Snelle levering en goede service

Mooie display

Mooie display net afgewerkt

Duidelijk, snel en correct

Duidelijke website, prijs kwaliteit in verhouding.

Ben tevreden over aflevering en kwaliteit.

Mijn bestelling werd goed verpakt en tijdig afgeleverd. Goed van kwaliteit en professioneel gemaakt.

Spullen zijn geleverd maar veel te laat

Artikelen besteld via de site, levertijd was echter zeer lang. Stond niet vermeld bij de artikelen dat er geen voorraad was. Kreeg ook meerdere mails met de verwachte levertijd maar ook dat klopte ook niet. De bestelde spullen zijn uiteindelijk wel allemaal binnen, daarom toch een voldoende.

Gewoon heel erg goed!

De bereidheid om mijn bestelling iets vooruit te schuiven vond ik top; daardoor kon ik (risicogroep) met een iets veiliger gevoel voor de klas staan met mijn scherm plus faceshield.

geleverd naar verwachting

product is geleverd zoals verwacht en besteld. duidelijk en helder over transport en netjes op tijd

Super snel

Geweldig dat het ook als nieuwe klant op rekening kon

Geen communicatie

Slechte communicatie. Duurt lang de levering

netjes en snel geleverd

Snel en gemakkelijk gevonden , besteld en geleverd :)

Voldoet volledig aan mijn wensen.

Correcte levering en informatie. Kap voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Het is precies wat ik zocht, snel besteld en snel geleverd.

Correcte levering. Product als getoond

Ontzettend fijn geregeld allemaal

Super producten, snelle service en je wordt heel goed geholpen. Telefonisch snel bereikbaar en snel via mail contact over vragen.

zeer goed

zeer goed opgevolgd

Uitstekend snelle en zeer goede service

Top en perfect

Goed product, snelle levering

Ik heb een display voor visitekaartjes besteld. Het werd snel geleverd en het was een goede kwaliteit.

zeer tevreden

zeer tevreden

Separate levering

Eerste levering binnen, 2e levering laat nog op zicht wachten, lange levertijd voor wellicht een voorraad product,

Prachtig

Verzorgd, correct, mooi, snelle service

Alles naar wens!

Uitstekend!

Redelijke ervaring

De kunststof producten zijn mooi afgewerkt en precies zoals is omschreven. De zending liet wat langer op zich wachten dan was voorzien.

Is helemaal prima! Als het niet goed is dan communiceren we dat wel met elkaar! Ik begrijp de feedback wel om jullie dienstverlening te willen verbeteren maar je moet wel overtuigd zijn van je eigen service en hier dan niet meer naar te hoeven vragen! Het wekt algemeen bij ons zo langzamerhand irritatie en een weerstand om wat te gaan bestellen bij leveranciers.....komt er weer een vragenlijst waar we toch uit goed fatsoen en begrip op willen/"moeten" reageren en gelukkig gezien de huidige economische omstandigheden voor ons geen prioriteit heeft maar toch gevoelsmatig wringt om niet te antwoorden daar dit wel respectvol correct is om te antwoorden! Dit is zo langzamerhand achterhaald en algemeen moet men de vraag mailen: "Als de levering niet naar wens is gegaan, laat het ons weten om onze dienstverlening mogelijk te kunnen verbeteren" We zijn zeer tevreden over jullie communicatie van leveringen en de betrouwbaarheid! We begrijpen ook de branche organisaties waar men bij aangesloten is en dat zij dit eisen maar die moeten ook maar een schakelen met de tijd.......! Mvg. Peter

Perfecte ervaring

Het was mijn eerste bestelling / ervaring. Snelle levering, goedkoop en kwaliteit. Zal zeker nog opnieuw bestellen.

Vierlinghweg 36

4612 PN Bergen op zoom