Snel geleverd ..

Geen communicatie en onduidelijkheid over levering.

Het was mij onduidelijk wanneer ik het in huis zou krijgen. Ik had Een aantal keer gebeld en kreeg niemand aan de lijn. Daarom had ik een mail gestuurd met een vraag hierover, maar hier kreeg ik een automatisch bericht op. Er stond een schema in en ik las dat ik het gedurende week 23 zou ontvangen maar het was week 25 toen ik het in huis kreeg. Gelukkig heb ik het ontvangen.. Ik heb 2 A4 en 2 A5 displays besteld. Deze zijn qua grootte niet helemaal goed, je moet wel een stukje van het papier afknippen om het passend te maken in de displays. Dit vind ik wel jammer moet ik zeggen. De producten waren wel heel goed ingepakt met heel veel bescherming en zorg. Dus dat was heel fijn. Het is helemaal heel aangekomen. Qua prijs en kwaliteitverhouding is het ok!

zeeeeeer lange levertijd

Product is prima maar zeer lange levertijd voor een standaard product.

Lange leveringsduur, licht beschadigd scherm blauwe kleur ipv plexi transparant

Het scherm is niet transparant plexi maar lichtblauw, het vertoont lichte beschadigingen.

beschadigde levering

Ik heb 3 x gemeld (per mail naar sales en info) dat een levering beschadigd was en tot op heden kreeg ik hierop zelfs nog geen reactie.

Totaal geen contact

Lijst besteld B0, netjes betaald via IDEAL Krijg mail dat de levering een week later (week 23) zou plaatsvinden; daarna niets meer vernomen, X-maal gemaild, en ook meerdere keren gebeld (krijg antwoord apparaat dat ze het te druk hebben). Boevenbende!

levering duurde erg lang

Had de bestelling met spoed nodig, maar de levering liet op zich wachten. Op berichten via de website werd niet gereageerd, de telefoon werd niet beantwoord. Pas na een aantal dagen eindelijk telefonisch contact kregen, waarna de bestelling alsnog geleverd werd. Eerdere ervaring was een stuk beter, dus ga uit van een incident.

Prijzen dik in orde. Opvolging bleef deze keer even wat uit.

De prijzen van Displayenzo zijn heel dik in orde! Ik heb wel een aanpasing aan het leveradres laten doorvoeren, op de dag van de bestelling zelf. Ook nog extra voor gebeld. Helaas werd dit niet opgevolgd. En het duurde best lag eer het hier was. Dat is het enige nadeel. Maar dat weerhoudt me niet om volegende keer terug met hen in zee te gaan.

Mooi preventiescherm tegen gunstige prijs

I. v. m. Corona heb ik een preventiescherm aangeschaft. Handig, praktisch en mooi afgewerkt. De opening heeft de grootte zoals in de beschrijving genoemd en dus groter dan de afbeelding. Extra fijn in het gebruik. Ik ben er blij mee.

Netjes en keurig afgehandeld en geleverd!

Mijn bestellingen, een staand kuchscherm als ook 3 hangende kuchschermen, allemaal op andere tijden besteld, zijn keurig geleverd. Wel valt op dat de uitlevering langer heeft geduurd dan verwacht, maar dit was bij navraag het gevolg van grote drukte. In deze corona tijd, waar de vraag naar kuchschermen groot is, is dit niet echt vreemd. Prijs en kwaliteit verhouding is prima!

Bestelling werd pas na 3 weken bezorgd, klantenservice goed.

Zie zin hiervoor.

Snelle levering, goede after-service

Kuchscherm binnen de afgesproken termijn geleverd en toen er bij het vervoer een Kleine schade was ontstaan is dit binnen een dag opgelost.

Snel binnen

Bestelling was ondanks de drukte heel snel binnen. Dank jullie wel!!

Teleustellend

Levering pas een maand na afgesproken datum. Er wordt niet gereageerd op mails, eens product geleverd blijkt het nog beschadigt te zijn. Hierdoor staat het scherm niet stabiel genoeg om te plaatsen zonder extra ondersteuning...

zeer snelle levering en goede service

Zeer snelle levering en goede service

Helder scherm

Folie aan de binnenkant van het scherm is er zeer moeilijk af te halen. Maar daarna is het scherm mooi helder.

Prima, service zoals het hoort

Veel producten, goede prijzen, snelle service

Slechte afhandeling van bestelling, zelf moeten bellen waar blijft en ook nog 1 stuk product

Na 1 week nadat ik besteld had gebeld waar het bleef, kreeg ik te horen dat het druk was en kleine orders achterbleven. Vervolgens is wel geregeld dat ik mijn pakket de volgende dag kreeg (het kan dus wel!). Bij ontvangst was 1 van de producten een stuk uit, wellicht tijdens vervoer gebeurd, maar is wel zonde.

Ik vind het product goed, ik vond wel dat ik lang erop moest wachten. We zijn een beetje verwend misschien met : vandaag besteld, morgen in huis, maar daardoor heb je toch verwachtingen. Ik denk dat ik wel een week op mijn bestelling heb moeten wachten.

snelle en vlotte levering

snelle en vlotte levering

snel geleverd, goede kwaliteit

snel geleverd, goede kwaliteit. voor een redelijke prijs

Niet best

Moest er eerst achteraan mailen voordat het verstuurd werd

(te) lange levertermijn en schade aan schermen

Spijtig dat de levering zo lang op zich laat wachten maar dat is gezien de omstandigheden te begrijpen. Maar als dan de goederen beschadigd in de doos zitten... Ik heb direct (08/06) een mail verzonden om dit te melden, helaas zonder enige reactie. Ik verwacht alsnog een snelle oplossing.

Goede prijs - kwaliteit ; wel wat lang moeten wachten op de levering

Goede prijs-kwaliteit; maar een beetje teleurgesteld in de leveringstermijn en ook niet geleverd binnen de aangekondigde tijdsspanne.

Vierlinghweg 36

4612 PN Bergen op zoom