Zeer snel en product naar verwachtingen
Was een klein misverstand met email na het ontvangen van een beschadigd product maar Displaysenzo heeft dit perfect met me opgelost! Mooie producten. Vriendlijke service. Top!
Beste, Wat vervelend om te horen dat uw kubus beschadigd is aangekomen en dat u geen reactie heeft ontvangen op uw mail. Wanneer wij een schademelding binnen krijgen die tijdig gemeld is sturen we een vervangend product op zodat u z.s.m. met uw bestelling aan de slag kunt. Ik kan helaas op het door u gebruikte mailadres buiten de orderbevestiging, factuur en verzendbevestiging geen andere e-mails terug vinden. Kan het misschien zo zijn dat er een typ fout gemaakt is bij de mail met de schademelding? Ik zal proberen contact met u op te nemen zodat we het alsnog voor u kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Nathanja Lips
Originele beoordeling
kubus arriveerde met productie fouten dikke kras aan de binnenkant van het in elkaar zetten. 1 hoek maar voor de helft gelijmd. wordt niet op email gereageerd.
Snelle levering, prima service.
snelle en correcte levering, goed verpakt. Top !
Ik koop al langere tijd perspex standaards bij Displayenzo en ben zeer tevreden over de prijs en snelle levering.
Displays zijn mooi Wel is er erg veel plastic verpakkings- en beschermingsmateriaal gebruikt.
Bij mijn bestelling zat een visitie kaartjes houder die bekrast was, ik heb gemaild en er was gelijk kosteloos een nieuwe opgestuurd. Ze reageren super snel op de mail, ik ga hier zeker nog een keer bestellen.
A
Product was makkelijk te vinden op de website, vlotte afhandeling van bestelling en berichtgeving.
Erg tevreden over de displays en snelle levering
Prima bedrijf. Één ding: misschien iets minder plastic verpakkingsmateriaal. Elk visitekaartjeshoudertje zat apart verpakt in plastic. Onnodig, meen ik. Verder niets dan lof.
Super bediening
Voor het eerst een bestelling geplaatst bij DisplaysEnZo. Een folderhouder 4-vaks en 2 kaartenhouders. Mega snelle levering. Waren alle (web)shoppen maar zo snel .. Prijs -kwaliteit zeer in balans. Tot tegenstelling bij andere winkels. Ik ga binnenkort weer een bestelling plaatsen, want ja, winkels als deze kom je niet zo vaak meer tegen. Highly recommended!! Zeer aan te raden winkel voor ondernemers!!
Ik heb een folderdisplay besteld voor buiten. snelle levering. Erg mooie luxe uitziende display. montage erg simpel en hij is goed waterdicht.
Dit is de eerste keer dat ik een bestelling plaatste en ik ben erg tevreden met mijn bestelling, dit is dus niet de laatste keer dat ik ga bestellen bij Displaysenzo.nl
Met het verzoek snel te leveren was het er al de volgende dag. Super geregeld.
Snelle correcte levering, goede tussentijdse informatie. Goede prijs kwaliteit.
Zeer mooie kubus waar we heel tevreden van zijn. Een zeer klantvriendelijk bedrijf met heel beleefde en vriendelijke medewerkers aan de telefoon. We raden Displayenzo zeker aan.
Beste, Wat ontzettend vervelend om te horen dat er in het leverproces en de opvolging van de breukmelding een aantal dingen fout gegaan zijn. Normaal gesproken sturen we u zo spoedig mogelijk een vervangende kubus wanneer we de foto's van de breuk hebben ontvangen. Ik zie dat u ons op 28-12-2021 de foto's heeft gemaild maar dat we deze mail helaas over het hoofd hebben gezien. Mijn excuses hiervoor en voor het ongemak. Graag neem ik contact met u op zodat we u alsnog de vervangende kubus kunnen sturen wanneer dit nog gewenst is. Met vriendelijke groet, Nathanja Lips
Originele beoordeling
We hadden een acryl kubus besteld voor een actie in onze zaak. Levertijd was iets verlaat wat we begrijpen konden door de feestdagen. Als de kubus dan geleverd werd zaten er 2 grote barsten in. Ik heb dan onmiddellijk gebeld en er werd me gezegd dat ik foto's moest maken en dat er dan een nieuwe verzonden werd. Zo gezegd, zo gedaan... En daar eindigde alle communicatie, mails en telefoons worden niet beantwoord. Dus momenteel nog altijd geen nieuwe kubus. Dit terwijl het toch voor een redelijk bedrag was ... We vinden het gewoon heel jammer want de kubus op zich was heel mooi.
Ik ben heel blij met de acryl vitrinekubus. Ik heb hem gekocht om over het Lego Home Alone huis te zetten. Superblij mee. Ziet er geweldig uit en het was ontzettend snel bezorgd. Bedankt.
Prima product, bezorging was zoals toegezegd. Ik vind alleen dat er qua verpakking wel iets milieu bewuster omgegaan mag worden. De doos was te groot en de hoeveelheid plastic opvulling buiten proporties. Verder prima!
Beste, U heeft bij ons een zakelijke bestelling gedaan en aangegeven deze te willen retourneren. Wij hebben aangegeven dat dit geen probleem is maar dat de producten wel onbeschadigd moeten zijn. Het product dat u naar ons toe heeft gestuurd was gebroken en kunnen wij dus niet retour accepteren. U geeft aan het product kapot ontvangen te hebben maar u heeft bij ons nooit een schade melding gedaan. Wanneer producten beschadigd binnekomen en dit bij ons wordt gemeld sturen wij gratis een nieuw product op. omdat wij het vervelend vinden dat we het product niet konden accepteren hebben wij aangeboden de helft te crediteren. U heeft aangegeven hiervan af te willen zien en liever het product terug te willen ontvangen. Dit zal dan ook aan jullie teruggezonden worden. Met vriendelijke groet, Displaysenzo
Originele beoordeling
Het product kapot ontvangen en retour gestuurd, nu is het product ook zo retour aangekomen en krijg ik mijn geld niet terug. waardeloos, koop hier alsjeblieft niks want je word opgelicht!
Wat ik zocht is toch meer voor een winkel of bedrijf echter kan je ook kleine aantallen bestellen bij Displayenzo! De bestelling kwam snel en was goed verpakt. Ik ben er heel erg blij mee, want nu hebben ze een prominent plekje in mijn Kallaxkast!
goede duidelijke site snelle levering, prima product
mooie producten, levering volgens afspraak.
Mijn order kwam laat maar ik heb alles netjes op tijd gekregen. Niets meer verbeteren. T kan niet beter.