Zeer snelle service

Plastic displays besteld. Nog geen uur uur later had ik al bericht dat ze verzonden waren. Netjes verpakt en zeer snel, dus dik tevreden!

Precies zoals besteld , bestel proces ging ook snel en oke

Uitdstekend

Goeie, duidelijke én vriendelijke telefonische ondersteuning van Nathanja

Prima kwaliteit en levering

Snel geleverd en we zijn altijd tevreden over de kwaliteit.

Mooie brochurehouders, snel geleverd

De brochurehouders die we hebben besteld, zijn snel geleverd en zien er heel goed en stevig uit. Een aanrader dus!

geholpen door een medewerker die weet welke producten er in huis zijn

Toen ik belde met een vraag of ze een product hadden ging hij gelijk uitzoeken welke maat ik het beste kon gebruiken. Hij was vriendelijk en behulpzaam. Toen ik terug belde of het product zo snel mogelijk opgestuurd kon worden was dat geen probleem. Inderdaad de volgende dag werd het product afgeleverd. Dus ik ben een zeer tevreden klant. Groet, Mevr. Storm

Ik ben erg tevreden, ook een snelle levering

erg tevreden

Altijd vriendelijk geholpen en snelle service

Altijd vriendelijk geholpen en snelle service

Mooie display voor een redelijke prijs.

Heel goed product, snel en degelijk verpakt verzonden.

Denken mee, goed product en levering

Kwalitatief product tegen aantrekkelijke prijs

Product was netjes ingepakt en in doos geleverd. Mooi materiaal en zeer stevig. Voor de prijs die je betaalt is het meer dan goed!

Prima spullen

Topkwaliteit en snel geleverd

Tevredenheid alom

Alles vlot gevonden, besteld en geleverd en zelfs goedkoper dan oorspronkelijk gezien/gedacht!

Snelle levering en de bordjes zijn netjes afgewerkt.

Product ziet er netjes en degelijk uit en zijn ook eenvoudig na gebruik op te bergen. Snelle levering met kort tijdsslot.

De 2e bestelling , het zijn fijne displays om onze mineralen collectie uit te stallen in de vitrine.

Service is perfect

De service van Displayenzo is ontzettend goed. Bestelling kwam heel vlot. Er ontbrak 1 folderhouder en na een telefoontje hadden wij deze de volgende dag nageleverd gekregen.

duidelijke site, product is zoals omschreven.

Prettige duidelijke site. Snelle levering. Telefonisch contact zeer prettig.

Prettig en snelle levering!

Levering was netjes en snel. Goed ingepakt!

prima product prima service

Goed product, snelle levering.

helemaal top!

ik bestelde per abuis niet op elkaar passende onderdelen.. zelf niet gezien, maar werd gebeld door Displayenzo of ik het wel goed had gedaan. erg scherp!! credit en nieuwe bestelling. alles in goede orde en snel ontvangen!

Een vlekkeloos proces

Een zeer toegankelijke website, na mijn bestelling onmiddellijk gevolgd door accurate info over de status ervan. De volgende dag thuisbezorgd in voor het product geschikte en dus niet overdadige verpakking. Inmiddels gebruik ik het product met vell plezier.

mooi product en uitstekende service

Er was iets mis gegaan bij de afhandeling van mijn bestelling. Op mijn eerste vraag naar de stand van zaken is dit onmiddellijk hersteld en kreeg ik de volgende dag mijn artikelen geleverd. Ik ben heel tevreden over het geleverde product. Het ziet er prachtig uit!

redelijk

kwam enkele dagen later als aangekondigd Kon in veel minder verpakking worden verzonden

Alles 100%

alles naar wens

Voldoet aan alle verwachtingen

Goed en niet duur product, goed verpakt en snel geleverd. Aanrader.

Vierlinghweg 36

4612 PN Bergen op zoom