prima service, duidelijke webwinkel.

snel gevonden wat ik nodig had en makkelijk besteld.

Goede service voor een mooie prijs!

Goede service voor een mooie prijs. Vriendelijke dame aan de telefoon die uitgebreide uitleg geeft en meedenkt. Zeker tot een volgende keer!

Prima kwaliteit product, Snel en adequaat geleverd

Geen aanmerkingen

Altijd alles netjes in afhandeling

Mijn ervaring is dat de medewerkers hard werken; begin dit jaar bij start lockdown en onze grote bestelling voor onze school zeker. Ondanks dat wordt er nog steeds geluisterd naar de klant, zaken opgepakt en afgehandeld. Door enorme drukte kon dat eerst wel even duren maar merk nu dat alles sneller, efficiënt en nog steeds netjes gebeurd. Laatste bestelling online ging erg soepel.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Pakket veel te laat ontvangen ca 2 weken

Waardoor ik het dit jaar niet meer nodig heb.

Super !

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Precies dat wat ik wilde

Het voorwerp kon ook in een brievenbus pakketje. Dat scheelt verzendkosten

Mooi materiaal en goed verpakt.

Bestelling vlotjes verlopen alsook de aflevering. Communicatie kan verbeteren, had eerst twee emails verstuurd met de vraag of ze kubussen in maatwerk deden, nooit antwoord op gehad, heb dan maar een standaardmaat besteld.

Hebben goed geholpen en het was de volgende dag al binnen

Goede prijs kwaliteitsverhouding en goede service

Ik werd netjes telefonisch te woord gestaan toen ik een vraag had. Het product kwam snel. Toen ik daar een probleempje mee had werd dat direct heel netjes opgelost door de serviceafdeling. Erg fijn!

levering was op tijd. Product prima

heel snelle en correcte service

ons product was beschadigd maar zonder problemen, snel een nieuw product mogen ontvangen, top !

goede kwaliteit

Een scherm besteld om te bekijken, gewoon netjes, staat stabiel. Snel geleverd. meteen nog een aantal besteld.

Artikel vinden, bestelling plaatsen, betalen, geleverd - Perfect !

Heel tevreden van bij het bestellen tot bij het gebruik !

Snel en juist geleverd

Vlotte bestel procedure en snelle levering

Snelle levering Gewoon top

Perfect product en super service

Mijn scherm bleek beschadigd te zijn. Heb meteen gebeld en meteen werd t opgelost. Perfect.

Snel

Vlot en netjes geregeld.

Ik heb het afgehaald en was even kijken welk pand. Bedrijfsnaam staat niet bij ingang terrein.

Snelle service, goed product

Fijn dat je hier 1 los exemplaar kunt bestellen. Snel geleverd, goed verpakt!

Zeer goede verhouding prijs-kwaliteit

Zeer goede verhouding prijs-kwaliteit

Klantvriendelijk, correct en zeer behulpzaam.

Door een misverstand mijnerzijds was ik een paar dagen te vroeg om mijn bestelde product af te halen. Ik werd vriendelijk te woord gestaan, het product bleek helaas ook niet voorradig maar werd ter plekke voor me geproduceerd. Zo’n service zie je de laatste tijd niet meer, klasse!

Folderhouders nodig en besteld. Vrijdag zouden ze geleverd worden, maar had ze dinsdag al binnen. Top!

Vierlinghweg 36

4612 PN Bergen op zoom