Héél tevreden !!

Alles prima en vlot verlopen

Keurige dienstverlening.

Goede prijs, snelle levering.

Gemakkelijk te installeren en werkt altijd.

Voldoet ruimschoots aan de verwachting

Je wordt tijdig op de hoogte gebracht als je abonnement vervalt, zodat je op tijd tegen een sterk concurrerende prijs kan verlengen. Met de bijbehorende instructie is verlengen een fluitje van een cent. Compleet een aanrader.

Prima. Mail met herinnering aflopen licentie werkt prima

Prima. Mail met herinnering aflopen licentie werkt prima

Goedkoop, snel en betrouwbaar

Zoals gewoonlijk Microsoft365 licence supersnel en tegen scherpe prijs geleverd door betrouwbaar bedrijf (Microsoft partner)

Snel, duidelijk en goedkoop

Office 365 licentie gekocht, binnen enkele seconden staat de licentiecode in de mail, met een stap voor stap uitleg, aanbevelingen, etc. hoe je de code het beste in de omslachtige Office omgeving kunt invoeren. Prima dus, niets op aan te merken.

uitstekend

hele goede prijs en simpele afwikkeling.

Prima ervaring met Office365

Prima prijs, snelle levering met goede uitleg en keurige verlengingsmail die op tijd binnen is.

De jaarlijkse verlenging van mijn office licentie is een zeer makkelijk bestelproces. Binnen een paar stappen klaar en binnen seconden de licentie binnen met een (voor mij heel gemakkelijke) installatie instructie.

Super! Voor herhaling vatbaar.

Duidelijke handleiding, voordelig pakket en/of herhaling.

Ik word tijdig gewaarschuwd en verder loopt alles op rolletjes. goede afhandeling en facturering.

Zoals altijd, goed!

Het wordt een beetje saai maar ik kan niks verkeerd vinden dus weer goed en snel geregeld.

Altijd voordelig!!

Snel en voordelig software. Erg blij met deze webwinkel.

De aankoop en installatie verliep goed en snel zonder problemen

Na betaling binnen 5 minuten de product key ontvangen.

Zeer snelle levering.

Uistekend

Snel ontvangen en verwerkt

top

Attente en duidelijke herinnering mail

Snel

De software was direct na betaling snel en makkelijk te installeren. Ook goedkoper dan andere aanbieders.

Door de tijdige melding weer op tijd mijn licentie verlengd

Op tijd een melding gekregen met kortingscoupon en heldere installatie instructie. Helemaal prima!

Snel en simpel

Snelle levering van het bestelde via de mail. Heldere website met heldere voorwaarden en geen tussendoor gemail. Alleen als het einde van de looptijd in zicht komt, ontvang je een mail, verder niet. Erg fijn!

Goede en snelle levering

Snelle levering via de mail . Goede en snelle service.

Goede en snelle levering

Snelle levering via de mail . Goede en snelle service.

Laan van Soestbergen 3B

3582SP Utrecht