Zeer snel en product naar verwachtingen

Zeer snel en product naar verwachtingen

Hele Fijne Winkel!

Was een klein misverstand met email na het ontvangen van een beschadigd product maar Displaysenzo heeft dit perfect met me opgelost! Mooie producten. Vriendlijke service. Top!

Snelle levering, prima service.

top

snelle en correcte levering, goed verpakt. Top !

Top ervaring, supersnelle levering

Ik koop al langere tijd perspex standaards bij Displayenzo en ben zeer tevreden over de prijs en snelle levering.

Prima displays, wel met erg veel plastic verpakt

Displays zijn mooi Wel is er erg veel plastic verpakkings- en beschermingsmateriaal gebruikt.

Super service!

Bij mijn bestelling zat een visitie kaartjes houder die bekrast was, ik heb gemaild en er was gelijk kosteloos een nieuwe opgestuurd. Ze reageren super snel op de mail, ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

Goede service en levering

A

Vlotte afhandeling

Product was makkelijk te vinden op de website, vlotte afhandeling van bestelling en berichtgeving.

Goed product en snelle levering

Erg tevreden over de displays en snelle levering

Perfect geregeld.

Prima bedrijf. Één ding: misschien iets minder plastic verpakkingsmateriaal. Elk visitekaartjeshoudertje zat apart verpakt in plastic. Onnodig, meen ik. Verder niets dan lof.

Super bediening

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij DisplaysEnZo. Een folderhouder 4-vaks en 2 kaartenhouders. Mega snelle levering. Waren alle (web)shoppen maar zo snel .. Prijs -kwaliteit zeer in balans. Tot tegenstelling bij andere winkels. Ik ga binnenkort weer een bestelling plaatsen, want ja, winkels als deze kom je niet zo vaak meer tegen. Highly recommended!! Zeer aan te raden winkel voor ondernemers!!

alles prima

Ik heb een folderdisplay besteld voor buiten. snelle levering. Erg mooie luxe uitziende display. montage erg simpel en hij is goed waterdicht.

Alles zoals ik me had voorgesteld

Dit is de eerste keer dat ik een bestelling plaatste en ik ben erg tevreden met mijn bestelling, dit is dus niet de laatste keer dat ik ga bestellen bij Displaysenzo.nl

Snelle levering, prima product.

Met het verzoek snel te leveren was het er al de volgende dag. Super geregeld.

Snelle correcte levering, goede tussentijdse informatie. Goede prijs kwaliteit.

Heel goed.

Zeer mooie kubus waar we heel tevreden van zijn. Een zeer klantvriendelijk bedrijf met heel beleefde en vriendelijke medewerkers aan de telefoon. We raden Displayenzo zeker aan.

Mooi en supersnelle bezorging!!

Ik ben heel blij met de acryl vitrinekubus. Ik heb hem gekocht om over het Lego Home Alone huis te zetten. Superblij mee. Ziet er geweldig uit en het was ontzettend snel bezorgd. Bedankt.

Volgens verwachting.

Prima product, bezorging was zoals toegezegd. Ik vind alleen dat er qua verpakking wel iets milieu bewuster omgegaan mag worden. De doos was te groot en de hoeveelheid plastic opvulling buiten proporties. Verder prima!

Voor mij het juiste bedrijf.

Wat ik zocht is toch meer voor een winkel of bedrijf echter kan je ook kleine aantallen bestellen bij Displayenzo! De bestelling kwam snel en was goed verpakt. Ik ben er heel erg blij mee, want nu hebben ze een prominent plekje in mijn Kallaxkast!

goede duidelijke site snelle levering, prima product

mooie producten, levering volgens afspraak.

Zo vriendelijk. En bereid

Mijn order kwam laat maar ik heb alles netjes op tijd gekregen. Niets meer verbeteren. T kan niet beter.

Vierlinghweg 36

4612 PN Bergen op zoom