan. Je hebt ruime keuze voor voordelige prijzen. Er werd snel en netjes geleverd wat ik had besteld. Zeer tevreden.

snel kundig en voordelig

Met een beetje hulp was het importeren in een ogenblik gebeurd.

snelle levering, zeer competitieve prijzen

Levering volgt onmiddellijk na bestelling; uitstekende gebruiksaanwijzingen; zeer concurrentiële prijzen

OK

Zeer correcte afhandeling op basis van duidelijke info verstrekking.

geautomatiseerd contact

mijn computer communiceert met anderen .. nandu en ideal en gmail .. wat moet ik hier nu van vinden? ..

3 years ordering Office 365 from here

Great service so far! Never had any issues, also sends reminder before subscription expires

Gebeld voor assistentie en kreeg vrijwel direct een medewerker aan de lijn die mij duidelijk uitlegde wat ik moest doen. Jaarlijkse herinneringsmails zijn ook erg fijn.

Snel, goed en een normale prijs

Zie boven

Snelle en goede service

Probleemloos en goedkoop

Al jaren koop ik mijn MS Office en internetbeveiligingsoftware bij Nandu. Elke keer ontvang ik een correcte factuur, activatiesleutels, duidelijke installatie instructies en software met een heel hoge korting. Ter vergelijk, MS Office kost rechtstreeks bij Microsoft 99 Euro, bij Nandu slechts 60 Euro. Behoeft geen verdere uitleg denk ik.

Laan van Soestbergen 3B

3582SP Utrecht