Prima product

Snel geleverd, makkelijk te monteren, prima prijs kwaliteit verhouding

Vlotte levering

Vlotte levering

Zeer tevreden over de communicatie, het product, de levering, verpakking etc.

Ik ben tevreden over de wijze waarop displaysenzo mijn offerteaanvraag heeft behandeld, de antwoorden op mijn vragen heeft gegeven en me correct geïnformeerd heeft. Ook de administratie is in orde, de levering was stipt en de verpakking OK . Het product is wat ik ervan verwachtte en voldoet zeker. Er is niks op aan te merken. Helemaal tevreden.

Ik was een beetje bang voor transportschade, maar dankzij de stevige kartonnen doos en de hoek supports was er geen beschadiging te zien.

Snelle levering!!

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Ook bij mijn tweede bestelling is alles prima verlopen: artikelen waren makkelijk te vinden en te bestellen. Aantrekkelijke prijzen. De levering was net zoals bij de de eerste keer super snel. Top!

Goed product, op tijd afgelverd

Keurig, snel, goed verpakt

Het verpaktHet bestelproces ging eenvoudig. Levering volgde snel en was keurig verpakt

Niks op aan te merken; gewoon goed!

Prachtig product

Zeer informatieve website, snelle verzending en zorgvuldige verpakking en een prachtig product.

Goede prijs kwaliteit

Dit bedrijf doet wat ze zeggen. Informatie niet overdreven veel en alles op tijd zoals aangegeven. Aanrader dus

Bestelling is mooi op tijd verzonden. De vertraging die desondanks toch optrad komt voor rekening van PostNL.

heel goed

snelle verzending - goede kwaliteit

Mag graag hier kopen. Snelle levering en perfect!

Prima bevallen

Mooie visitekaarthouder.Gemakkelijk in gebruik met een fraaie uitstraling. Ideaal voor showen van verzameobjecten,bijv. baseballcards. Snelle levering en goed verpakt.

Uitstekende webwinkel

Gemakkelijk bestellen, snel geleverd en perfect verpakt. En dat alles tegen een zeer goede prijs.

Ruime keuze en snel geleverd

Ruime keuze, voldoende voorraad en snelle levering zijn de kenmerken.

Snelle en vriendelijke service!

Last minute bestelling, alles vlot verlopen.

Top bedrijf.

Gisteren folderhouders besteld, vandaag in huis. Alles keurig verpakt en schadevrij geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer tevreden

Altijd erg fijn met jullie te werken

De prijzen waren erg omhoog gegaan en daar schrok ik van en toen kreeg ik spontaan 10 %korting. Erg fijn

Geen probleem

Bestellingen goed en snel geleverd

Goed met 1 min. Punt

Goede kwaliteit jammer dat je verzendkosten voor retour zelff moet betalen als het om een klein pakket gaat. Groot snap ik maar klein. Ben je dus bij verkeerde bestelling 13 euro kwijt aan niets. H

Prima geregeld

Gewoon goed geregeld Snel en lekker simpel

Besteld en snelle levering prima

Zeer goed en vriendelijk

Bij een te kleine voorraad voor onze bestelling netjes en vriendelijk ingelicht over wanneer de restlevering plaats zal vinden

Vierlinghweg 36

4612 PN Bergen op zoom