Mooie duidelijke web site Snelle levering Top

netjes en snelle levering

Overzicht op de site was goed vindbaar, bestellen ging makkelijk. Levering snel en correct. bedankt voor de snelle afhandeling van mijn bestelling

Ziet er mooi en helder uit!

Ik gebruik het om certificaten tentoon te stellen van m'n statue collectie. Zien er goed uit. Echt een aanrader.

Vriendelijk, goede service

Moest er lang op wachten, zonder een berichtje....

Pas toen ik zelf het contact formulier op de website invulde met de vraag waar mijn spullen bleven, werd het dezelfde dag nog opgestuurd: bijna alsof het min of meer vergeten was..... Producten zelf zijn prima!

Stevig

Stevige bakjes

zeer snelle bezorging

Bestelling na amper een dag bezorgd.

snelle levering en kwaliteitsproduct

Service moet beter

Ik had, via mail, informatie gevraagd over een vitrinekap. Na een aantal dagen niks gehoord te hebben, belde ik zelf maar. Toen kreeg ik te horen dat wat ik wilde niet leverbaar was. Overgestapt naar een andere vitrinekap en deze besteld Op de site stond dat deze op voorraad was en het een week zou duren. Op zich vreemd, als iets op voorraad is moet dat toch binnen 1 a 2 dagen verzonden kunnen worden. Na 8 werkdagen heb ik maar eens (weer) gebeld en de medewerker ging kijken en zei dat hij ervoor ging zorgen dat het de volgende dag bezorgd zou worden. Geen excuses, niet.... "wat vervelend voor u".... Met andere woorden, als ik niet had gebeld, wat had er dan gebeurd? Zeer matige service en geen snelle levering.

goede kwaliteit

Ik heb 3 boxen van 50x50x50cm besteld waarvan 2 beschadigd. Deze 2 zijn onmiddellijk kosteloos vervangen. Topservice

Goede prijs-kwaliteit!

Prima product en levering.

Supersnelle levering

De artikelen werden supersnel en goed verpakt geleverd. Heel blij mee.

Very good

The product took some time to arrive, but it was how I was expecting.

Snelle service, snelle levering, prima product

Goede persoonlijke klantenservice. Supersnelle levering. En prima product. Volgende keer weer!

Product werd netjes geleverd voor een mooie prijs

Product werd netjes geleverd voor een mooie prijs. Communicatie over de levering mag beter. Verder heel tevreden.

Hele mooie display, zeer goede kwaliteit zeer krachtige magneet

Goede prijs kwaliteit verhouding. Mooie product en zeer sterke magneet

De display zijn beschadigd geleverd.

Levering duurt lang en weinig antwoord op mails

Geen communicatie via mail. Voorgestelde leveringsweek niet gehaald. Daarna weer geen antwoord op een mail.

Lang gewacht maar wel prima kwaliteit

Wat ik besteld had was een tijd niet leverbaar helaas. Kreeg alternatief aangeboden, maar koos zelf om te wachten.

Makkelijk te bestellen. En prima verpakking.. en snelle levering

Zeer snelle service

Snelle levering zoals beloofd

Even zoeken, kwam ik bij Displaysenzo uit. Maken waar wat ze beloven.

tevreden

de kubus zoals verwacht de onderplaat van de kubus had ik anders verwacht , deze valt er namelijk helemaal in en dat is met de kubus ergens opzetten erg lastig het geheel was goed en netjes verpakt

product prima, zoals omschreven, levering duurde wat lang

product prima, zoals omschreven, levering duurde wat lang