Snel geregeld, goede prijs!

Ook krijg je op tijd een mail dat je abonnement bijna afloopt

Prima geregeld

Makkelijk om te verlengen

makkelijk en vlot

Met de prima handleiding heb ik vlot en gemakkelijk mijn abonnement op office 365 kunnen verlengen.

Al jaren tevreden klant

Elk jaar bestel ik weer een licentie, Nandu is scherp met zijn prijs en super snel met leveren.

Goedkoper

Vlot

Duidelijk , makkelijk te installeren

Was in eerste een beetje angstig om dit online te bestellen Maar het liep verder prima

prima service

nandu levert een zelfde license als microsoft maar dan goedkoper. Helaas was het vorig jaar nog goedkoper dan nu, dat is jammer. Verder is er geen enkel verschil met microsoft. Mochten de prijzen gunstig blijven dan volgend jaar weer.

Software voor een goede prijs

Ik ben nandu software via zoeken op internet tegengekomen De site is makkelijk, het bestellen en betalen verloopt eenvoudig. De licentie verwerken in Microsoft wordt goed ondersteund middels handleidingen.

Gewoon perfect!

Betrouwbaar en goede instructies voor nieuwe sofware installatie of verlenging!

Vlotte afhandeling en duidelijk omschreven hoe te registreren

Weet ik nog niet , vorige week voor het eerst bij Nandu

De eerste keer gebruik gemaakt van Nandu . Ging vrij eenvoudig , als dit goed bevalt ga ik nog vaker gebruik maken van Nandu.

Prima prijs

De service zou nog beter worden als het niet zo gecompliceerd zou zijn om een jaarlijks abonnement te verlengen.

Prima product geleverd met goede begeleidende info.

De toelichting op het product is prima.

Duidelijke uitleg en goede digitale instructies, waardoor installatie van de software een fluitje van een cent is

Professioneel!

Alles klopt en voldoende aangeboden steun

Prima.

Prima.

Snel betrouwbaar adres.

Prima geregeld.

Toch nog omslachtig,maar redelijk vlotte verlenging

Omslachtig maar de verlenging ging vlot

Alleen u moet de aanwijzingen in uw mail vervangen omdat de site van Microsoft is aangepast

Eenvoudige verlenging

Helaas klopt de handleiding voor de verlenging niet meer met Office 365

Legaal met software, goedkoper dan Microsoft.

Leve Nandu, mijn jarenlange software leverancier. De prijzen stijgen in ieders leven, Nandu zorgt voor voor een betaalbaar/goedkoop product.

Proactief

Fijn dat er een tijdige reminder wordt verstuurd. Prijsstelling is ook prima.

Snel hulp bij vragen

Inloggen bij Trimble om mijn abonnement te verlengen werkte niet helemaal naar behoren, vervolgens ben ik snel geholpen door Nandu. Fijn dat ik hier geen omkijken naar had.

snelle levering.

Prima bedrijf