Good company

I’ve ordered Microsoft Office 365 from Nandu for 3 years in a row. Everything has worked easily and perfectly. Their instructions are clear (follow them!) and they’re very willing to help you, if needed. In short, good company, good prices, don’t hesitate! And, no, I’m not on commission :) . Just glad I found Nandu when I started my business.

prima software

microsoft personal werkt goed

Installatie Office365

Installatie op zich verliep vlot, in het begin moeilijk hoe precies te doen om gebruik te maken van Office365 in verband met uw goedkopere betaling.

Ben heel tevreden met Nandu.

Met veel gemak het abonnement verlengd voor een zeer acceptabele prijs.

Snelle afhandeling van aankoop

Snelle afhandeling. Duidelijke instructie voor installatie.

Overzichtelijke heldere website voor het product waarop verlengt dient te worden.

Het werkt goed.

Alleen de bestelfunctie op de site werkt niet echt goed. Maar verder werkt de site prima.

uitstekend en prima verzorgd

Wordt geleverd met duidelijke instructie en extra informatie.

Een goed, professioneel bedrijf.

Perfect.

Ik heb Windows 11 gekocht bij Nandu. Had daar een vraag over en heb telefonisch contact gezocht. Ze waren erg goed bereikbaar. Na bestelling had ik binnen 1 minuut een licentie in mijn mailbox waarmee ik Windows 11 kon installeren op mijn nieuwe PC.

Snel en duidelijk

Zodra ik heb besteld , hoef ik maar met mijn ogen te knipperen of de mailtjes zijn al binnen , top

Prima ervaring met office 365

Office 365 family verlenging gekocht, goede prijs en goede omschrijving hoe te activeren.

Appeltje eitje. Allemaal goed geregeld.

Appeltje eitje. Allemaal goed geregeld.

Aanrader

vlotte afhandeling en goedkoop

Prima aankoop

Al verschillende keren Windows en Norton producten aangekocht aan zeer concurrerende prijzen. Veel voordeliger dan bij Windows of Norton zelf. Een aanrader.

Werkt goed,prettig naar tevredenheid

Ga ieder jaar voor PC eveiligingssoftware. Binnen een paar muis kliks, via e-mail in huis.

Werkt gewoon probleemloos.

Zonder problemen verlengen tegen een redelijke prijs.

eerlijk bedrijf

Bij verlenging bleek ik een illegaal productcode te hebben. Dit was ooit aangeschaft bij een ander webshop. Nandu heeft dit netjes gecommuniceerd. Bij nader onderzoek klopt dit ook. Ik stelde voor bij te betalen voor een nieuwe code. Dat was voor hun geen probleem. Werd vlot en soepel geregeld. Zij werken met legitieme licenties. Eerlijk bedrijf dus.

Goede prijs product verhouding en geen agressieve verkoop zoals van microsof

Goed en goedkoper

Goede prijs en in een mum van tijd geïnstalleerd. Goede informatie. Zo hoort het te gaan. We kenden het bedrijf niet maar op basis van goede recensies gedaan.

Snel en voor een prima prijs

Vlotte afhandeling en een stuk voordeliger dan via Microsoft het family 365 abonnement verlengt. Aanrader!

Duidelijke website snel geregeld.

Gemakkelijk windows365 besteld,aanzienlijk goedkoper dan bij Microsoft. Snelle levering en goede uitleg .

Snel en duidelijk

Goede prijs, snel de Licentie binnen met een duidelijke omschrijving hoe te installeren of te verlengen.

Schappelijke prijs en makkelijk te bestellen

Snel gemakkelijk te bestellen. Tevens is de prijs aanzienlijk lager als elders

Snel en correct.

Prima onderneming om zaken mee te doen.

Laan van Soestbergen 3B

3582SP Utrecht