Perfecte ervaring!

Snel en goed verpakt geleverd!

Super snelle levering en goede prijs

1st Class

Vlotte en snelle levering

Verzorgd materiaal, goede prijs en vlotte afhandeling. Doe zo voort.

Prima product zoals beschreven.

Levering is altijd afhankelijk van bezorgdienst. Kwam iets later dan was aangegeven maar dat is Displayenzo niet aan te rekenen. Verder prima.

Fomidastisch

Goede , correcte en snelle levering’

Het product kwam erg snel binnen (binnen 2 dagen). Het was erg netjes en schokproef verpakt. Het product ziet er goed uit, zoals beschreven.

Snel antwoord/snelle levering

Preventieschermen en kuchschermen besteld. Netjes verpakt geleverd. Op tijd. Ook de nabestelling zijn succesvol.

prima verpakt en mooi afgewerkt

snelle en goede service

Super geregeld

best okay mis alleen de factuur

levering vrij lot, mis alleen de factuur, heb deze per mail gevraagd echter nog niet ontvangen

Vlot gevraagde geleverd

Vlot geleverd prima gelaadschermen

prachtig ideen weiland

het opdoen van nieuwe ideen en denkwerk krijg ik met het doorploegen van de site.

Snelle levering, heel goed verpakt

Snelle levering en super goed verpakt. Prettig om hier wat te bestellen

Ik ben zeer tevreden

Eerst was mijn gedacht dat is niet nieuw, ik heb dat dan ook geschreven naar jullie waarop ik een telefoon kreeg, ik had er de beschermfolie maar langs 1 kant afgedaan, en na het van de andere zijde ook verwijderd te hebben was het kraakhelder. Bedankt voor de goede en vlugge service. Dit is een aanrader.

Het bedrijf met je mee!

Het bedrijf geeft goede adviezen

Goede kwaliteit !positief

Goede kwaliteit

Snelle afhandeling en kwalitatief prima materiaal

Duidelijke site en vlotte afhandeling van een order. Kan ik iedereen aanraden

Snel en goed product

NETJES SNEL GELEVERD

IK ZOU ZEGGEN DE GEKOCHTE ARTIKELEN WAREN NAAR WENS EN NIET TE DUUR GRAAG OOK HOUDEN ZO , WANT ER IS BEST VEEL CONCURENTIE HAHAHAH GR RONALD VAN HAALEN

niet tevreden, product is dof

Ik ben teleurgesteld,want de bedoeling was een helder kuchscherm en ik heb een mat kuchscherm ontvangen.Ik kan er nu niets mee,jammer van het geld.

Snelle en goede service

Duidelijke website

Snel en duidelijk

Op de site staat een duidelijke omschrijving van het product. De levering was ongelooflijk snel voor een product waar enorm veel vraag naar is op dit moment. Top!

In eerste instantie een verkeerd onderdeel ontvangen, na contact met de klantenservice het juiste onderdeel binnen 2 dagen ontvangen.

Vierlinghweg 36

4612 PN Bergen op zoom