goede kwaliteit

tevreden met de producten

Goed, levertijd ongeveer een week

Levering; zeer netjes ingepakt en mooie artikelen. wandfolderhouders e.d. Voor leuke prijs. Ben er blij mee! Levering duurde wat lang maar stond vermeld op de website dat t wat langer kon duren ivm corona. Schrok een beetje vd reviews dus na ongeveer 1wk gemaild waar t bleef, toen snel bericht gekregen dat t verzonden was en tracking nr. Al met al dus goed wat mij betreft.

Prima schermen

De schermen zijn helder en de constructie is stevig. Ze worden aangeleverd met beschermend folie dat heel strak erop zit. Maar als je even goed ´pulkt´ om een beginnetje te krijgen, gaat het er gemakkelijk af.

Teleurgesteld

Kwaliteit niet op zijn best

Slecht

Meer dan drie weken op bestelling van plexischermen moeten wachten. Bestelling komt beschadigd toe, maar klantendienst geeft hier geen gehoor aan. Slechte service.

Goed product, late levering

Displaysenzo heeft mooie producten! Er is alleen 1 maar... Waarom duurt het leveren zo lang? En waarom kan er wel de volgende dag geleverd worden als ik er na een week achteraan bel (omdat er op mijn mail niet gereageerd wordt)? Ik adviseer jullie de orders zsm te leveren of op de website aan te geven dat levering langere tijd kan duren. Aanbevelen staat nu op nee vanwege de slechte levertijd terwijl de producten echt TOP zijn.

Prima service!

Prettig contact, vanaf de keuze opties voor het blad, het inplannen van levering tot aan het leveren op locatie. Prima service!

beschadigd materiaal

Helaas hebben we beschadigd materiaal ontvangen. Ik heb twee schermen ontvangen, waarbij 1 scherm een kras had van ruim 5 cm. Dit zagen we pas bij het verwijderen van de beschermfolie. Het is fijn als we daar een keer telefonisch contact over kunnen hebben hoe hier mee om te gaan Retour, korting etc Mvg Doret Duis

super

Mijn ervaring was super, geen enkel probleem tegen gekomen

Prima! Alles netjes ingepakt aangekomen.

Prima! Alles netjes ingepakt aangekomen.

Slechte service

Geen reacties op mails. Op het contact formulier af en toe na lang wachten de bestelling geannuleerd. hierna snel een credit nota ontvangen na anderhalve maand nog steeds geen geld ontvangen en geen reactie.

Bestelling niet geleverd, reageren niet op e-mail en telefonisch niet bereikbaar

De bestelling zou binnen 2-3 dagen geleverd worden, maar tot op heden (+10 dagen) niets ontvangen. Men reageert niet op e-mailverzoeken en zijn telefonisch niet bereikbaar ( meer dan 10 keer geprobeerd!). Lastig zakendoen zo.

Reageren nergens op

Voor de eerste keer besteld maar na 1 maand nog niets ontvangen, ook niet het geld terug op mijn rekening. Heb al een paar maal een e-mail gestuurd maar daar komt geen reactie op. 1 x een mailtje terug ontvangen dat het erg druk was en dat mijn order er aan zou komen. Maar nog steeds geen reactie. Geen aanrader.

Product en levertijd zoals omschreven was. Goede prijskwaliteit verhouding en goed verpakt geleverd.

Niet tevreden!

Ik heb mijn product v displaysenzo besteld en betaald op 30/04/20 en nog steeds niet ontvangen! Ik heb reeds 2 mails gestuurd en op de 1ste heb ik een automatisch antwoord gekregen, op de 2de nog niets! Ik probeerde ook telefonisch maar volgens mij is dat nr v op de site niet in gebruik! Ik begin te twijfelen of het wel een echte firma is! Ik word ook niet op de hoogte gehouden en ik kan mijn product niet volgen via een soort track and trace! Ik ben dus niet tevreden! Ik weet ook niet wat mij nu te doen staat!

ik dacht dat het een nep was

De reden van achterdocht was gewoon, geen melding van wanneer de bestelling eventueel zou geleverd worden, onlin bleef het in behandeling staan en de dag dat ik mijn 3de onbeantwoorde mail heb verzonden was het 1/2 uur later plots verzonden... ??

top

top

PERFECT

Perfect materiaal, goede afwerking

Prima producten, helaas wordt je te weinig geïnformeerd over de leverstatus.

Helaas laat de informatie over de leverstatus te wensen over. In mijn account zag ik geen veranderingen van de leverstatus en moest ik 2x telefonisch contact opnemen, waarbij ik overigens zeer goed geholpen werd door de helpdesk.

Keurig plexi scherm voor een mooie prijs

Prima scherm voor een redelijke prijs. Levertijd was langer dan ik verwacht had, maar ook begrijpelijk in deze tijd.

Trage levering

Ondanks de vermelding dat het product op voorraad was en dat het binnen 2-3 werkdagen geleverd zou worden. Heb ik na 8 dagen gebeld waar het bleef. Toen werd vermeld dat ze nog gedrukt moesten worden. Houd de klant de volgende keer op de hoogte van een grote vertraging.

goed maar niet perfect

verkeerde levering, met opening, terwijl duidelijk overal vermeld stond dat het zonder opening was pak staat klaar voor retour; brengen jullie dit zo snel mogelijk in orde? dank om ons goed op de hoogte te houden

Zeer slechte service

Telefonische niet te bereiken. Per mail worden beloftes gedaan maar niet nagekomen.

Prima! Goede producten, snelle levering

Prima! Goede producten, snelle levering