Goede service en snelle verzending

Goede service en snelle verzending

Netjes geleverd

De bestelling was later geleverd dan gemeld op de website. Alles was netjes en zorgvuldig ingepakt.

Snelle levering mooi product

Product snel in huis, goede kwaliteit

TOP

Vrij snelle levering, mooie stevige schermen zonder scherpe randen waar je je handen aan opsnijdt bij verplaatsen. Een scherm had een vervelende beschadiging, na contact met de klantenservice hebben we kosteloos een nieuw scherm toegestuurd gekregen! Top service!

Snel en mooi

Snel geleverd, zeer tevreden over de producten

Snel en goedkoop

Zeer snel en top service

Geen woorden aan toe te voegen alles top

Netjes en goed verpakt geleverd

Netjes en goed verpakt geleverd

Heel mooi gemaakt product

Het product is mooi gemaakt, strak en netjes afgewerkt. Algemene info op website kan beter, bv vermelding van levertijd.

Top; snelle levering en goede kwaliteit spatscherm

Vast adres voor ons!

Ok

Na verwijderen van plastic folie zag alles er netjes uit. Snelle en beleefde klantendienst na eerst onduidelijkheid voor verwijdering van plastic.

Snelle levering, prima kwaliteit

Prima plek om je spullen te bestellen. Snel binnen en was precies wat ik voor ogen had.

Prima kwaliteit en een snelle levering

Prima kwaliteit en een snelle levering

uitstekend

prima kwaliteit en service

alles perfect verlopen

zal niet twijfelen een volgende keer hier terug te bestellen

Op de kubus die ik kreeg zaten 2 krasjes. Na contact te hebben opgenomen met de klantenservice die heel vriendelijk zijn. Heb ik binnen 2 dagen een nieuwe kubus binnen gekregen.

Uitstekend, zoals gewoonlijk :-)

Zeker een aanrader!

Duidelijke site, goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd

Ik kon mijn produkten gemakkelijk vinden en het is snel en netjes geleverd. Ik ben heel tevreden.

Prima geregeld allemaal kan met verzameling petjes nu goed ophangen en vallen er niet meer af

Goed verpakt en puike kwaliteit

Goed verpakt en puike kwaliteit

Snelle levering,alleen wat ik besteld kon ook gewoon door de brievenbus.Scheelt mij vervoerkosten.

very good quality

very good quality. i will order more.

Prachtig product hele mooie

Hele mooie kubus keurig afgewerkt erin beschermend verpakt.

redelijk Wandkaarthouder verschillende maten...

Prijs technisch gezien in verhouding tot de kwaliteit, vond ik de afwerking matig, sommige hebben ruwe randjes. En eentje had zelfs een soort ophaaltje/ scheef zagen. Gelukkig heb ik heel fijn schuurpapier in huis. Verder stoffig bij levering en dat is er tussenin best lastig schoonmaken. Verder ziet het er wel leuk uit voor wat wij willen dus wel blij met de displays!

Vierlinghweg 36

4612 PN Bergen op zoom